Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ; ΤΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΟΥΜΕ;

Γράφουν ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος" και ο κ. Γεώργιος Χατζηευστρατίου, υπεύθυνος της "Εθνικής ΕλπίδαςΤ.Ο. Κοζάνης.

http://www.tsantiri.gr/wp-content/uploads/2014/03/Evroekloges-570.jpgΣτις 25 Μαΐου 2014, οι Έλληνες θα κληθούμε να ψηφίσουμε τα κόμματα που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Ευρωβουλή είναι ένα θεσμικό όργανο της ΕΕ που, δυστυχώς, κατά 80% ρυθμίζει τις ζωές των πολιτών της Ευρώπης και τις νομοθεσίες των κρατών-μελών της. Είναι ο εκπορευτής πρωτοβουλιών και ρυθμιστής της ζωής μας!!!
Δυστυχώς από την Ευρωβουλή πέρασαν "Έλληνες" ευρωβουλευτές που ΥΠΕΡψήφισαν την παραμονή των κατοχικών τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο (!), την άνευ όρων είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ (!), την ΜΗ αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων ως "ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης"! Αυτοί ανήκαν στην ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και σήμερα μολύνουν με την ύπαρξή τους το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ευρωλαγνεία στο φουλ
Ακόμα όμως και σήμερα, κυρίως στην κρατική τηλεόραση (Ν, πρώην ΔΤ) καλούνται εκπρόσωποι της ΝΔ, της "Ελιάς" (του νέου ΠΑΣΟΚ δηλαδή), του ΣΥΡΙΖΑ και του μόλις ιδρυμένου "Ποταμιού" συνεχώς. Και αντιλαμβανόμαστε μία ευρωλαγνεία απίστευτη. Μία παράλογη νοοτροπία "Η Ελλάδα να πεθάνει αλλά η Ευρώπη να ζήσει".

Τι ανθρώπους να επιλέξουμε
«Όποιος θέλει να πει ψέματα ρητορεύει» έλεγε ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κυρός Διονύσιος. Όχι αυτούς που χρησιμοποιούν ξύλινη γλώσσα. Όχι τους ευρώλαγνους και τους αριστερούς που υποστηρίζουν τον διεθνισμό και την πολτοποίηση. Να επιλέξουμε τους Ορθοδόξους Χριστιανούς Έλληνες που με λίγα λόγια, αλλά ΚΑΘΑΡΑ και ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ΕΘΝΙΚΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΑ, θα υψώσουν την φωνή τους στο Ευρωκοινοβούλιο για τα εθνικά μας θέματα, για την Μακεδονία της οποίας το Ελληνικό, τιμημένο και αιματοβαμένο όνομα ξεπουλάνε στα Σκόπια, για την Κύπρο την οποία διχοτομούν κατ΄ επιταγήν των ΗΠΑ σε "δύο συνιστώντα κράτη" Σαμαράς και Αναστασιάδης, για την Βόρειο Ήπειρο που υφίσταται τον αλβανικό κρατικό σοβινισμό και τις επιθέσεις των τσάμηδων, για το Αιγαίο το οποίο παραβιάζουν και ορέγονται οι Τούρκοι, για την Θράκη την οποία την άφησαν έρμαιο στα χέρια του Τουρκικού Προξενείου.
Θα υψώσουν την φωνή τους για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. Για την Ορθοδοξία. Για τους αγρότες. Για τις επαγγελματικές και παραγωγικές τάξεις. Που θα προσφέρουν έργο!!! Αυτούς!

Ευρώπη των Εθνών όχι των τοκογλύφων και της Μέρκελ!
http://www.toxrima.gr/wp-content/uploads/2014/01/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%82.jpgΆποψή μας είναι πως η σημερινή Ευρώπη, ιδίως από την Συνθήκη του Μάαστριχ, είναι μία μηχανή του κιμά που θέλει να μετατρέψει τα κράτη-μέλη της σε αδύναμα ομόσπονδα κράτη που θα αποτελούν την ενωμένη Ευρώπη στην οποία εντολοδότης και κουμανταδόρος θα είναι οι Βρυξέλλες.
Σήμερα ζούμε σε μία γερμανική Ευρώπη. Κάνει ότι γουστάρει η Μέρκελ. Η Ελλάδα είναι θύμα της και πειραματόζωό της. Σύμμαχοί της η Φιλανδία, η Αυστρία, η Ολλανδία κλπ. Ας θυμηθεί λίγο η Φιλανδία, ειρήσθω εν παρόδω, ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που την στήριξε αγοράζοντας τα κινητά της τα ΝΟΚΙΑ και ενισχύοντας εξαιρετικά την εθνική της οικονομία. Και ας μην μας κουνά το δάκτυλο!
Γι΄ αυτό και κρίνεται επιτακτική η ανάγκη σ΄ αυτές τις ευρωεκλογές να ενισχυθούν οι Ευρωσκεπτικιστές. Οι οποίοι δεν είναι κατά της Ευρώπης αλλά των αυτόνομων και αυτόβουλων κρατών της Ευρώπης. Που θα αποτελούν μία συμμαχία αλληλεγγύης, αλληλοσεβασμού και έντιμης συνεργασίας και όχι μηχανή του κιμά που έγινε σήμερα. Μία Ευρώπη που σέβεται τα κράτη και τους λαούς, τις παραδόσεις τους και τον τρόπο ζωής τους, μία Ευρώπη που δεν θα κυριαρχεί και θα είναι ο κύριος παράγοντας λήψης αποφάσεων και δεσμεύσεων των ζωών μας αλλά μία συμμαχία που θα εξασφαλίζει την ειρήνη στην ήπειρο και θα συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη των χωρών της Ευρώπης. Όχι μία Ευρώπη ουραγό των ΗΠΑ, κύριο ρυθμιστή της ζωής μας, μηχανή του κιμά για τους λαούς όπου πρωτεύοντα ρόλο θα διαδραματίζει η Γερμανία. Ευρώπη των Εθνών επί τη βάσει των ριζών της: δηλαδή του Ελληνικού πολιτισμού, της Χριστιανικής θρησκείας και του ρωμαϊκού και βυζαντινού δικαίου.
Ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 43 κόμματα. Ας κάνει την σωστή επιλογή και ας στείλει ανθρώπους που έχουν μέσα ΧΡΙΣΤΟ-ΕΛΛΑΔΑ. Ανθρώπους με υψηλό το φρόνημα της Ορθοδοξίας, της Πατρίδας και του καθήκοντος. Και αν είναι και Βασιλόφρονες ακόμα καλύτερα!
Σκεφθείτε τα παιδιά σας, τι μέλλον αξίζει να τους παραδώσουμε. Γεμάτο χρέη και δάνεια ή ένα ελπιδοφόρο και αντάξιο της φυλής μας;;; Σκεφθείτε το σοβαρά και έπειτα πηγαίνετε στην κάλπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου