Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το πολιτικό σύστημα της χώρας χορεύει στους ρυθμούς της Χρυσής Αυγής. Την τελευταία εβδομάδα έχουν δούναι και λαβείν οι αποκαλύψεις και οι διαξιφισμοί-κοκορομαχίες μεταξύ των κοινοβουλευτικών κόμματων. Όλοι από την μεριά τους προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους.
Το βίντεο (προϊόν υποκλοπής) όπου συνομιλεί ο αποπεμφθείς γραμματέας της συγκυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος με τον βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη. αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή είχε δίκιο στην θέση της "ότι η δίωξη της ήταν πολιτική και όχι ποινική" αλλά δείχνει και κάτι άλλο: ότι ΝΔ & ΧΑ είχαν πολύ καλές σχέσεις μέχρι τον... Σεπτέμβριο του 2013.

Το βίντεο με τον Μπαλτάκο
http://nstatic.tanea.gr/17986203_MPALTAKOS_KASIDIARHS.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTQlMmYwNCUyZjAyJTJmMTc5ODYyMDNfbXBhbHRha29zLWthc2lkaWFyaHMuanBnJnc9NjYwJmg9Mzc2JnN0PXRydWUmYmc9MTY3NzcyMTUmY3I9dHJ1ZSZhdD00Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει στην δημοσιότητα ένα βίντεο όπου συνομιλεί ο ίδιος με τον τότε γραμματέα της συγκυβέρνησης Τ. Μπαλτάκο γύρω στον Οκτώβριο του 2013.
Στο περίπου δίλεπτο βίντεο, ο Τάκης Μπαλτάκος "κοσμεί" τον πρωθυπουργό με ύβρεις όπως π@@στη αλλά και δικαιώνει την Χρυσή Αυγή, ουσιαστικά μ΄ όσα λέει. Ότι η δίωξη του κόμματος ήταν πολιτική. Δηλαδή: Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, φοβούμενος την ραγδαία δημοσκοπική άνοδο της ΧΑ και διατεταγμένος από το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο των ΗΠΑ του Ντέιβιντ Χάρις, κίνησε τα νήματα της δίωξης και της φυλάκισης των πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος.
Τώρα, ο αποπεμφθείς Μπαλτάκος προσπαθεί να ανασκευάσει τις δηλώσεις του και με... κάποιες απώλειες μνήμης να αποφύγει τις απαντήσεις σε ερωτήματα που τον καίνε.
Ας σημειωθεί επίσης, ότι ο υιός Μπαλτάκος που δεν γνωρίζει να γράφει ελληνικά και είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και εισέβαλλε στην Βουλή προπηλακίζοντας βουλευτές της ΧΑ ήταν Χρυσή Αυγή και σύνδεσμος μεταξύ του κόμματος και του πατέρα του

Οργανωτής: ο Μάκης Βορίδης!
http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/mak_ber.jpgΛόγω του αντισημτικού παρελθόντος του στην ΕΠΕΝ και γενικά στον ευρύτερα δεξιό χώρο, ο Μάκης Βορίδης αποτελεί κόκκινο πανί για το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο όσον αφορά την υπουργοποίησή του. Ο Αν. Σαμαράς, μετά την επίσκεψη του στο Συμβούλιο, ενημέρωσε τον Βορίδη πως οι Εβραιοσιωνιστές επιθυμούν την υπουργοποίησή του λόγω του παρελθόντος του κλπ.
Έτσι, για να δείξει πόσο φιλόδοξος και καρεκλοκένταυρος είναι, ενορχήστρωσε την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής ώστε, κάποια μέρα, να είναι συμπαθής στους Σιωνιστές και προτιμητός σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό...

Δίκτυο 21: παραΚόμμα εν κόμματι με ημιπαρακρατικές δραστηριότητες
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/dph345r32.jpgΈνα δίκτυο με κατ΄ επίφαση "εθνικιστικό προσανατολισμό και δραστηριότητα επικεντρωμένη στα ελληνοτουρκικά θέματα, στο Κυπριακό, στο Κουρδικό, στο Θρακικό, στο Βορειοηπειρωτικό, στο Σκοπιανό και στο Ποντιακό ζήτημα". Δήθεν ιδεολογικός του στόχος: «η μετατροπή των Ελλήνων παθητικών υπηκόων σε ελεύθερα πρόσωπα, σύμφωνα με τις καλύτερες παραδόσεις του Ελληνισμού και το πνευματικό υπόδειγμα της Ορθοδοξίας» Ξεκίνησε περί τα τέλη της δεκαετίας του 1990 με πατριωτικούς σκοπούς αλλά γρήγορα κατέληξε ένα παρακόμμα εν τω κόμματι της ΝΔ με ημιπαρακρατικές δραστηριότητες. Ένα δίκτυο σπίλωσης και εξαγοράς πολιτικών αντιπάλωνΠρωταγωνιστές στην ίδρυση αλλά και στη δράση της οργάνωσης με την κωδική ονομασία «Δίκτυο 21» υπήρξαν οι πιο εκλεκτοί πολιτικοί φίλοι του σημερινού πρωθυπουργού και συνοδοιπόροι στο άλλοτε εγχείρημα της Πολιτικής Άνοιξης: Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Διονύσης Καραχάλιος, ο Στέφανος Αγιάσογλου, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και άλλοι, γνωστοί διανοούμενοι της ελληνικής ζωής, όπως οι Νεοκλής ΣαρρήςΆγγελος Συρίγος και νέοι όπως η Βασιλική Τζότζολα κλπ.
Αυτό το δίκτυο είναι που ανέδειξε στην πολιτική ζωή του τόπου την Χρυσή Αυγή περί τον Μάρτιο του 2012. Μέσω του Δικτύου 21, η ΝΔ ανέπτυξε σχέσεις με την Χρυσή Αυγή, σχέσεις καλές έως και φιλικές μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. 
Η Χρυσή Αυγή χρησίμευσε ως ανάχωμα στον ΛαΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη! Και γιατί διαβάστε παρακάτω, διευκρινίζοντας ότι δεν είμαι λαοσίτης ή καρατζαφερικός αλλά θέλω και ερευνώ με πάθος την αλήθεια.

Έξω ο Καρατζαφέρης
http://www.parapolitika.gr/Media/Default/images/newego_LARGE_t_1101_54074770.JPGΚατά την διάρκεια της πενταετούς παραμονής του στην Βουλή (2007-2012), ο ΛαΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη άρχισε να χαμηλώνει τους τόνους και να εξυπηρετεί το σύστημα (όπως προτάσεις για πρωθυπουργοποίηση Παπαδήμου, για κατάργηση των blog, ψήφος στο μνημόνιο 1, συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου κλπ). Παρά ταύτα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιχείρησε μία προσέγγιση με την Ρωσία, δια του Πατριάρχη Κυρίλλου, ώστε να εισρεύσουν στην Ελλάδα κεφάλαια, επενδύσεις και να επιτευχθεί συμφωνία για το φυσικό αέριο. Η αιτία ήταν αυτή για να λάβουν οι Αμερικανοί τα... έκτακτα μέτρα τους;
Η αφορμή ήταν η αποχώρηση του ΛαΟΣ από την κυβέρνηση Παπαδήμου και η μη ψήφιση του μνημονίου 2 από το κόμμα. Αποτέλεσμα: η έξωθεν διατεταγμένη αποχώρηση Αδώνιδος Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη από το ΛαΟΣ και η προσχώρησή τους στην σαμαρική ΝΔ. Από τότε, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του ΛαΟΣ στην Βουλή. Όλα αυτά τα παραδέχεται ο γραμματέας του Μπαλτάκου!

Η επανεμφάνιση και η άνοδος της Χρυσής Αυγής
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/kanalia-dimosiografoi-660.png
Έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους... 
Έτσι έχουμε την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής για την μη είσοδο του ΛαΟΣ στην Βουλή. Σ΄ αυτήν την δολοπλοκία συνέργησε και η ΝΔ η οποία νόμιζε ότι θα διατηρούσε την Χρυσή Αυγή στα ποσοστά του 3% αλλά τους ξέφυγε. Και ιδού τα αποτελέσματα! Βέβαια, στην δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής συνέβαλε μεγαλοεκδότης με εξαιρετικές σχέσεις με το αμερικανοεβραϊκό κατεστημένο και εκλεκτές διασυνδέσεις στο mediaκό σύστημα. Αυτός ο μεγαλοεκδότης προσπάθησε να πείσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη να παραμείνει στην κυβέρνηση Παπαδήμου και να ψηφίσει το μνημόνιο 2. Όταν απέτυχε και όταν το Δίκτυο 21 δρούσε υποτυπωδώς... εκείνος έβαζε την Χρυσή Αυγή σε δημοσκοπήσεις. Βέβαια, αρχίζουν να εμπλέκονται και μυστικές υπηρεσίες...
Ταυτοχρόνως, τα αργυρώνητα συστημικά ΜΜΕ άρχισαν να προβάλλουν έμμεσα την Χρυσή Αυγή με εκπομπές, ειδικές νύξεις και αφιερώματα στα Δελτία Ειδήσεων. Έτσι ανέβηκε η Χρυσή Αυγή και πήρε στις εκλογές του Μαΐου 2012 6,9%.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου