Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «ΦΤΥΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΦΤΥΝΩ ΚΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ) ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ 
ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ... Π ΚΟΥΤΡΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ LIFO:

Ο Πάνος Χ. Κούτρας με αφορμή τη νέα του ταινία εξηγεί στη LΙFO γιατί είναι τόσο θυμωμένος με τους πυλώνες των "ελληνικών αξιών".
Και στην ελληνική, όπως και στη μεσογειακή, κοινωνία η οικογένεια είναι θεμελιώδης. Ποια είναι η γνώμη σου για την αρχετυπική ελληνική οικογένεια;
Φτύνω επάνω της! Όπως φτύνω κι επάνω στην Εκκλησία. Απροκάλυπτα όμως. Αυτήν τη στιγμή, δε, με πολύ θυμό. Γιατί πιστεύω ότι είναι ένα από τα μεγάλα κακά αυτής της χώρας. Το δόγμα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Πρέπει κάποτε να τελειώνουμε με όλα αυτά!
Πριν, που αναφέρθηκες στη δική σου οικογένεια, έμοιαζες να μιλάς με τρυφερότητα.
Φυσικά. Σέβομαι απόλυτα την οικογένεια του καθενός και τα συναισθήματα που έχει γι' αυτήν. Όπως σέβομαι απόλυτα το γεγονός ότι ο καθένας πρέπει να έχει το δικαίωμα να πιστεύει σε οποιαδήποτε θρησκεία θέλει. Όμως είμαι κατά της θρησκείας, και κατά της οικογένειας, έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε αυτήν τη στιγμή. 

Πηγή: "www.lifo.gr".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου