Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η "ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ" ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και η εκπομπή του "Ελληνοφρένεια" χλευάζει τον Βασιλέα Κωνσταντίνο. Συγκεκριμένα η εκπομπή "Ελληνοφρένεια" την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 χλεύαζε τον Βασιλέα Κωνσταντίνο με πολύ απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, π.χ. Κοκός.
http://www.zappit.gr/files/Image/2010-11/7_SKAI/EKPOMPES/resized/ELLINOFRENEIA_630_400.jpg
Η ξεφτίλα
Οι άνθρωποι που τον ειρωνεύονται πρόκειται για άτομα που υπηρετούν την δημοσιογραφική αλητεία. Η μόνη δουλειά τους είναι, με το ευτελέστατό τους επίπεδο, καθυβρίζουν τους πάντας νομίζοντας πως σατιρίζουν αλλά διασύρουν την χώρα και αποτελούν απόδειξη της ηθικής κατάπτωσης του λαού μας.
* Κοροιδεύουν την βασιλική στολή ως "αποκριάτικη". Μία στολή τιμημένη με παράσημα που συμμετείχε στα σύγχρονα ένδοξα ηρωικά έπη των Βαλκανικών Πολέμων, του βορειοηπειρωτικής εποποιίας και του συμμοριτοπολέμου.
* Παραχαράσσουν την Ιστορία. Λένε πως "έφυγε μετά από αποτυχημένο πραξικόπημα" (όχι κίνημα αποκατάστασης της συνταγματικής νομιμότητας προδωμένο από την CIA και την παθητική αδράνεια αξιωματικών που θα συμμετείχαν) και πως "ο λαός τον έδιωξε για πάντα με δημοψήφισμα". Πρώτον, δεν τον έδιωξε ο λαός, τον έδιωξε η Μπίλντερμπεργκ, οι ΗΠΑ και ο... Καραμανλής! Δεύτερον, η νέα γενιά έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το πολίτευμα που θέλει να επικρατεί στην χώρα της και ΔΕΝ θα την δεσμεύει η ψήφος των προγόνων της το 1974! Τρίτον, ήταν δημοψήφισμα-νόθο. Το 52% υπέρ της Βασιλευομένης Δημοκρατίας έγινε κατ΄ επιταγήν του Καραμανλή 48% και κατ΄ επιταγήν της Αμερικανικής πρεσβείας 31%!
* Τον λένε και "τεμπέλη που περιτρυγίζει στα σαλόνια της Ευρώπης και συστήνετε ως βασιλιάς των Ελλήνων". Έδωσε αυτό το άτομο που λέει αυτές τις μπούρδες χρήματα για τα καμμένα δάση στην Ηλεία; , δώρησε ποτέ πυροσβεστικά οχήματα στην Βέροια; , ίδρυσε Ελληνικό Σχολείο στο Λονδίνο; , έκτισε παραδοσιακά σπίτια στο Σούλι; χορήγησε εξοπλισμό στην ΕΟΔΑ; Ποιος είναι ο τεμπέλης;;; Γι΄ αυτό ας το ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ που και που τα αργυρώνητα φερέφωνα του Κοντομηνά!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEityC351ul63BqRj50F4h1UBfv27vlrYzhee0mvZtiZzy5kKLofVtl_s5A1kuFImJexzYt3iHELndImNMLZEu238sSLDoPv1IJHP3QjDLwhjO1uJsfFtFTRRkFCYWgb7_qwS0gWgE672iw/s1600/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CF%84.jpgΑλλά ας πούμε και λίγα πράματα για τον κ. Κοντομηνά:
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης του Alpha, κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε απιστία, απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ύψους 100.000.000 ευρώ!
Μάλιστα, οι τελευταίες αποκαλύψεις για κατηγορία ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ θέλοντας να πουλήσει κρατικά μυστικά στην CIA!!! Αυτό είναι το επίπεδο και το ποιόν αυτών που κατηγορούν τον βασιλικό θεσμό και τον Βασιλέα Κωνσταντίνο.
Δείτε την ξεφτίλα στα λεπτά 03:05 - 04:23: http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/ellinofreneia/webtv/ellinofreneia-040214.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου