Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Η Ουκρανία στο στόχαστρο των ΗΠΑ
Τον τελευταίο καιρό, στο στόχαστρο των ΗΠΑ βρίσκεται η Ουκρανία. Η συνταγή για τους Αμερικανούς είναι παλιά και γνωστή: Εξέγερση μερίδος λαού, αιματοχυσίες, προπαγάνδα, πτώσεις κυβερνήσεων. Απόδειξη: Ιράκ, Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος, τώρα Ουκρανία και σε λίγο η Βενεζουέλα!
Οι εξεγέρσεις στην Ουκρανία ήταν ένα υπόθετο στον Ρώσο Πρόεδρο Β. Πούτιν επειδή είναι αντίθετος στην επέμβαση της Δύσης στην Συρία. Χρηματοδοτήθηκαν από τον Σόρος και υπέρ των διαδηλωτών είναι οι Ουκρανοί νεοναζιστές! Απαγορευμένη πλέον η Ελληνική γλώσσα. Το ενδιαφέρον της Ρωσίας είναι εντονότατο παρά που δεν το λένε τα σιωνιστοκρατούμενα ΜΜΕ! Η Ουκρανία πλέον κινδυνεύει με διαμελισμό: σε ένα νέο φιλοευρωπαικό κράτος και ένα ανατολικό.

Η Τουρκία καταρρέει
Η Τουρκία, είναι ηλίου φαεινότερον ότι καταρρέει. Το ομολογεί και η πλειοψηφία των τουρκικών εφημερίδων! Γιατί όμως ένας από τους βασικότερους συμμάχους των ΗΠΑ (Τουρκία) διαλύεται; Γιατί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, αφού κατάφερε και έβγαλε την χώρα του το 2001 από το ΔΝΤ, τώρα θέλει να οραματίζεται μία νέα "Οθωμανική Αυτοκρατορία", σχέδιο που δεν θέλουν οι ΗΠΑ αλλά και κράτη της Ευρώπης. Γι΄ αυτό και έχουμε μέχρι σήμερα τις από τον Μάιο του 2013 διαδηλώσεις στην Κων/πολη. Στόχος η πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν φυσικά υπό την λεοντή μίας διαφορετικής συνθηματολογίας.
Διατυμανίζεται κυρίως από τα ΜΜΕ που διαστρεβλώνουν και παραμορφώνουν την αλήθεια πως  η Τουρκία είναι ανεπτυγμένη χώρα. Είναι ανεπτυγμένη αλλά η Τουρκία έκανε ανάπτυξη με άτοκα δάνεια από την Σαουδική Αραβία!
Αυτή η χώρα μας προβαίνει προκλήσεις εις βάρος μας, θέλει να υφαρπάξει την Δυτική Θράκη και οι δικοί μας οι κρατούντες φοβούνται να υψώσουν την φωνή τους, να κτυπήσουν το χέρι τους στο τραπέζι. Η Ελλάδα έρχεται πρώτη στις πολεμικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ ενώ η Τουρκία τελευταία ή προτελευταία! Τουρκάλα αεροπόρος κτύπησε και έριξε καθώς πετούσε με το αεροπλάνο την κορυφή ενός τζαμιού μέσα στην Κων/πολη. Την Τουρκία φοβόμαστε; Αυτοί είναι περισσότεροι αλλά εμείς έχουμε ΨΥΧΗ, ΤΟΛΜΗ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, αρετές που οι Τούρκοι δεν διαθέτουν.
Γαλλίδα βουλευτής δήλωσε πρόσφατα (μέσα Φεβρουαρίου) ότι "η Κωνσταντινούπολη είναι ευρωπαική, απλώς χωρίς τους Τούρκους". Είπε κανένα κανάλι αυτήν την είδηση; Όχι ασχολούνται με το διαζύγιο του Ολάντ.

Η οικονομία διαλύθηκε
Στο "success story" της κυβέρνησης των Σαμαρά-Βενιζέλου πρέπει να προστεθεί και οι 148 πτωχεύσεις, το κλείσιμο επιχειρήσεων, οι αυτοκτονίες, 350.000 οικογένειες χωρίς ρεύμα. Ο ΟΔΔΗΧ δανείζεται συνεχώς αυξάνοντας το δημόσιο χρέος της χώρας. Το πρώτο τρίμηνο του 2014 πληρώσαμε τόκους και τοκοχρεωλύσια 5,5 δις ευρώ. Το 2015, το δημόσιο χρέος θα αυξηθεί στο 280% του ΑΕΠ! Αυτή είναι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. 
Και έρχεται το ΔΝΤ και επιβεβαιώνει εκατοντάδες οικονομολόγους, Έλληνες και ξένους, που λένε ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή. Από το ΔΝΤ διέρευσε, δεν είναι επίσημη ανακοίνωση, ότι "εντός ευρώ η Ελλάδα δεν θα ανακάμψει".

Στην φυλακή ολοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Μετά τους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό, οι ανακριτές έκριναν ότι και όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρέπει να προφυλακιστούν. Όπως έχουμε ξαναπεί, το σύστημα δεν φοβάται την Χρυσή Αυγή, την ανέχεται. Πλέον όμως, εδώ και μισό χρόνο περίπου, έγινε διπλωματικό εμπόδιο στις σχέσεις Ελλάδος-Ισραήλ. Γι΄ αυτό και οι ελληνοεβραική και οι αμερικανοεβραική ενώσεις ζήτησαν την διάλυση της Χρυσής Αυγής. Πρόθυμος ο πρωθυπουργός υπάκουσε και την ημέρα που προφυλακίζονταν οι βουλευτές της ΧΑ ο Σαμαράς πήγε στο Ισραήλ θέλοντας να δείξει πόσο υπάκουος στα κελεύσματα του Σιωνιστικού υπερκράτους!
Τώρα σειρά έχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τα περισσότερα στοιχεία όμως τους καίνε καθώς αποδεικνύεται το νεοναζιστικό τους παρελθόν και αλά Στρατό ασκήσεις των μελών του κόμματος. Με τα μέτρα αυτά όμως, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ανακριτές, ΜΜΕ αυξάνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, την κάνουν περισσότερο συμπαθή στον Ελληνικό λαό και παγιώνεται η λανθασμένη άποψή του ότι είναι "τιμωρός του διεφθαρμένου πολιτικου συστήματος".

Αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές
Το κλίμα σ΄ αυτές τις ευρωεκλογές δεν είναι κλίμα πόλωσης και φανατισμού. Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αποστρέφεται τα κόμματα ως συντελεστές της σημερινής θλιβεράς καταστάσεως. Η ΝΔ έγινε η υπεράσπιση και το πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ και σήμερα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που διαρρέουν από το Μαξίμου και τις πρεσβείες η ΝΔ δεν ξεπερνά το 10% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός Βουλής με ποσοστά κάτω του 3%. Το ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τα ποσοστά του με αργούς ρυθμούς ενώ η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει το 35%!
Αυτές οι διπλές εκλογές θα φέρουν ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και θα φέρουν εθνικές εκλογές μέχρι τα τέλη του 2014 καθώς τα ποσοστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προβλέπεται ότι θα κατακρημνιστούν.

Στο στόχαστρο Καρυπίδης - Τζιτζικώστας
Ολόκληρο Αμερικανοεβραικό συμβούλιο ασχολήθηκε με τις υποψηφιότητες Καρυπίδη και Τζιτζικώστα. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, δημοσιογράφος από την Κοζάνη και διευθυντής του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού FLASH, έθεσε υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Δυτική Μακεδονία. Το ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνεδρία των επιτροπών του, αποφάσισε την στήριξη στον Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Όμως με αφορμή κάποιες αναρτήσεις στο facebook που τις βάφτισαν "αντισημιτικές", το Αμερικανοεβραικό Συμβούλιο απαίτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ την άρση της στήριξης στο πρόσωπο του Καρυπίδη. Το ΣΥΡΙΖΑ υπάκουσε. Αλλιώς το περίμενε διάλυση...
Το ίδιο και στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος έγινε αντιπαθής στο Αμερικανοεβραικό Συμβούλιο επειδή κατέταξε την Χρυσή Αυγή στους επισήμους κατά τις εκδηλώσεις των εθνικών επετείων του ΟΧΙ και της απελευθέρωσης της Θεσ/νίκης. Γι΄ αυτό και η ΝΔ επέλξε τον Γιάννη Ιωαννίδη για υποψήφιο περιφειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας.
ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ έχουν το ίδιο αφεντικό: Τον Εβραιοσιωνιστή και τον Αμερικάνο.

Οι Gay είναι... της μόδας
Τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ της διαπλοκής και των συμφερόντων, μας πλασάρουν συνεχώς ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό. Και βλέπουμε συνεχώς ένα πρόσωπο που δηλητηριάζει με τον λόγο του τις ψυχές των Ελλήνων: ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος ονομάζει τα Σκόπια "Μακεδονία"! Βγαίνει στην τηλεόραση και δηλώνει ξεδιάντροπα ότι πήγε με 9.000 άνδρες, ότι "ο πρωκτός δεν φτιάχθηκε μόνο για να χέζουμε" και συνουσιάζεται με άνδρες επί πληρωμή! Κοιτάξτε πρότυπα που δείχνουν τα ΜΜΕ. Δηλαδή σαν να λέει και τα παιδιά μας να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Ακούμε κατά καιρούς να είναι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι που δεν το περιμένεις. Πολιτικοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι και θέλουν να μας περάσουν την διαστροφή ως "φυσιολογικό".
ΟΧΙ! Ας αντισταθούμε στην σήψη και την διαφθορά. Στις σειρήνες που θέλουν να μας απομακρύνουν από την αλήθεια. Μείνετε εδραίοι και αμετακίνητοι.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου