Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (06/12/13)

Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Εγνατίας tv κατά το Κεντρικό του Δελτίο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" Γιώργος Παπαδόπουλος την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013.
Εν αρχή τόνισε ότι "η πολιτική της κυβέρνησης έχει καταξευτελίσει την Ελλάδα" και πως πρέπει να σταματήσει. Σχολίασε το οδικό δίκτυο της χώρας, με τους κακοφτιαγμένους δρόμους των "εργολάβων-πολιτικών" και αναφέρθηκε και στην εποχή της ΜΟΜΑ. 
Έκανε μία σύγκριση της σημερινής εποχής με την εποχή της "Επαναστάσεως" όπως χαρακτήρισε το καθεστώς της 21ης Απριλίου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου. Ο Πρόεδρος υπερτόνισε ότι "οι περισσότεροι κυνηγημένοι από το καθεστώς ήταν οι βασιλικοί" και πρόσθεσε "Είμαστε Βασιλόφρονες και λάτρες της εντιμότητας των Ελλήνων αξιωματικών". Χαρακτήρισε "εγκληματίες" τους πολιτικάντηδες του τόπου μας και είπε πως "το μεγαλύτερο έγκλημα εκείνης της επανάστασης είναι που στέρησε την μασέλα από κείνους τους ανθρώπους που σήμερα ρήμαξαν την Ελλάδα".
Για την θλιβερή κατάσταση του θανάτου της 13χρονης νεαράς από την Λάρισα είπε ότι "Φτάσαμε σε μία εποχή που είναι χειρότερη από την κατοχή [...] να μην έχει ο πολίτης να φάει, να μην έχει να πιει, να μην έχει να ζεσταθεί". Μίλησε για τον φορομπηχτική επιδρομή της κυβέρνησης, τα 25 ευρώ στο νοσοκομείο και τα 5 ευρώ για τα φάρμακα. 
Τέλος, αναφέρθηκε στην ανασκαφή του Παναθηναικού Σταδίου από τον Γερμανό Τσίλερ κατ΄ επιταγήν του Βασιλέως Γεωργίου Α΄, μεταβιβάσθηκε στον τελευταίο και ο Γεώργιος το μεταβίβασε στο κράτος. "Για να συγκρίνουμε το μεγαλείο εκείνων των ηγετών με το σήμερα, με τις κομπίνες των αιώνων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες". 
Αν θέλετε να δείτε την συνέντευξη, πατήστε εδώ: 06-12-2013 (1:01:42 - 1:12:43). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου