Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΠΝΠ;

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Κυκλοφόρησαν λασπολογικά άρθρα και προπαγανδιστικά ρεπορτάζ blogs (Πιτσιρίκος) και αργυρώνητων μέσων (Alpha) που, ανερυθρίαστα, υποστηρίζουν ότι Τρόικα-Μέρκελ επιδιώκουν την αλλαγή του πολιτεύματος στην Ελλάδα και την επιστροφή του Κωνσταντίνου στον θρόνο! Συγκεκριμένα, άρθρο του "Πιτσιρίκου" που κινείται εκτός της σφαίρας της λογικής αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Τρόικα ζητάει να επιστρέψει ο βασιλιάς στην Ελλάδα, ώστε αφενός να μη συζητάει με πολλούς και αφετέρου να μπορέσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να εξαντλήσει την τετραετία, ξεπερνώντας τον σκόπελο της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. [...] Η αλλαγή του πολιτεύματος θα γίνει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ή μπορεί να περάσει κρυμμένη σε κάνα νομοσχέδιο για την φέτα που είναι ελληνική.
Παράλληλα με την αλλαγή του πολιτεύματος, η Τρόικα ζητάει οι πολιτικοί να αντικατασταθούν από επαγγελματίες μεταφραστές, ώστε να μεταφράζουν πιστά τις εντολές της Τρόικας και να μην χάνονται στη μετάφραση».
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Αυτό που θα επιβάλλει την επιστροφή του Βασιλέως Κωνσταντίνου δεν είναι η Μέρκελ και η Τρόικα, αλλά ο φόβος και η απόγνωση των πολιτικών. Οι πολιτικάντηδες λοιδορούσαν και κατηγορούσαν χωρίς επιχειρηματολογία και στοιχεία τον Βασιλέα Κωνσταντίνο για να ληστέψουν το δημόσιο και τον τίμιο ιδρώτα του Έλληνα χωρίς ελεγκτή. Σήμερα, ο Ελληνικός λαός θέλει να τιμωρήσει τους ίδιους αυτούς πολιτικάντηδες. Αυτοί οι πολιτικάντηδες με δόλο, λάσπη, σιωνιστικές πλάτες και νοθεία εδίωξαν τον Κωνσταντίνο και σήμερα απειλούνται και αυτοί υπό λαϊκή δίωξη εξαιτίας της πολιτικής, των μέτρων και της οσφυοκαμψίας τους. «Ό,τι έκανες, θα βρεις» λέει ο λαός μας. Υπό το βάρος των αντεθνικών τους μέτρων και τον φόβο του κρεμάσματος ή της εκτέλεσης από ένα εξεγερμένο λαό (θυμηθείτε Τσαουσέσκου) θα αναγκαστούν να επαναφέρουν τον Βασιλέα με την ελπίδα κατεύνασης των πραγμάτων.
Διαφορετικά, δεν θα προλάβουν ούτε να επιβιβασθούν στα Αμερικανικά ή Γερμανικά ελικόπτερα για να σωθούν! Θα στηθούν αγχόνες για να προστατευτούν την Πατρίδα, το Σύνταγμα και τις προαιώνιες αξίες του Ελληνισμού!
Προσωπικά, εύχομαι όλοι οι υπαίτιοι είτε επιστρέψει ο Κωνσταντίνος, είτε όχι να καθίσουν στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου και να καταδικαστούν για τα διεπραχθέντα εγκλήματά τους και τις εθνικές τους προδοσίες εις βάρος της Πατρίδας και του λαού μας.

Πρόταση ΔΕΡ
Η συγκυβέρνηση, αν θέλει και να αποφύγει τον σκόπελο της προεδρικής επιλογής, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να θεσμοθετήσει την αποκατάσταση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και να προκηρύξει δημοψήφισμα για το πολιτειακό. Έπειτα, να παραδώσει στους 15 καλύτερους και εντιμότερους Έλληνες την διακυβέρνηση της χώρας και να διαλύσει την Βουλή.
Ας κάνει τουλάχιστον ένα καλό τώρα στα τελευταία της!

1 σχόλιο:

  1. Πράξη νομοθετικού περιεχομένου ονομάζεται, σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, το νομοθέτημα που θεσπίζεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, για τη νομοθετική διευθέτηση μίας έκτακτης περιπτώσεως εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης. Βεβαίως, την πραγματική εξουσία θεσπίσεως πράξεων νομοθετικού περιεχομένου έχει το Υπουργικό Συμβούλιο και όχι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος είναι κατά το Σύνταγμα ανεύθυνος για τις πράξεις του.
    Η θέσπιση πράξεως νομοθετικού περιεχομένου δεν προαπαιτεί τη συμμετοχή της Βουλής. Αντίθετα με εκείνες τις κανονιστικές πράξεις της εκτελεστικής λειτουργίας που εκδίδονται ύστερα από νομοθετική εξουσιοδότηση (άρθρο 43 του Συντάγματος), οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου θεσπίζονται στα πλαίσια αυτόνομης κανονιστικής αρμοδιότητας της εκτελεστικής λειτουργίας.
    Όμως για τη διατήρηση της ισχύος μιας πράξεως νομοθετικού περιεχομένου, πρέπει αυτή να εισαχθεί στη Βουλή για κύρωση εντός σαράντα (40) ημερών από την έκδοσή της (ή από τη σύγκληση της Βουλής σε σύνοδο) και να κυρωθεί από τη Βουλή εντός τριών (3) μηνών από τότε που εισάχθηκε για κύρωση. Αν δεν τηρηθούν οι παραπάνω προθεσμίες, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου παύει να ισχύει. Διατηρεί, όμως, την ισχύ της για το χρονικό διάστημα που προηγείται της εκπνοής των προαναφερθεισών προθεσμιών.
    Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου μπορεί να ακυρωθεί δικαστικώς. Συγκεκριμένα, ως εκτελεστική διοικητική πράξη μπορεί να προσβληθεί εντός εξήντα (60) ημερών από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είναι το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας. Εφόσον προσβληθεί παραδεκτώς και κριθεί ότι οι διατάξεις της έρχονται σε αντίθεση με υπερκείμενο κανόνα δικαίου, ακυρώνεται (εν όλω ή εν μέρει) από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
    Βεβαίως, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου μπορεί να καταργηθεί από νεότερο νομοθέτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή