Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ...

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ο Σταύρος Δήμας είναι η κυβερνητική πρόταση για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι 180 για τον διορισμό του είναι δύσκολο να βρεθούν. Το "φάντασμα" των εκλογών πλανάται πάνω από το πολιτικό σύστημα. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ φοβούνται τις εκλογές, διότι γνωρίζουν ότι μαζί δεν θα συγκεντρώσουν ούτε 18%. Δεν έχουν την λαϊκή υποστήριξη και νομιμοποίηση. Στηρίζονται μόνο από τα ευρωπαϊκά όργανα, τους Ευρωπαίους αξιωματούχους των Βρυξελλών, την Άνγκελα Μέρκελ και την γερμανική κυβέρνηση καθώς και από τις μισελληνικές κυβερνήσεις της Αυστρίας, της Φιλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Ολλανδίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει εκλογές και αυτοδύναμη κυβέρνηση του με... την υποστήριξη των ΗΠΑ. Εκλεκτός του αμερικανικού πλανηταρχικού κατεστημένου στην Ελλάδα είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, βαίνουμε προς πολιτειακή ανωμαλία με το να επικρατεί στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών αβεβαιότητα και φόβος για το μέλλον. Διότι γνωρίζουν είτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, είτε ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά, τα σπίτια τους θα τα χάσουν. Είτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, είτε ΣΥΡΙΖΑ θα εξυπηρετηθούν συμφέροντα των ξένων κέντρων εξουσίας, είτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, είτε ΣΥΡΙΖΑ η οργανωμένη εκστρατεία κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας θα ενταθεί. Γνωρίζουν ότι όποιος και αν είναι Πρόεδρος Δημοκρατίας θα υπογράφει νόμους και διατάγματα κοινωνικής διάλυσης, οικονομικής ξεχαρβάλωσης και εθνικής φαλκίδευσης, είτε Παπούλιας, είτε Δήμας.

Διέξοδος στην πολιτειακή ανωμαλία
Η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ο θεσμός, ο πιο ευεπίφορος στις έξωθεν επεμβάσεις και στα κομματικά συμφέροντα. Και το αποδεικνύει η περίπτωση των Ευρωπαίων αξιωματούχων και της τρόικα που απαίτησαν (λες και η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο τους) να επιταχύνουν την διαδικασία διορισμού του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και όχι μόνο απαίτησαν, αλλά βρήκαν τον άνθρωπό τους. Τον Σταύρο Δήμα. Β΄ Αντιπρόεδρος της ΝΔ, τέως Υπουργός και βουλευτής, πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, γνωστός στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ένας άνθρωπος πειθήνιος στις αποφάσεις και τις ορέξεις της τρόικα. Το στοίχημα για την συγκυβέρνηση είναι να βρει τους 180 βουλευτές για την τρίτη ψηφοφορία ώστε να επιλεχθεί (όχι εκλεγεί) Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Δήμας.
Και όμως μέσα σ΄ αυτήν την αβεβαιότητα και την μέλλουσα αστάθεια υπάρχει το κλειδί που θα απομακρύνει την πολιτειακή ανωμαλία, που θα αναχαιτίσει τον ισλαμικό κίνδυνο της επέκτασης του τζιχάντ στην χώρα μας και τα Βαλκάνια, που θα μπορέσει να ενώσει τον Ελληνικό λαό σε μεγάλο βαθμό και θα ανοίξει μία νέα σελίδα εθνικής, κοινωνικής και οικονομικής ανάτασης. Είναι η αποκατάσταση της Βασιλευομένη Δημοκρατίας και η επανενθρόνιση του Βασιλέως Κωνσταντίνου. Να καταλάβει ότι τα συμφέροντα της Ελλάδας διασφαλίζονται από καθεστώς βασιλευόμενης δημοκρατίας και ότι ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας ο πραγματικά ξενόφερτος θεσμός (Γαλλία, ΗΠΑ).

Κάτι αλλάζει...
Από τον πολιτικό, στρατιωτικό, καλλιτεχνικό και πνευματικό χώρο αυξάνονται οι φωνές που δεν θα ήταν αντίθετοι σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του Κωνσταντίνου στον θρόνο. Φράγκος Φραγκούλης, Βασίλειος Μαρκεζίνης, Στέφανος Μάνος, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, Διονύσης Σαββόπουλος κλπ.
Ρεπορτάζ και αναφορές πληθαίνουν, άρθρα και αφιερώσεις σε εφημερίδες αυξάνονται. Μία ένδειξη ότι το κλίμα αλλάζει και αρχίζει να ευνοεί τον Κωνσταντίνο. Και δυστυχώς θα έχουμε το φαινόμενο πολιτικοί και μέσα που τον ύβριζαν και τον λοιδορούσαν, τώρα να γλείφουν.
Ο Κωνσταντίνος είναι μία προσωπικότητα με στιβαρότητα στο διεθνές γίγνεσθαι. Είναι άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, εκπέμπει κύρος και σοβαρότητα και θα αποτελέσει τον πραγματικό διαπραγματευτή της Πατρίδας μας με την τρόικα. Δεν θα επιτρέψει η τρόικα να συμπεριφέρεται στους Έλληνες λες και είναι υπήκοοι προτεκτοράτου, ούτε θα νομιμοποιεί τις ορέξεις της υπογράφοντας αντικοινωνικούς νόμους. Δεν θα λέει σ΄ όλα ΝΑΙ, ούτε «θα γονατίσει και με τα τέσσερα στην τρόικα» όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς, μόλις ορκίστηκε πρωθυπουργός στον τότε υφυπουργό Εργασίας Νίκο Νικολόπουλο.
Ο Κωνσταντίνος, με τις γνωριμίες του και τις επαφές του ανά τον κόσμο (Πούτιν, Ομπάμα, Κάστρο κλπ) αλλά τους δεσμούς συγγένειες με τις βασιλικές οικογένειες στην υφήλιο θα δώσει πνοή εθνικής γραμμής στα θέματα εξωτερικής πολιτικής (Κυπριακό, Σκοπιανό) και θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την ισλαμική απειλή του τζιχάντ στην χώρα μας και τα Βαλκάνια.
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ μπορεί να προσφέρει, έχει την όρεξη, την δυνατότητα, τις επαφές, την προσωπικότητα, τις αρχές & αξίες για να βοηθήσει τον τόπο του, να ενώσει ψυχικά τον Ελληνικό λαό μακριά από διχόνοιες και έριδες και να δώσει κατά δύναμιν λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον Έλληνα.
Ο Θεός να βοηθήσει και ο λαός να ξυπνήσει ώστε να καταλάβει το συμφέρον του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου