Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Γράφει ο κ. Αντώνης Ξανθόπουλος.

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄Οι πολιτικάντηδες όμως γνωρίζοντας, ότι το πεδίο ήταν ελεύθερο και ότι ο λαός θα «φάει» οτιδήποτε του σερβιριστεί, ξεκίνησαν την εποχή της μεταπολίτευσης, μετά από μια δικτατορία, που είχε καταλύσει ανοιχτά την δημοκρατία, με σημαία τους την εξαπάτηση αδιαφορώντας για τα θύματα που θα προκαλούσαν οι επιλογές τους. Έτσι εξαπάτησαν με καταφανή και χονδροειδέστατο τρόπο τους Έλληνες σε ότι αφορά το πολιτειακό θέμα που τεχνηέντως και επιμελώς προκάλεσαν το 1974, αφού προηγουμένως είχαν ήδη εξαπατήσει ασύστολα τον νόμιμο Ανώτατο Άρχοντα της Ελλάδας, τον βασιλέα Κωνσταντίνο Β΄. Γνώριζαν οι πολιτικάντηδες και τα κομματικά τους μορφώματα, που στην ουσία ήσαν πελατειακά κέντρα, παρά πολιτειακοί θεσμοί, ότι ο θεσμός του Θρόνου στην Ελλάδα δεν θα εξυπηρετούσε τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και ότι θα φρόντιζε για την τήρηση των κανόνων της Δημοκρατίας καθώς και ότι θα στεκόταν υπεράνω κομμάτων, έχοντας ως μοναδικό του μέλημα την σταθερότητα της Δημοκρατίας και το συμφέρον του λαού και του τόπου. Ετσι, εκ του μη όντος, έθεσαν θέμα πολιτεύματος με στόχο να κάθεται στον θώκο του ανώτατου άρχοντα πάντοτε κάποιος που να προέρχεται από τα σπλάχνα κάποιου κόμματος και ο οποίος με την ανάρρησή του στο αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας να εξοφλεί κομματικά γραμμάτια, αντί να υπερασπίζεται το σύνταγμα της χώρας του. Σκληρή αλήθεια, αλλά αλήθεια !!!
Ο βασιλιάς αφέθηκε εξόριστος και μαζί του αφέθηκαν εξόριστες και οι πιθανότητες να εμποδιστούν οι πολιτικάντηδες να καταστρέψουν το μέλλον της Ελλάδας για χάρη των προσωπικών τους συμφερόντων και φιλοδοξιών. Ποιός ήταν τελικά ο μεγάλος χαμένος, όλοι το καταλάβαμε. Ο Ελληνικό λαός !!! Ο ίδιος αυτός λαός, που δεν σήκωσε τότε το ανάστημά του στην αδικία και που παθητικά άκουγε, χρόνια αργότερα, ότι το δημοψήφισμα του ’74 ήταν «unfair» ! Ο βασιλιάς επίσης ταλαιπωρήθηκε και υπέστη διαδοχικές προσβολές και εξευτελισμούς, άλλοτε με την ανήκουστη και ακατανόητη εκείνη υπόθεση της αφαίρεσης της προσωπικής ακίνητης περιουσίας του, άλλοτε με την κατάφωρη προσβολή της αφαίρεσης του Ελληνικού διαβατηρίου του και της οικογένειάς του. Λες και δεν υπήρξε ποτέ αρχηγός του Ελληνικού κράτους, λες και δεν υπηρέτησε στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όπως όλα τα Ελληνόπουλα, λες και δεν έφερε στην Ελλάδα την νίκη των Ολυμπιακών αγώνων, λες και δεν υπήρξε ποτέ χρυσός Ολυμπιονίκης με τα Ελληνικά χρώματα !!!
Αν δεν είναι ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Β’ Έλληνας, τότε ποιός είναι;

Γράφει ο κ. Θανάσης Περράκης, ε.α. αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Είναι στο χέρι μας λοιπόν, εμείς οι Έλληνες, να εκμεταλευτούμε την κρίση να αφήσουμε νοοτροπίες του παρελθόντος στην άκρη και ενωμένοι να φτιάξουμε μία νέα σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα! Η επαναφορά της Βασιλευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι η πρώτη ριζική μεταρρύθμιση που πρέπει να γίνει στην πατρίδα μας ώστε να υπάρξει μία νέα αρχή με αξίες και όραμα για το μέλλον μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου