Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΣΥΡΙΖΑ - ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γράφουν δύο από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Εξελίξεις στην συγκυβέρνηση
ΠροεπισκόπησηΔύο καίρια στελέχη της ΝΔ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος πρότειναν την παραίτηση Σαμαρά και τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με άλλον πρωθυπουργό για τον διορισμό νέου Προέδρου Δημοκρατίας κοινής πολιτικής αποδοχής και την αποφυγή εκλογών. Είναι πλέον πασιφανές ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κλονίζεται. Γι΄ αυτό και πρόκειται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή στις 6 Οκτωβρίου.
Πληθαίνουν οι φωνές για αλλαγή πολιτικής με φιλολαϊκή στροφή και αντικατάσταση Σαμαρά και Βενιζέλου-Τούρκογλου από τις αρχηγίες των κομμάτων τους.

Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Η Ελλάδα δεν είναι για άλλες περιπέτειες! Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επισημοποιήσει χωρίς ενδοιασμούς την εκχώρηση του (ήδη ξεπουλήμενου από τον Ε. Βενιζέλο) ιερού ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια. Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα δείξει ανοχή στην τρομοκρατία καθώς ορισμένες συνιστώσες εκφράζουν συμπάθεια ή και στηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις.
Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει ζημιά στην Δυτική Θράκη, αφού το κόμμα αναγνωρίζει την παράνομη οργάνωση "Τουρκική Ένωση Θράκης". Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έρπεται στους ποδόγυρους των ΗΠΑ & των δανειστών (όχι της Γερμανίας, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο εκλεκτός των ΗΠΑ. Θυμηθείτε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας υποστήριξε ως υποψήφιο για Ευρωπαίο Πρόεδρο, μετά την αποτυχία του, τον εκλεκτό της Α. Δ. Μέρκελ, τον Ζαν Κλοντ Γιούγκερ. Οι ΗΠΑ, από την δεκαετία του 1970, επιλέγουν αριστερούς πολιτικούς που με τις κορόνες τους θα εξαπατάται ευκολότερα ο λαός. Π.χ. στην Ελλάδα Ανδρέας Παπανδρέου, Πορτογαλία Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να τηρεί πιστά το "δόγμα Κίσινγκερ" αποξυλώνοντας κάθε ελληνοχριστιανική υπόσταση υπόσταση από την παράδοση, την παιδεία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό μας. Είναι εμφανής, η ανυπαρξία φιλοπατρίας και η χλεύη απέναντι στον Θεό και την Εκκλησία (π.χ. γελοιοποίηση της Θείας Κοινωνίας από τον Β. Διαμαντόπουλου, κοροϊδία του Γέροντος Παΐσιου στα Εξάρχεια κλπ).
Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει την Ελλάδα σε μωσαϊκό διαφόρων ασιατικών φυλών που γαλουχήθηκαν σε διαφορετικό περιβάλλον με διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία, νομιμοποιώντας τις 3.5000.000 και πλέον λαθρομεταναστών. Έτσι, θα μπούμε για τα καλά στην φάση του πολυπολιτισμικής κοινωνίας που έχει παταγωδώς αποτύχει σε όποια και αν εφαρμόστηκε και οποία χώρα χώρα τώρα εφαρμόζεται (π.χ. Σουηδία) αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και θρησκευτικά προβλήματα.
Προσωπικά δεν θέλω την χώρα μου να την κυβερνήσει άθεος, που συζεί χωρίς γάμο, που δεν βάπτισε το παιδί του αλλά σε προσέφυγε στην πολιτική ονοματοδοσία. Δικαίωμά του αλλά και λίγο σεβασμό στην ελληνορθόδοξή μας παράδοση. Δεν θέλω να βγαίνει η κάθε αγράμματη συριζαία Γαϊτάνη και "να λέει τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία". Αν το αντέχετε ορισμένοι ψηφίστε τους!
Η Ελλάδα δεν είναι για άλλες περιπέτειες!

Δύο προτάσεις για το σημερινό αδιέξοδο
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" έχει δύο προτάσεις:
α) Τον σχηματισμό ολιγομελούς κυβέρνησης υπό τον Βασιλέα Κωνσταντίνο με χρονικό διάστημα 2-4 ετών, ή
β) Διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την μορφή του πολιτεύματος με τρεις επιλογές "Βασιλευομένη Δημοκρατία", "Προεδρευομένη Δημοκρατία" & "Προεδρική Δημοκρατία".
* Η α) πρόταση δεν κρύβει σκοπιμότητες. Σκοπός μας δεν είναι να φθαρεί το κύρος και το μεγαλείο του Κωνσταντίνου ως Βασιλέως και ως ανθρώπου. Αλλά να εκμεταλλευτούμε αυτό το νοσηρό σύστημα του πρωθυπουργοκεντρισμού ώστε να έχουμε καρποφόρα και εθνωφελή αποτελέσματα.
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος κινείται για ελληνική υπηκοότηταΟ Βασιλεύς Κωνσταντίνος, από νεαρός Διάδοχος του Θρόνου, είχε όραμα για την Ελλάδα. Ήθελε μία Ελλάδα οικονομικά και βιομηχανικά αναπτυγμένη. Μία Ελλάδα με πολιτική και πολιτειακή σταθερότητα και εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος. Μία Ελλάδα σεβαστή στους φίλους και τρομερά στους εχθρούς πιστεύοντας στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδος ως την χώρα που γέννησε τον ανθρώπινο πολιτισμό. Μία Ελλάδα στην οποία οι πολίτες της θα απολαμβάνουν στο ακέραιο τα πολιτικά και κοινωνικά τους δικαιώματα. (Συνέντευξη Βασιλέως, 1 Ιουλίου 1973).
Δυστυχώς, με νόθο δημοψήφισμα τού στέρησαν την Πατρίδα και με αντισυνταγματικό νόμο την υπηκοότητα και την περιουσία του. Τα χρόνια πέρασαν όμως η αγάπη του Κωνσταντίνου για την Ελλάδα παρέμεινε η ίδια.
Κατά την γνώμη μας, πρέπει ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια και ταυτότητα, διαδικασίες τις οποίες κινεί υπό άκρα μυστικότητα, αλλά κωλυσιεργούν για πολιτικούς λόγους και με ειδικό νομοθετικό διάταγμα ο Αντώνης Σαμαράς να παραδώσει την πρωθυπουργία στον Βασιλέα Κωνσταντίνο ο οποίος θα σχηματίσει μία ολιγομελή κυβέρνηση η οποία μετά τις προγραμματικές της δηλώσεις θα διαλύσει την Βουλή (διότι θα κωλυσιεργεί το έργο της κυβέρνησης του Βασιλέως) και θα προκηρύξει δημοψήφισμα για την αποδοχή ή μη της κυβέρνησης. Αν η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου λάβει ΝΑΙ τότε θα αρχίσει το έργο της για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα προαναγγείλει.
Στην αρχή θα ασχοληθούν με τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, την απεμπλοκή της χώρας από το ΔΝΤ και την τρόικα, τα εθνικά θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής (Κυπριακό, Σκοπιανό, Δημογραφικό, Βορειοηπειρωτικό, Θρακικό κλπ) και την αποκατάσταση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό. Να αντιμετωπίσει την ισλαμική απειλή των τζιχαντιστών. Έπειτα, θα ξεκινήσει πολιτειακή, πολιτική, εκπαιδευτική και νομοθετική ανασύνταξη της χώρας. Δημοψήφισμα για το πολιτειακό, νέο Σύνταγμα, νέο εκπαιδευτικό σύστημα, νέα βιβλία στα σχολεία κλπ. Έπειτα αφού τελειώσει ο Κωνσταντίνος αυτό το έργο θα προκηρύξει εκλογές για νέα Βουλή. Και έτσι θα μπουν όλα σε μία τροχιά τάξης.
Αυτή η πρόταση είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Είναι πρόταση του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος". Διευκρινίζουμε ότι δεν υποκρύπτει τίποτε προσχεδιασμένο και μελετημένο όπως υποστηρίζει ένας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος που λέει ότι "ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ πρόκειται να πρωθυπουργοποιηθεί και θέλουν να παρουσιάσουν αυτή την εξέλιξη σαν ΦΥΣΙΚΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ απόφαση του ίδιου και ΟΧΙ  ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ". Αυτά με μία λέξη είναι ανοησίες. Ο Κωνσταντίνος δεν πήρε διαταγές από κανέναν και ούτε να πρόθυμος να πάρει. Γι΄ αυτό έχασε τον θρόνο του!
* Η β) πρόταση απευθύνεται στην συγκυβέρνηση η οποία προσπαθεί να φιμώσει τον Βασιλέα Κωνσταντίνο στο να μιλά και κωλυσιεργεί στην απόδοση υπηκοότητας, ταυτότητας, ΑΦΜ & ΑΜΚΑ στην Βασιλική Οικογένεια. Να προκηρύξει δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος με 3 επιλογές: "Βασιλευομένη Δημοκρατία", "Προεδρευομένη Δημοκρατία" & "Προεδρική Δημοκρατία". Τα ψηφοδέλτια δεν θα είναι χρωματιστά, όπως το 1924, το 1935, το 1973 & το 1974. Σε λευκό χαρτί μαύρα γράμματα για να μην πετάτε το ψηφοδέλτιο της Βασιλευομένης στον κάλαθο των αχρήστων πριν καν ανοιχθεί.
Δημοψήφισμα επί ίσοις όροις. Με οργανωμένη εκπροσώπηση και των 3 παρατάξεων. Με τηλεοπτικές συζητήσεις. Όχι αντιβασιλικά χυδαιογραφήματα, επιχειρήματα. Όχι δωροδοκούμενοι ταξιτζήδες και αεροπλάνα, διάλογος. Όχι ανά 20 εκλογικά τμήματα, ένας βασιλόφρων αντίκλητος, παντού βασιλόφρονες, όπως και εκπρόσωποι της Προεδρευομένης και της Αβασίλευτης. Όχι στην Αμερικανική πρεσβεία τα αποτελέσματα αλλά στην αντίστοιχη υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.
Δύο προτάσεις προς τους βασιλόφρονες αλλά και σ΄ όλους τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου