Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το blog "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" εύχεται σ΄ όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ενταύθα και απανταχού της γης καλή χρονιά, ειρηνικό, ευτυχισμένο και ευλογημένο το 2014. Είθε ο Παντοδύναμος Τριαδικός Θεός να συγκρατήσει με την Αγία Δεξιά Του και η Υπεραγία Θεοτόκος να σκεπάσει με την φωτοφόρο Σκέπη Της την δοκιμαζομένη και πληγωμένη Πατρίδα μας.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Εθνικό Ρεύμα" με τα άρθρα του προσπάθησε να εμφυσήσει στους λίαν αγαπητούς και αξιοτίμους αναγνώστες και αναγνώστριές του την αγωνιστικότητα, να δώσει ελπίδα, να σημάνει επαγρύπνηση, να δώσει μία άλλη οπτική της επικαιρότητος - αυτή που βιώνομε και κρύβουν τα ΜΜΕ, να διαδώσει άγνωστες πτυχές της πολιτικής μας ιστορίας και γεγονότων γύρω από την Βασιλικό θεσμό και την βασιλική μας οικογένεια, να καταρτίσει περισσότερο θεολογικώς τους εν Χριστώ αδελφούς που έχουν όρεξη να μάθουν πράγματα επί της Πίστεως μας και να καταπολεμήσει την κοινωνική αδικία χωρίς τυμπανισμούς και κομματικά παρωχημένα ταμπελάκια.
Με την ίδια αγάπη και στήριξη που μας δίνετε - αυτή είναι η δύναμή μας - θα συνεχίσουμε το έργο μας πολλαπλασιαζόμενοι και περισσότερο ενωμένοι το αρχόμενον έτος.
Ευχόμαστε στους Βασιλείς μας Κωνσταντίνο και Άννα-Μαρία και σύμπασα την Βασιλική μας Οικογένεια χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχές το 2014 καθώς και σ΄ όλους σας ένα καλύτερο έτος με υγεία που θα εμπλήσει τις καρδιές μας αγάπη, ελπίδα και θάρρος.
Ας είναι έτος εκπληρώσεως των επιθυμιών του καθενός, έτος αντάξιο της ενδόξου μας ιστορίας και της μεγαλουργούσης φυλής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου