Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" σε κάθε αντιβασιλικό χυδαιογράφημα, σε κάθε αντιβασιλική προπαγάνδα θα απαντά. Έστω και καθυστερημένα. Είναι χρέος να προασπίσουμε την πολιτική και πολιτειακή μας τοποθέτηση και να αντιπαραβάλουμε την αλήθεια στο ψέμα και στην λάσπη.
Το περιοδικό "ΑΝΤΙ" ήταν αριστερό περιοδικό. Μία εβδομάδα πριν το νόθο δημοψήφισμα του 1974 εξέδωσε το εξώφυλλο που βλέπετε κάτω, αφού τελειώνει το άρθρο. Βλέπουμε από το στέμμα να "γεννιούνται" οι επιγραφές "CIA", "NATO", "XOYNTA", "ΚΑΜΑΡΙΛΑ", "ΚΥΠ", "ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ". Ας τα πάρουμε με την σειρά:
* CIA: Ο Παύλος Α΄ (Μάρτιος 1952) απαίτησε από τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Άτσεσον την παύση των δραστηριοτήτων του Αμερικανικού Πενταγώνου στο ΓΕΣ.
Ο Κωνσταντίνος ΙΓ΄ (Αύγουστος 1965) απαίτησε από τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Ρασκ την εκδίωξη από την Αθήνα του επιτετραμμένου της CIA Άνσουτς ως "persona non grata" επειδή δωροδοκούσε βουλευτές για την καταψήφιση της κυβέρνησης Νόβα.
* ΧΟΥΝΤΑ: Πρωτοβουλία του Γ. Παπαδόπουλου και της ομάδος με στρατιωτική κάλυψη καθώς υπήρχε το "Σχέδιο Προμηθεύς". Ο Βασιλιάς τι δουλειά έχει. Προσπάθησε να τους ανατρέψει 7 μήνες αργότερα. Όχι με κίνημα-οπερέτα, αλλά κίνημα προδομένο από την CIA & την Mosand.
* ΚΑΜΑΡΙΛΑ: Ο Κωνσταντίνος ΙΒ΄ πολεμούσε έφιππος και έτρωγε μπομπότα. Η μπότα είχε τρυπήσει και φαινόταν το δάκτυλο των ποδιών του. Ήθελε πρώτα νερό να πίνουν οι στρατιώτες, μετά οι αξιωματικοί και τελευταίος αυτός! Για ποια καμαρίλα μιλούσατε;;
* ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: Δημιούργημα όχι του Παλατιού αλλά των κυβερνήσεων του Κέντρου (Σοφούλη κλπ) και διογκώθηκε επί Καραμανλή. Στο πλαίσιο του συμμοριτοπολέμου έπρεπε το κράτος και οιι φορείς του πολιτεύματος όφειλαν να προστατεύσουν την κοινωνία από τυχόν νέα κομμουνιστική ανταρσία. Απλά στην πορεία αυτοί που ανέλαβαν όλα αυτά ήταν περισσότερο αντικομμουνιστές από όσο έπρεπε. Ο Βασιλεύς δεν ηδύνατο να ξέρει με λεπτομέρειες όλα αυτά. Για αυτά υπεύθυνη ήταν η εκάστοτε κυβέρνηση (ΕΡΕ, ΕΚ κλπ).
Όσο για την ΚΥΠ & το ΝΑΤΟ δεν θα μπω στην παραφιλολογία και τις μπαρούφες των αριστερών. Αυτή η αποστόμωση φθάνει και περισσεύει, έστω και με 40 χρόνια καθυστέρηση. Τώρα όμως που μιλάμε, θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου