Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ;

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Έξαλλος και υβριστικός ο Πρετεντέρης...
Αν είναι δυνατόν. Ο δημοσιοκάφρος της διαπλοκής, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός προπαγανδιστής της αβασιλεύτου μεταπολίτευσης, ο εντολοδόχος του "Συγκροτήματος Λαμπράκη" και του Μπόμπολα, ο μισθοδοτούμενος με άνω των 300.000 ευρώ ετησίως, ο Γιάννης Πρετεντέρης όχι μόνο να εξαπολύει προπαγάνδα αλλά να βρίζει τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα και μάλιστα υπέρ ποιου;;; Του Ανδρέα Παπανδρέου!
Όλα αυτά σ΄ ένα πρόσφατο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Διαβάστε το δημοσίευμα του "koolnews.gr" και θα καταλάβετε:
"Εναντίον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ξέσπασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Γιάννης Πρετεντέρης με αφορμή τα όσα είπε χθες από το βήμα της Βουλής ο προφυλακισμένος τέως βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας.
Την οργή του δημοσιογράφου προκάλεσε η στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην αναφορά του Μπούκουρα ότι τον «έκανε εθνικιστή ο Ανδρέας Παπανδρέου με την φράση του "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"».
Εν εξάλλω ο Γιάννης Πρετεντέρης ανέφερε συζητώντας με τον Παύλο Τσίμα και την Όλγα Τρέμη:
«Είναι δυνατόν να αφήνουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να πιάνει στο στόμα του ο Μπούκουρας τον Ανδρέα Παπανδρέου; Να λέει στη Βουλή ότι εκείνος τον έκανε εθνικιστή και να μην αντιδρά κανένας. Τόσο κότες είναι πια οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπροστά στον Μπούκουρα; Κι αντί γι αυτό να τρέχουν να τον παρηγορήσουν κιόλας;» 

Μάλιστα τον χαρακτήρισε και "γελοίο υποκείμενο" τον κ. Μπούκουρα. 
* Πρώτον, δεν προσβάλλουμε τοιουτοτρόπως έναν άνθρωπο που το μοναδικό του έγκλημα είναι επειδή ήταν... "Χρυσή Αυγή".
* Δεύτερον, ποιος είναι ο Πρετεντέρης που πληρώνεται ουσιαστικά από ΄μας με χιλιάδες ευρώ (την τελευταία διετία απέκτησε 700.000 ευρώ!!!) για να λέει ψέματα.
* Τρίτον, ποιος είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου;;; Ένας άνθρωπος που αργυρώνητα οδήγησε στην ανωμαλία του 1965-67, που ως πρωθυπουργός χρεοκόπησε τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οικονομικά του κράτους τα έκανε κρατικό μυστικό, που τσέπωσε τις χορηγήσεις των ΜΟΠ, που έκανε τον αγρότη τεμπέλη, που έκτισε βίλα στην Μιμή 4.500.000.000 δραχμών κ πόσα άλλα. Αυτός ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Συγκρότημα Λαμπράκη
Τα παιδιά του Συγκροτήματος Λαμπράκη
Το συγκρότημα Λαμπράκη είναι ένα από τα σημαντικότερα καθοδηγητικά πολιτικά επιτελεία της ελληνικής ολιγαρχικής τάξης. Τα ΜΜΕ που διαθέτει (MEGA, Το Βήμα, Τα Νέα), έχουν τον ρόλο της πολιτικής εξαπάτησης και παραπλάνησης του ελληνικού λαού και αποτελούν μέσα παραγωγής πολιτικής γραμμής για τους ολιγάρχες και τους κάθε φορά πολιτικούς της υπηρέτες. Είναι το συγκρότημα που επηρεάζει κατά πολύ κυβερνήσεις, που ελέγχει πολιτικές ηγεσίες και κόμματα, που αλλάζει σαν το χαμαιλέοντα πολιτικά προσωπεία, για να ελέγξει ή να προσαρμοστεί σε νέες καταστάσεις. Είναι το συγκρότημα που έχει παίξει τον πλέον βρωμερό ρόλο στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.
Η ιστορία του συγκροτήματος ξεκινάει από το 1922, όταν εκδίδεται το «Ελεύθερο Βήμα». Υπεύθυνο για την προπαγάνδα εις βάρος της βασιλικού θεσμού, αναμεμειγμένο στην προδοσία της Μικράς Ασίας (1922) και της Κύπρου (1974), όργανο ηγετοποίησης Ελ. Βενιζέλου, Κων/νου Καραμανλή και Αν. Παπανδρέου κλπ με αποτέλεσμα οι Έλληνες να έχουν καταντήσει πρόβατα που αντιμετωπίζουν μοιρολατρικά την πορεία του τόπου και της ζωής των.

Επίλογος
Οι μάσκες πέφτουν. Εμείς πρέπει όμως να αντιδράσουμε για να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και της συνειδήσεώς μας και του δικαστηρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου