Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ (1)

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος. Και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο κόμμα που θα ψηφίσουμε και στα πρόσωπα που θα επιλέξουμε για να μας εκπροσωπήσουν στην επόμενη Βουλή.
Στην προεκλογική αυτή περίοδο, πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες είναι οι δύο αντίπαλες παρατάξεις.
Η ΝΔ εξυπηρετεί τα γερμανικά και ευρωπαϊκά συμφέροντα, υπέγραψε μαζί με το ΠΑΣΟΚ (και  επί διάστημα με την ΔΗΜΑΡ) μνημόνια, νόμους και ΠΝΠ που βυθίζουν περισσότερο στην κρίση την εθνική οικονομία, περιορίζουν τα εργατικά δικαιώματα, καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις και σχολικές μονάδες, αυξάνουν τους φόρους, θεσπίζουν τον ΕΝΦΙΑ, μειώνουν μισθούς και συντάξεις παραχωρούν περιουσιακά στοιχεία στα γερμανικά κρατίδια, εκχωρούν εθνική κυριαρχία στην τρόικα, το ΔΝΤ και την Κομισιόν και ιδιωτικοποιούν νερό και υγεία καταδικάζοντας τον Έλληνα σε μόνιμη πενία και εξαθλίωση. Είναι η πολιτική «στα τέσσερα». Και είναι πρόθυμοι να πάρουν και άλλα μέτρα και να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα φυσικών και περιουσιακών πόρων της επικράτειάς μας!
Ο δε ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα και αποτελεί απειλή για την εθνική συνοχή, τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας, τον κοινωνικό ιστό και τα εθνικά θέματα στα οποία κρατά άκρως ενδοτική και οσφυοκαμπτική στάση. Το 60% των στελεχών του είναι πρώην πασόκοι και δεν έχει ένα σταθερό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα και την έξοδο από την κρίση. Μόνο υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και παροχολογίες τύπου Παπανδρέου 2009. Η Ελλάδα θα καταστεί ένα μωσαϊκό διάφορων ασιατικών φυλών χάνοντας κάθε ελληνορθόδοξη υπόσταση από την παράδοση και τον τρόπο ζωής μας. Θα καταστεί ένα ουδετερόθρησκο συρρικνωμένο κρατίδιο καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμά την Ορθοδοξία και υποστηρίζει τις αξιώσεις των Σκοπιανών και παράνομες τουρκικές σωβινιστικές οργανώσεις.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" προτρέπει η ψήφος μας να είναι ψήφος αποδυνάμωσης των 2: της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑΚανένα κόμμα από τα δύο δεν εξυπηρετεί ελληνικά συμφέροντα.
* Η Χρυσή Αυγή έχει παγανιστικές και νεοναζιστικές περγαμηνές με ιδεολογία-συνονθύλευμα ναζισμού-εθνικισμού. Εκφράζεται με ακρότητες και χυδαιότητες καταδικαστέες και ανεπίτρεπτες, στελέχη του αλληλοϋβρίζονται μεταξύ τους, (π.χ. Λαγός εναντίον Παππά-Κασιδιάρη, κλπ) αλλά διατρανώνει και έναν αντιμνημονιακό εθνικιστικό λόγο. Στο κόμμα επικρατεί οικογενειοκρατία και διατηρεί την ρουσφετοπρακτική σε συγγενείς. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την ενεργειακή στροφή προς την Ρωσία καθώς το Ρωσοεβραϊκό λόμπι την ανέδειξε... Το κόμμα διώκεται πολιτικά επειδή έτσι πρόσταξε ο Ντέιβιντ Χάρις του Αμερικανοεβραϊκού Συμβουλίου και επειδή ο Αντώνης Σαμαράς φοβάται την αλίευση ψήφων και την απώλεια της πρωθυπουργίας. Ωστόσο, οι ακραίες πρακτικές και ο χυδαίος λόγος επιδεινώνουν τα πράγματα και δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την επίλυση προβλημάτων και παθογενειών.
* Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν ένα ανάχωμα που συγκρατούσε πολλούς αγανακτισμένους πατριώτες και δεξιούς να οδηγηθούν στην Αριστερά. Πλέον, οδεύει σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ξεχνώντας τις όποιες κεντροδεξιές του περγαμηνές. Απουσία επιμελούς προγράμματος και λύσεων, φωνασκίες άτοπες και αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών χαρακτηρίζουν την πορεία του κόμματος.
* Το Ποτάμι είναι ένα κεντροαριστερό με δεξιές ιδέες, μνημονιακό κόμμα που δημιουργήθηκε από το συγκρότημα Λαμπράκη, τον Ανδρέα Ψυχάρη, τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και τον Γιώργο Μπόμπολα με αρχηγό έναν δικό τους άνθρωπο, τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο οποίος μην ξεχνάμε ότι από πίσω του έχει όλο το Mega και τον κ. Μπόμπολα. Κόμμα των αργυρώνητων media.
Το "Ποτάμι" κατεβαίνει με πρωτοποριακές θέσεις, τις οποίες προπαγάνδισαν όλως επαινετικά τα συστημικά ΜΜΕ, για να αρπάξει την ψήφο των ανυποψίαστων αγανακτισμένων κεντροαριστερών και αριστερών κυρίως. Το "Ποτάμι" επίσης θέλει σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία στα Σκόπια. & "Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση" χωρίς κράτη και Στρατούς. Δηλαδή η Ελλάδα να χαθεί, να γίνει επαρχία των Βρυξελλών για χάρη της Ευρωπαϊκής διακυβέρνησης!!!
* Για το ΚΚΕ δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Πέρα που είναι ένα κόμμα προπαγάνδας, παιδομαζώματος, προδοσίας, εγκλήματος που αιματοκύλισε την Ελλάδα, μία φράση τού ταιριάζει «Το εργοστάσιο έκλεισε και αυτοί κρατούν την αντιπροσωπία».
* ΠΑΣΟΚ: το κόμμα που βύθισε την χώρα στα σκάνδαλα, που υπερχρέωσε τα δημόσια οικονομικά, που ξεκοκάλισε τα ταμεία, που ήταν η μπουλντόζα της κοινωνικής διάλυσης με τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό. ΜΑΥΡΟ του αξίζει!!!
* ΚΙΔΗΣΟ: το καινούργιο κόμμα Τζέφρυ Παπανδρέου με αμερικανικό σενάριο, για να πάρει την ρεβάνς από τον Βενιζέλο-Τούρκογλου και να γλυτώσει από τα τεράστια δάνεια του ΠΑΣΟΚ.
Για τα υπόλοιπα (ΔΗΜΑΡ, Οικολόγοι κλπ) δεν αξίζει καν να αναφερθούμε.

Η ψήφος μας πρέπει να είναι Ψήφος αλλαγής. Ψήφος σε μικρά κόμματα. Σε κόμματα εκτός Βουλής.

(Το άρθρο συνεχίζεται...)

2 σχόλια:

  1. καλημερα σας.ενω διαβασα στο καταστατικο σας στην επισημη ιστοσελιδα σας οτι τελικα υπαρχει εκπροσωπος,χτες με λυπη μου διαπιστωσα οτι δεν κατεβαινει κανεις στα δωδεκανησσα,στη ροδο τουλαχιστο.βλεπωντας εδω οτι κανετε συνεχεις ανακοινωσεις αποφασισα να σας γραψω,οτι θα ηθελα να υπαρχει εκπροσωπηση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" δεν είναι κόμμα. Είναι blog κ. Κοσμά.

      Διαγραφή