Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ!

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

ΣυΡιζΑ: Το κόμμα της ισοπέδωσης και της θολοκουλτούρας. Το κόμμα που υποστηρίζει τα συμφέροντα των λαθρομεταναστών, που το 60% είναι ΠαΣοΚ, που έχει βουλευτές μεγαλοσυνδικαλιστές, μεγαλοεισοδηματίες και φοροφυγάδες προκαλεί για ακόμη μία φορά.
Ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ Καστοριάς Βαγγέλης Διαμαντόπουλος είχε το απύθμενο θράσος να εμφανιστεί στο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στο Άργος Ορεστικό σαν Ιερέας γελοιοποιώντας κάθε ιερή έννοια της Εκκλησίας μας!!! Έκανε επίσης και την κηδεία του μνημονίου. 
Σαν να μην έφτανε ο ευτελισμός του τιμημένου ράσου, ο θρασύτατος βουλευτής, ο οποίος έγινε παγκοίνως γνωστός από τις κατά καιρούς θέσεις για την αναρχία και την τρομοκρατία, εξευτέλισε και το μέγα μυστήριο της Θείας Κοινωνίας "κοινωνώντας" - βάσει ρεπορτάζ τοπικών μέσων - μια βουλευτή της ΝΔ, την Μαρί Αντωνίου.

Πληροφορίες: blog "Αγιορείτικο Βήμα".

Δείτε το βίντεο:

Άρση βουλευτικής ασυλίας, δημόσιος εμπτυσμός, παραπομπή σε δίκη, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, αφαίρεση υπηκοότητας και απέλαση από την χώρα. Και ξεμπερδεύουμε. Για την Χρυσή Αυγή έγινε άρση βουλευτικής ασυλίας όμως. Έτσι στέλνεται τον κόσμο στην Χρυσή Αυγή και μετά διαμαρτύρεστε και την κόβετε την χρηματοδότηση.
Το ΣυΡιζΑ πάντως ξεπερνά τα όρια της ντροπής, ρίχνει την μάσκα και αποδεικνύει το πραγματικό του πρόσωπο. Ας τολμούσε ο βλάκας αυτός που παριστάνει τον "εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού" να ειρωνευτεί το κοράνι, να γελοιοποιήσει το Ισλάμ. Θα τον έκαναν 1000 κομμάτια οι μουσουλμάνοι μέσα στην Ελλάδα!
Κακά ξεκίνησε ο ΣυΡιζΑ το 2014... Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες και Ορθόδοξοι οφείλουμε να το καταμαυρίσουμε στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου