Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΤΟ "ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ"

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Διαβάζουμε σε διάφορα σάιτ, ακούμε φανατικούς αντιβασιλικούς, παρακολουθήσαμε διάφορες προπαγανδιστικές (δήθεν ιστορικές) εκπομπές στην τηλεόραση για την βασιλεία στην Ελλάδα και ένα αρνητικό που της προσάπτουν είναι το λεγόμενο "χαράτσι της Φρειδερίκης". Σύμφωνα με την χαλκευμένη και κίβδηλη αυτή εκδοχή η αείμνηστη Βασίλισσα "επέβαλλε έκτακτη εισφορά υπέρ του Εράνου των Βορείων Επαρχιών για να πλουτίζει εις βάρος του πενομένου Ελληνικού λαού".
Την απάντηση την δίνει ο επίτιμος γενικός υπασπιστής, γραμματέας αλλά και εκπαιδευτής ως πιλότου του Βασιλέα Παύλου πτέραρχος ε.α. κ. Χαρ. Ποταμιανός:
"Υπάρχει μία αστείρευτη πηγή παραδειγμάτων παραπληροφόρησης με βάση ύπουλα μαγειρεμένο σενάριο. Πρόκειται για την έκτακτη υπέρ του Δημοσίου εισφορά (επρόκειτο περί αποφάσεως της κυβερνήσεως Καραμανλή), που την φόρτωσαν στην Βασίλισσα Φρειδερίκη... Η εισφορά ήταν κυβερνητικό μέτρο και τα χρήματα δεν πήγαν στον Έρανο Βορείων Επαρχιών, αλλά κατ΄ ευθείαν στο Δημόσιο Ταμείο"!
Άρα, δεν υπήρξε ποτέ φόρος που επέβαλε η Φρειδερίκη. Άρα, καταρρίφθηκε ένα επιχείρημα των αντιβασιλικών που επειδή ΔΕΝ έχουν επιχειρήματα, προσφεύγουν στην λασπολογία, στο ψεύδος και την προπαγάνδα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου