Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΖΕΝΣ & ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Γράφει ένας τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ακούμε συνεχώς τον ΣυΡιζΑ να πιπιλά την καραμέλα πως "εμείς δεν κλέψαμε. Δεν γίναμε ποτέ κυβέρνηση". Ακούμε και το άλλο παραμύθι "ζητούμε εξεταστική για το μνημόνιο". Αλλά οι τυχόν ευθύνες πολιτικών θα ξεκινούν και θα εξετασθούν από το 1994 και μετά. Γιατί όχι από του κύριοι του ΣυΡιζΑ από το 1974; Τι φοβώστε; Και ξέρουμε τι φοβώστε. Και ο Ελληνικός λαός ξέρει τι φοβώστε. Όσοι τουλάχιστον το θυμούνται. Φοβώστε μην αποκαλυφθούν οι μπίζνες σας με την Siemens! Δεν τα λέω εγώ, τα είπε στις 17 Αυγούστου 2009 ο πρώην βουλευτής σας κ. Περικλής Κοροβέσης για εμπλοκή σας στο σκάνδαλο της Siemens. Είχε πει κατά λέξη στο Κανάλι 1: «το μέγα σκάνδαλο είναι ότι επί κυβέρνησης Τζανετάκη πήρε χρήματα και η Αριστερά και δεν αντέδρασε. Είναι γνωστό εδώ και είκοσι μέρες. Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη». Έπεσε να τον φάει και το κόμμα του και το ΚΚΕ! Γιατί;;; Γιατί είπε την αλήθεια.
Μίζενς και η Αριστερά!

Μόνο τον Παπακωνσταντίνου!
Θυμηθείτε Έλληνες και Ελληνίδες όταν στην Βουλή (17 Ιανουαρίου 2013) έγινε ψηφοφορία για παραπομπή στην Ποινική Δικαιοσύνη των Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Τζέφρυ Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, τον ΣυΡιζΑ ποιον υπερψήφισε για παραπομπή;;; Μόνο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου! Βενιζέλος, Παπανδρέου, Παπαδήμος συγκαλήφθηκαν και από τον ΣυΡιζΑ! Για να θυμόμαστε!
Ο Πρόεδρος του ΣυΡιζΑ Αλέξης Τσίπρας πρόσφατα είπε: "Μπορεί να δικαιολογηθεί εν μέρει η παραβίαση του Συντάγματος". Τι είναι αυτά ρε;;; Αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλά έτσι;;; Τι ξεφτίλα υπάρχει στην Ελλάδα. Πως καταντήσαμε έτσι ρε.
Μην ξεχνάμε: Την περιοδεία του στις ΗΠΑ (Ιανουάριος 2013) την χρηματοδότησε ο Σόρος!

Για την Κύπρο δεν μιλά
Το 2009, το ΣυΡιζΑ έκανε ερώτηση για την παράνομη σοβινιστική οργάνωση "Τουρκική Ένωση Θράκης" γιατί "παραβιάζονται τα δικαιώματά τους και δεν δρα ελεύθερα"! Δείτε ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Για τους λαθρομετανάστες ενδιαφέρονται "ανθρώπινα". Εξάλλου, το ΣυΡιζΑ θέλει την... ομαλή ένταξη των 3.500.000 λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία. Μάλιστα πολλούς εξ αυτών τους προσέλαβε και για αφισοκολητές!
Για το 2ο σχέδιο Ανάν όμως και για την Κύπρο ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! Έβγαλε καμία ανακοίνωση για την εθνική αυτή παραχώρηση στην Τουρκία;;; Ίσα κράτη η Κυπριακή Δημοκρατία και το τουρκικό ψευδοκράτος; Ίσο και ίδιο λόγο θα έχει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και ο ιμάμης;;; Με την εκπαίδευση, τον Στρατό και την Αστυνομία τι θα γίνει;
Είπε τίποτε το ΣυΡιζΑ για την Κύπρο μας που διάγει τις δυσκολότερες μέρες της τα τελευταία 30 χρόνια;;; Δεν το επιτρέπουν οι "δημοκρατικές τους ευαισθησίες" βλέπετε;;;

ΚΚΕ: Θησαυροφυλάκιο ο Περισσός!
Οι δημόσιες υπηρεσίες (ΣΔΟΕ κλπ) δεν πραγματοποιούν έλεγχο στα οικονομικά του ΚΚΕ. Αν πάει κανείς στον Περισσό όπου στεγάζεται το "κόμμα του λαού" θα δει θησαυρό!!! Δεν τα λέω εγώ, τα λέει ο ανώτατος Εισαγγελέας της Ρωσίας ο οποίος απαιτεί από το ΚΚΕ να δοθούν πίσω στο ρωσικό κράτος τα εκατομμύρια ρούβλια που του χορήγησε στο παρελθόν! Ας βγει το ΚΚΕ να διαψεύσει το γεγονός. 

Αυτά τα είπε ποτέ κανένα μεγαλοκάναλο; Όχι, ασχολούνται με την γκόμενα του Ολάντ και λουλουδάτο στριγκ της Τριερβελιέρ. Ο Ελληνικός λαός πεινά και αυτοί ασχολούνται με τις διακοπές της Τριερβελιέρ. Ο Ελληνικός λαός δικαιούται να μάθει την αλήθεια! Και γι΄ αυτούς που τον κυβερνούν και για τα γεγονότα που του κρύβουν ή τα παραποιούν!

ΕΛΛΗΝΑ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου