Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 152 ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ"

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σε μία βάρβαρη και απάνθρωπη ενέργεια προχώρησε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας!
Με 152 ΝΑΙ υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς. 152 "βουλευτές" πρόδωσαν τους ψηφοφόρους τους για την καρέκλα, για την γλυκόγευστη εξουσία, όπως έχουν και κάνει άλλοτε στο παρελθόν. Έβαλαν την υπογραφή τους στον πολιτικό τους θάνατο αλλά συνάμα και στον φυσικό θάνατο και άλλων Ελλήνων.

Κύριοι βουλευτές,
σε μία τέτοια δυσχερεστάτη κατάσταση στερείτε από τον φτωχό πολίτη, που δεν μπορεί πλέον καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες, το σπίτι του;;; Στο σπίτι θα προστατευτεί τουλάχιστον από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, του προσφέρεται μία στέγη τουλάχιστον. Αλλά που να τα γνωρίζετε εσείς, κύριοι βουλευτές, στην χλιδή που ζείτε;;; Οι τράπεζες να ικανοποιηθούν, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος να μην στεναχωρηθούν και ο Ελληνικός λαός να ξεπαγιάζει, να πεταχθεί έξω από το σπίτι του λες και το κράτος μου το πλήρωσε.
Με τι συνείδηση, τι καρδιά υπερψηφίζετε όλα αυτά τα τερατουργήματα;;; Με την ψήφο σας στερήσατε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα από ανθρώπους που τα έχουν αν΄γκη, με την ψήφο σας ανεβάσατε τουςω φόρους και προσθέσατε και νέους. Μ ετην ψήφο σας απεμπολείτε ιερά εθνικά εδάφη. Και τώρα έρχεστε και επικυρώνετε με την ψήφο σας τις ορέξεις των τραπεζών αφαιρώντας την πρώτη κατοικία και από ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Σκοπός σας είναι η αποχριστιανικοποίηση των πάντων, η εθνολογική αλλοίωση του λαού μας και (προ πάντων) η βιολογική εξόντωση του Ελληνικού Έθνους.
Να καλέσετε τον Βασιλέα Κωνσταντίνο να βάλει μία τάξη στην χώρα και ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!! Αυτό είναι το πατριωτικόν σας καθήκον γιατί η παρουσία σας βλάπτει και καταστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου