Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΟΥΤΕ "ΕΛΙΑ", ΟΥΤΕ "ΠΟΤΑΜΙ"...

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Δύο νέα κόμματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό: Η "Ελιά" των 58 και το "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη. Διαφημίζονται συνεχώς από τα συστημικά ΜΜΕ διότι είναι εφεδρείες του συστήματος και προπομποί της συγκάλυψης των εγκλημάτων του.

Η "Ελιά"...
Η κεντροαριστερά που διέλυσε την οικονομία και έφερε την κατοχή του ΔΝΤ και των μνημονίων στην Ελλάδα, προσπαθεί σήμερα μέσω 58 Σημιτικών και του κόμματος τους "Ελιά", να ανασυνταχθεί. 48 από τους 58 πρωτεργάτες της "Ελιά", συμμετείχαν σε υψηλές και καίριες θέσεις επί οκταετίας Σημίτη (1996-2004) ως υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς κλπ. Η "Ελιά" είναι μία προσπάθεια επαναφοράς του Κώστα Σημίτη-Αβούρι στις πολιτικές εξελίξεις και σύμφωνα με την επιθυμία της τρόικας, προσπάθεια εγκατάστασής του στην Προεδρία της Δημοκρατίας!
Το ΠΑΣΟΚ βλέπει τα ποσοστά του να καταποντίζονται-κάτω του 3%-και θέλει να βρει μία σανίδα σωτηρίας. Στην αρχή σανίδα σωτηρίας υπήρξε η ΝΔ της οποίας ο αρχηγός Αντώνης Σαμαράς αθέτησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις περί εξεταστικών, έγινε πλυντήριο του πιο βρώμικου κόμματος που πέρασε από την Ελλάδα (ΠΑΣΟΚ), του έδωσε άφεση αμαρτιών και του χάρισε το 25% των κυβερνητικών θέσεων! Σήμερα νέα σανίδα σωτηρίας του είναι η "Ελιά". Εξάλλου, τα περισσότερα στελέχη του έχουν αναπαραχθεί: Παραμένουν σε θέσεις-κλειδιά σε Υπουργεία και Γραμματείες και έχουν μεταγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ με απότοκο το 60% των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώην πασόκοι.
Στην ουσία η "Ελιά" ετοιμάζει μεγάλη κουτσουλιά...

Το "Ποτάμι"...
Ένα άλλο, νέο κόμμα, που έρχεται μάλιστα 3ο στις λαοπλάνες και κίβδηλες δημοσκοπήσεις είναι το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, πρώην αριστερού και γνωστού δημοσιογράφου στο τηλεοπτικό σταθμό Mega. Το κόμμα "Ποτάμι". Ποιο είναι όμως το παρασκήνιο;;;
Ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης, πρώην αριστερός, μεγαλοεκδότης του "Βήματος", Πρόεδρος του συγκροτήματος Λαμπράκη μαζί με τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, πρώην συνεργάτη του Σοφοκλή Βενιζέλου και μεγαλοεφοπλιστή, δημιούργησαν το "Ποτάμι" αρχηγό του οποίου συμφώνησαν να βάλουν έναν δικό τους άνθρωπο (ο οποίος συμφώνησε): τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη. Ο οποίος μην ξεχνάμε ότι από πίσω του έχει όλο το Mega και τον κ. Μπόμπολα. Γι΄ αυτό ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις και είναι από τα κύρια θέματα στα δελτία ειδήσεων των μεγαλοκαναλιών!
Θεοδωράκης - Σημίτης - Δάφνη
Το "Ποτάμι" κατεβαίνει με πρωτοποριακές θέσεις, τις οποίες προπαγάνδισαν όλως επαινετικά τα συστημικά ΜΜΕ, για να αρπάξει την ψήφο των ανυποψίαστων αγανακτισμένων κεντροαριστερών και αριστερών κυρίως. Το "Ποτάμι" επίσης θέλει σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία στα Σκόπια. Έτσι είπε ο θεωρητικός του "Ποταμιού", συγγραφέας Νίκος Δήμου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στις 10 Μαρτίου 2014. Επίσης θέλει "Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση" χωρίς κράτη και Στρατούς. Δηλαδή η Ελλάδα να χαθεί, να γίνει επαρχία των Βρυξελλών για χάρη της Ευρωπαϊκής διακυβέρνησης!!!
"Δεν είμαι άνθρωπος των καναλιών, ούτε του Σημίτη" είπε ο κ. Θεοδωράκης. Η εικόνα όμως τον διαψεύδει καθώς και το κόμμα του οποίου ηγείται διότι άλλους σκοπούς έχει. Και για την Μακεδονία και την Ελλάδα!

Είναι κρίμα ο ανυποψίαστος κόσμος της αριστεράς που πιστεύει στο γλυκό της ψέμα περί κοινωνικού κράτους, αλληλεγύης και επαναστάσεως να την πατήσει δίνοντας ψήφους πάλι στο σύστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου