Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (31/01/14)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1LC8xQVGwLN4DbnoCcZ-9TkNRVWSvGpLmF25PumxsR09fMmy_CvDIeng8pRtW1KEbfOWFJhDOv7N7mUES4T9UYDRrEIOYMw32ZFdIDE65mLvPNVZ7rckPl7pJvLi2GOtdicX80Trdoik/s320/basilofron-papadopoulos660.png
Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Εγνατίας tv κατά το Κεντρικό του Δελτίο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" Γιώργος Παπαδόπουλος την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014.
Αναφέρθηκε στην σύνθετη ονομασία των Σκοπίων που πρότεινε ο Υπουργός Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος-Τούρκογλου λέγοντας "Δεν επιτρέπεται Έλλην να λέει ότι θα ονομαστούν "Μακεδονία" τα Σκόπια και δεν επιτρέπεται Έλλην να το ακούει αυτό το πράγμα. Δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε το αγιασμένο-ηρωικό αυτό όνομα" και πρότεινε δημοψήφισμα για το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα. Υπενθύμισε επίσης ότι το ΚΚΕ υπέγραψε την παραχώρηση της Μακεδονίας στην Βουλγαρία στα Βρυτά Πέλλης και το Πετρίτσι Σερρών "με σκοπό" όπως είπε "να προωθηθεί και να γίνει κομμουνιστική χώρα η Ελλάδα"!
Για το ΣΥΡΙΖΑ είπε πως προτείνει διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους και προστασία των λαθρομεταναστών και "να σταματήσουν να προσβάλλει τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις οι κουλτουριάρηδες της αριστεράς".
Θεώρησε "αδιανόητο το γεγονός" τρομοκράτες, δολοφόνοι να παίρνουν άδειες από την φυλακή και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι προκαθήμενοι της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν εξήγγειλαν πρωτοχρονιάτικα μηνύματα αλλά παρουσίαζαν συνεχώς τον "Πάπα και τον αλλάχ". 
Πατήστε εδώ, αν θέλετε να δείτε την συνέντευξη: (53:55 - 1:09:20): 31-01-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου