Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ & ΥΨΩΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ: ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Γερμανοί αγόρασαν σπίτια στο Δήμο Βιάννου της Κρήτης και ύψωσαν τη γερμανική σημαία προκαλώντας αντιδράσεις και παρ' ολίγο «πόλεμο». Με παρέμβαση του Δήμου «κατέβηκαν» οι σημαίες και αποφεύχθηκαν οι μπαλωθιές.
Όπως μετέδωσε το κρητικό ειδησεογραφικό site flashnews.gr πρόκειται για Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή και ουσιαστικά έχουν "καταλάβει" τον οικισμό της Φασκομηλιάς, επιχειρώντας να τον μετατρέψουν σε "γερμανικό έδαφος". Η εικόνα με τα μπαλκόνια σημαιοστολισμένα ακόμα και στην είσοδο του οικισμού, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι κάτοικοι του Δήμου ξεσηκώθηκαν.
Σήμερα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Μετά τον θόρυβο όμως που προκλήθηκε και την διάσταση που πήρε το θέμα μέσα οι σημαίες είχαν κατέβει.

Πηγή: "Δυνατή Ελλάδα".

Σχόλιο ΔΕΡ
Ουδεμία αντίδραση από την κυβέρνηση. Γιατί; Επειδή αυτή τα ξεπούλησε όλα. Μούγκα τα ΜΜΕ. Η Κρήτη είναι το νησί της αντίστασης κατά του Άξονα. Προσβάλλουν την εθνική μνήμη και αξιοπρέπεια οι άνθρωποι αυτοί και να κατανοήσουν επιτέλους ότι βρίσκονται σε Ελληνικό έδαφος, όχι στην χώρα τους. Και συγχαρητήρια στους κατοίκους της περιοχής για την αξιέπαινη-εξόχως πατριωτική αντίδρασή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου