Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ... ΑΠΟΙΚΙΑ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

H κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κινείται στους ρυθμούς  της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ. Προεδρία καθαρά για την τήρηση των τύπων. Εξάλλου ο θεσμός της εξάμηνες προεδρίας από χώρες της ΕΕ αποτελεί μία εξόφθαλμη κοροιδία, αφού η εξουσία συγκεντρώνεται σε χέρια άλλων και λίγων...
Η χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή και αυτό είναι τοις πάσι γνωστό! Κουμάντο κάνουν 3 υπάλληλοι του ΔΝΤ: η τρόικα. Χωρίς την έγκρισή τους δεν εκδίδεται κανένας νόμος. Ελέγχουν την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία προσπαθούντων τώρα να υποτάξουν και την δικαστική!
Επίσης, έχει επικυρωθεί από τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ (Νοέμβριος 2012) το περιφερειακό ξεπούλημα της επικράτειάς μας στα 16 γερμανικά κρατίδια.
Η γερμανική εφημερίδα Spiegel κατατάσσει την χώρα μας στην κατηγορία των χωρών όπως το Αφγανιστάν και Πακιστάν. "Αποτυχημένο κράτος η Ελλάδα όπως το Πακιστάν".
Αυτή η χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σ΄ όλη την οικουμένη και που σήμερα βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση προεδρεύει μιας Ευρώπης την οποία ηγεμονεύει η μερκελική Γερμανία και αποτελεί έναν πρόδρομο για την παγκοσμιοποίηση και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το ευρώ, η ενιαία ευρωπαική νομοθεσία, η προσπάθεια για ισοπέδωση και παράκαμψη των εθνικών κυβερνήσεων και των λαών αποδεικνύουν ότι περιόρισαν την εθνική μας κυριαρχία και ότι πάμε προς την κατεύθυνση της ΝΤΠ.
Άρα, η κυβέρνηση ψεύδεται ασυστόλως και το success story για το οποίο υπερηφάνως καμαρώνει το βιώνουν οι Έλληνες πολίτες στο πετσί τους με τα χαράτσια, τα ειδικά τέλη, τους αυξημένους φόρους και το μειωμένο τους εισόδημα.
Αυτά όλα αποδεικνύουν ότι η χώρα μας τελεί υπό κατοχή εδώ και 3,5 χρόνια (από τον Απρίλιο του 2010). Ο ελληνικός λαός, όταν καλείται στις κάλπες για βουλευτικές εκλογές δεν εκλέγει Βουλή και κυβέρνηση, εκλέγει τους παρτενέρ και πρόθυμους εκτελεστές των ορέξεων της τρόικα.
Αυτή είναι η αλήθεια.

Χρέος της κυβέρνησης
Χρέος αυτής της κυβέρνησης, αν θέλει να λέγεται υπεύθυνη και πατριωτική, είναι να παραιτηθεί και να παραδώσει την πολιτειακή εξουσία στον Βασιλέα Κωνσταντίνο ο οποίος πρέπει να σχηματίσει μία ολιγομελή κυβέρνηση τετραετούς θητείας με πρόγραμμα για την ανόρθωση της χώρας. Αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της αφού κληθεί πρώτα ο λαός σε δημοψήφισμα για να την επικυρώσει ή όχι.
Αλλιώς η χώρα δεν σώζεται ούτε από τα μνημόνια, ούτε από την τρόικα, ούτε από την γερμανική μπότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου