Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ: ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΠΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

2.224.661 Έλληνες και Ελληνίδες έκαναν την επιλογή τους. Ψήφισαν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που επεδίωκαν την απόσχιση της Μακεδονίας και την βουλγαροποίησή της. Ψήφισαν τα μεγάλα λόγια και τις απραγματοποίητες υποσχέσεις. Ψήφισαν ένα κόμμα που στελέχη του χρηματίστηκαν από την Siemens το 1989-90. Ψήφισαν ένα κόμμα που ευθυγραμμίζεται με την αμερικανική πολιτική (π.χ. υπέρ του Σχεδίου Ανάν, κατά του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη) και εγκωμιάζεται από αμερικανικές εφημερίδες. Ψήφισαν ένα κόμμα που υποστηρίζει την παράνομη σοβινιστική οργάνωση "Τουρκική Ένωση Θράκης". Ψήφισαν για πρωθυπουργό έναν δηλωμένο άθεο που θα προκαλέσει προβλήματα στα εθνικά θέματα και θα νομιμοποιήσει 4.000.000 λαθρομετανάστες κατά πλειοψηφίαν ισλαμιστές!
Δυσάρεστη έκπληξη ήταν η καταπόντιση του ΛΑΟΣ που ενώ περίμενε αύξηση των ποσοστών του, κατρακύλησε στο 1,03% από 2,8 των ευρωεκλογών! Η παρουσία του στην συγκεκριμένη σύνθεση της Βουλής ήταν απαραίτητη για τον πυροσβεστικό ρόλο που είχε άλλοτε (2007-12) και για το φρενάρισμα αντεθνικών μέτρων τόσο σε επίπεδο οικονομικό, όσο και σε επίπεδο εθνικών θεμάτων.
Σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα τα κόμματα που μπαίνουν στο Κοινοβούλιο είναι 7 και καταλαμβάνουν τις εξής έδρες:

* ΣΥΡΙΖΑ:       149
* ΝΔ:                 76
* Χρυσή Αυγή: 17
* Ποτάμι:          17
* ΚΚΕ:              15
* ΑΝΕΛ:           13
* ΠΑΣΟΚ:        13

Αυτοί θα αντιπροσωπεύσουν την χώρα μας; Αυτοί θα αγωνιστούν για το μέλλον των παιδιών μας; Και φωνάζουμε πάντα για τα παιδιά μας διότι εξαιτίας της ψήφου ορισμένων δεν θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Τα στερείτε από τις ζωογόνες αξίες μας! Τα οδηγείτε στην μετανάστευση! Και φωνάζουμε διότι γνωρίζουμε πως "κοντά στο ξερό, καίγεται και το χλωρό"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου