Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

ΣυΡιζΑ: Ανθέλληνες με αποδείξεις!
Το κόμμα-υπέρμαχος του διχοτομικού "σχεδίου Ανάν" για την Κύπρο.
Το κόμμα που ζητά: κατάργηση των παρελάσεων, διαχωρισμό κράτους και Εκκλησίας, την παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια, είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, ανεξάρτητη Δυτική Θράκη, νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.
Το κόμμα που υποστηρίζει ότι το Αιγαίο ανήκει στα... ψάρια του!
Το κόμμα με τις 12 συνιστώσες εκ των οποίων ορισμένες στηρίζουν την τρομοκρατία! Εξάλλου η τρομοκρατία έχει ως ιδεολογική της μήτρα την άκρα αριστερά. Γι΄ αυτό και η αριστερά δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο! Και γιατί; Γιατί έχει διαπράξει τεράστια φρικώδη εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, εξυπηρετεί τους σκοπούς της παγκοσμιοποίησης, δρα ύπουλα και αφανή και ευνουχίζει πνευματικά την νεολαία! 
Το κόμμα που οι βουλευτές του γελοιοποιούν τα θεία και διώκουν τον Χριστιανισμό!
Το κόμμα που αναγνωρίζει και υποστηρίζει την παράνομη τουρκική εθνικιστική οργάνωση "Τουρκική Ένωση Ξάνθης".
Το κόμμα που είναι ο εκλεκτός, ο νέος υπηρέτης των Αμερικανών!
Το κόμμα που δεν έχει ένα σταθερό πρόγραμμα για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο αλλά υιοθετεί την παλαιοκομματική παραλογή της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ και των ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ.
Το κόμμα που ο Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας δεν υπηρέτησε το 2003 στον τιμημένο Ελληνικό Στρατό χάρη στα μέσα που είχε στο ΠαΣοΚ και δήλωσε άθεος στην ΝΕΤ (01/03/2008).
Έλληνα, Ελληνίδα, μην την πατήσεις ακόμα μία φορά δίνοντας ψήφο στους προδότες της Πατρίδας. Είναι αδύνατον Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός να ψηφίσει άνθρωπο που λέει πως δεν πιστεύει στον Χριστό!!! Τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;;;
Δες τα βίντεο φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη για να καταλάβεις πόσο μας δουλεύουν:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου