Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

bodo-oro2Ο εορτασμός της χρυσής επετείου του βασιλικού ζεύγους, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης, όπου ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους από το εξωτερικό παραθέτοντας ένα πριβέ δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης. Έπειτα από μία μικρή ξενάγηση στα εκθέματα οι 50 καλεσμένοι απόλαυσαν τα εδέσματα που προσφέρει το εστιατόριο του Μουσείου και δείπνησαν με θέα τον Ιερό Βράχο.
Πρώτοι έφτασαν λίγο μετά τις 20:30 ο Νικόλαος με την Τατιάνα, οι οποίοι αποβιβάστηκαν από ένα ταξί! Οι δυο τους αφού χαιρέτισαν όλους όσοι βρίσκονταν στην είσοδο του Μουσείου και πόζαραν στο φακό, κατευθύνθηκαν προς το εσωτερικό του κτηρίου και περίμεναν υπομονετικά τους υπόλοιπους καλεσμένους.
Λίγα λεπτά αργότερα έφθασε το πρώτο πουλμανάκι που μετέφερε τον Κωνσταντίνο, την Άννα Μαρία, τον Παύλο, τη Μαρί Σαντάλ, την Αλεξία, τη Θεοδώρα και τον Φίλιππο, καθώς και τον πατέρα της Μαρί Σαντάλ, κ. Μίλλερ.

Η λίστα των καλεσμένων:
Ακολούθησαν ακόμη τρία πουλμανάκια τα οποία έφτασαν αρκετή ώρα πιο μετά, σε σχέση με το πρώτο. Αυτά μετέφεραν τη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η οποία χθες είχε και την ονομαστική της εορτή, την πριγκίπισσα Ειρήνη, τον πρώην βασιλιά της Βουλγαρίας Συμεών με τη σύζυγο του, τον πρίγκηπα Αλέξανδρο Καραγεώργεβιτς της Γιουγκοσλαβίας (συνοδευόμενος από την Ελληνίδα σύζυγό του, Αικατερίνη), την πριγκίπισσα της Δανίας Βενεδίκτη (αδερφή της Άννας-Μαρίας), τον πρίγκιπα Μιχαήλ με τη σύζυγο του και πολλούς άλλους εκπροσώπους από αρκετούς βασιλικούς οίκους της Ευρώπης, με τους οποίους συνδέεται η ελληνική βασιλική οικογένεια. Πρόκειται για διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων, το οποίο θα κορυφωθεί με δείπνο που θα γίνει απόψε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Διασκευή από την "Pelop.gr" & "Showbiz".

Φωτογραφίες:
«Γαλαζοαίματοι» στο Μουσείο της Ακρόπολης-Φωτογραφίες






Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία φτάνει στο δείπνο που οργάνωσε στο Μουσείο της Ακρόπολης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία για να γιορτάσουν τα πενήντα χρόνων γάμου παρουσία εκπροσώπων πολλών ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων της Ευρώπης, Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2014. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου