Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

50 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σαν σήμερα οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία ενώνονταν με τις ευλογίες της Εκκλησίας σε έναν κοινό αγώνα για το "καθ΄ ομοιώσιν". Ενώνονταν με τα δεσμά του Γάμου τηρώντας την θεϊκή εντολή το "Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε". Επισφραγίζουν τον έρωτά τους με τον Γάμο. Απόκτησαν 5 παιδιά. Την Πριγκίπισσα Αλεξία και τον Διάδοχο Παύλο και τους Πρίγκιπες ΝικόλαοΘεοδώρα και Φίλιππο.
Τα πρώτα σύννεφα που θα επισκίαζαν όχι μόνο την πολιτική ζωή του τόπου αλλά και την οικογενειακή των Βασιλέων μας δεν άργησαν να φανούν. Τα Ιουλιανά, η συνεχής πολιτική αστάθεια και τέλος το κίνημα της 21ης Απριλίου υπήρξαν από τα μελανά σημεία στην ζωή τους. Η 44ετής εξορία τους, που αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν, υπήρξε το μελανότερο σημείο στην ζωή τους.
Ωστόσο, αποτέλεσαν και αποτελούν πρότυπο οικογένειας. Διότι αφοσιώθηκαν στην καλή τους ανατροφή των παιδιών τους, τα καλλιέργησαν την έννοια της συνείδησης, της ευθύνης, της αγάπης και του σεβασμού και τα γαλούχησαν σύμφωνα με την ελληνορθόδοξη παράδοση και την δημοκρατική διαπαιδαγώγηση.
Σήμερα, βρίσκονται στην Ελλάδα και συμπληρώνουν την χρυσή επέτειο των γάμων τους, δηλαδή την 50η επέτειο. Αυτή την σημαντική μέρα της ζωής τους θα τους βρει στον Ναυτικό (πρώην Βασιλικό) Όμιλο Ελλάδος μαζί με το σύνολο της οικογένειας, αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη.
Το blog "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" εύχεται στους λαοφιλείς και πολυαγαπημένους μας Βασιλείς χρόνια πολλά και ευλογημένα, υγεία, αγάπη και κάθε ευτυχία.
 
Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου