Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2002 το ΠαΣοΚ για να καλύψει την διπλωματική του αδεξιότητα στην ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και το σχέδιο Ανάν δημιουργούσε το θέμα της δήμευσης της περιουσίας του Βασιλέως Κωνσταντίνου εκ του μη όντος. Βέβαια, θέμα υπήρχε από πριν αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει για άλλη μία φορά ρεζίλι την χώρα διεθνώς. Αρχιτέκτονες όλης αυτής της θλιβερής κατάστασης ήταν οι Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου, Ανδρέας Παπανδρέου και  Κώστας Σημίτης-Αβούρι. Με τους νόμους και την όλη στάση τους απέδειξαν ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Θα σας παραθέσω δηλώσεις ορισμένων πρωτοκλασάτων στελεχών, υπουργών τότε, του ΠΑΣΟΚ που κατηγορούν τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και σήμερα κατηγορούνται για σκάνδαλα.
Για να δείτε το ποιόν των κατηγόρων του Βασιλέως.

Δηλώσεις πολιτικάντηδων για τον Βασιλιά
* Γιάννος Παπαντωνίου: "Ο κ. Γλύξμπουργκ έχει μία ιστορία στον τόπο μας. Όλοι τον γνωρίζουμε και επίσης γνωρίζουμε τι τεράστια ζημιά έχει κάνει στη δημοκρατία μας. Αυτό που ήθελα να του συστήσω να μην αναφέρεται πολύ σε θέματα περιουσιακά. Ο τέως δεν δικαιούται να μιλά".
Γιάννος Παπαντωνίου: Κατηγορείται για φοροδιαφυγή 3 εκατομμυρίων ευρώ σε βαθμό πλημμελήματος αυτός και σε βαθμό κακουργήματος η σύζυγός του

* Κίμων Κουλούρης: "Θα είναι χαρακτηριστική η αντίληψη που έχει ο Γλύξμπουργκ, ο τρόπος με τον οποίο σέβεται την Ελλάδα και τον Ελληνισμό".
- "Ζητά από το Ελληνικό δημόσιο χρήμα. Έτσι, αποκαλύπτεται πως ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ όλη την αγωγή κατά του Έλληνα δημοσίου, δηλαδή κατά του Έλληνα πολίτη, δηλαδή κατά του Έλληνα φορολογούμενου την έκανε για το ζεστό που λέγεται χρήμα και όχι για την αγάπη για την Πατρίδα και τον Ελληνικό λαό".
Κίμων Κουλούρης: Τον Ιανουάριο 2013 δεν υπάκουσε σε νόημα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και τραυμάτισε αστυνομικό στα πόδια πατώντας υπερβολικά το γκάζι.

* Τάσος Μαντέλης: "Δεν εκπλήσσει το ότι ο Γλύξμπουργκ έρχεται στην Ελλάδα με διαβατήριο της Δανίας. Ποτέ δεν είχε την ελληνική υπηκοότητα και το αναγνωρίζει πλέον και ο ίδιος. Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι η προκλητικότητά του".
Τάσος Μαντέλης: Κατηγορείται ότι έλαβε από την Siemens "μίζα" 450.000 γερμανικά μάρκα.

* Κώστας Λαλιώτης: "Έχουμε πει ναι στη Δημοκρατία, όχι στη Βασιλεία".
- "Υπάρχει μια βασιλική διαπλοκή στην ελληνική πολιτική ζωή"
Κώστας Λαλιώτης: Κατηγορείται για μίζες κατά την διάρκεια που ήταν Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.

Κοιτάξτε ήθος ανθρωπόμορφων κτήνων που είχαν το θράσος να ψευδολογούν και να υβρίζουν τον Βασιλιά Κωνσταντίνο που είναι περισσότερο Έλληνας και πατριώτης απ΄ αυτούς. Καταλάβατε τώρα γιατί δεν θέλουν τον Κωνσταντίνο. Με τα ψέματα τους προσπαθούν να τον υποβαθμίσουν στον λαό να υπερασπιστούν την τσέπη τους. Συνάμα εκφράζουν και τον φόβο τους μην έρθει ο βασιλιάς και τους βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και αυτό αποδεικνύει η φράση μεγαλοπρωτοκλασάτου στελέχους του ΠΑΣΟΚ η οποία λέει: "Το μόνο στοιχείο που μπορεί να κλονίσει τον δικομματισμό στην Ελλάδα είναι η επάνοδος του τέως Βασιλιά, ακόμα και ο σχηματισμός απ΄ αυτόν ενός κόμματος". Ο φόβος τους μήπως τους ελέγχει και δεν γεμίσουν με λεφτά του κορόιδου Έλληνα τα βιβλιάριά τους, μήπως δεν γίνεται η ονειρευόμενη βίλα.

Πατριωτικές δηλώσεις Κωνσταντίνου
[King+Constantine+II-2.jpg]Ας διαβάσουμε όμως δηλώσεις του ίδιου του Βασιλιά που αποδεικνύουν πόσο Έλληνας και πόσο πατριώτης είναι.

- "Και βέβαια διεκδικούμε εδάφη και πληθυσμούς αφού μας ανήκουν".

- "Τα εθνικά μας θέματα που, όλα βασίζονται εις το διεθνές δίκαιον και εις την διεθνή ηθικήν, δεν επιδέχονται συμβιβασμούς. Η προάσπισις και η διεκδίκησις των οποίων δηλοί και το όνομα τους δεν είναι προνόμιο ή δικαίωμα μίας γενεάς".

- "Η Ελλάς δεν διαπραγματεύεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα, ούτε εις την γη, ούτε εις την θάλασσα, ούτε εις τον αέρα".

- "Η μεγάλη και ένδοξη εθνική μας παράδοση επιβάλλει την ενδελεχή μελέτη της ιστορίας απ΄ την οποία οφείλουμε να αντλούμε συνεχώς διδάγματα αλλά και θάρρος για το εθνικόν μας μέλλον".

Ποιος Έλληνας πολιτικός μιλά έτσι σήμερα;;; Αν ήταν ο Κωνσταντίνος σήμερα αρχηγός του Ελληνικού κράτους τι οφέλη θα είχαμε, έχει αναρωτηθεί κανείς;;; 
- Θα μπορούσε η Ελλάδα να μπει στο μνημόνιο;;; ΟΧΙ. Το 2010 όταν το ΔΝΤ πήγε στην Ισπανία, ο εκεί Βασιλεύς Χουάν Κάρλος τους έκλεισε την πόρτα.
- Θα μπορούσε να επιβληθεί το χαράτσι και το ξεπούλημα της χώρας στα 16 γερμανικά κρατίδια;;; ΟΧΙ. Ο κ. Κάρολος Παπούλιας ξέρει όμως να βάζει την υπογραφή του σε εθνοκοινωνιοκτόνους νόμους ξεπουλώντας ότι με τόσους τόνους αίματος και αγώνα κατακτήσαμε κατά την διάρκεια αιώνων.

Οι κατήγοροι του Κωνσταντίνου
Οι κατήγοροι του Κωνσταντίνου είναι ευτελεστάτου επιπέδου, άνθρωποι που θέλουν το κακό της Πατρίδας ή δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία της Πατρίδας. Ο Ελληνικός λαός γνώρισε πολύ καλά τους Βασιλείς τους, όχι με την χλιδή και τα παλάτια τους, αλλά όταν ήταν μαζί του στις μάχες, όταν του συμπαραστάθηκαν, όταν πρωτοστατούσαν σε κάθε εθνική και θρησκευτική εκδήλωση και επεδίωξαν το συμφερότερο για την Πατρίδα, όταν είχαν το θάρρος και την τόλμη να διεκδικούν εδάφη και πληθυσμούς, όπως έκανε και ο Κωνσταντίνος ΙΓ΄, όταν μιλούσαν για Έθνος και Πατρίδα και πήγαιναν κάθε Κυριακή Εκκλησία.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή