Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

monarhiaΧιλιάδες Ρουμάνοι συγκεντρώθηκαν στους κεντρικούς δρόμους του Βουκουρεστίου, ζητώντας δημοψήφισμα για την αποκατάσταση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στη χώρα.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, τουλάχιστον 20 τοις εκατό του πληθυσμού της Ρουμανίας προτιμά μια συνταγματική βασιλεία ως μορφή διακυβέρνησης.
Για τη στήριξη της παλινόρθωσης της βασιλείας ανακοίνωσε τη θέση του και το Εθνικό Φιλελεύθερο Κόμμα, που συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό, καθώς και άλλες πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις.

Διασκευή από το blog "Greek National Pride".

Σχόλιο ΔΕΡ
Συγχαρητήρια στους Ρουμάνους βασιλόφρονες. Σειρά να έχει και η Ελλάδα. Αλλά εδώ έχουμε πολιτικοί που κοιτούν την πάρτι τους.

3 σχόλια:

  1. Εγώ είδα σε βίντεο ότι η μοναρχία στην Ρουμανία έχει ήδη αποκατασταθεί με την βασιλική οικογένεια στο μπαλκόνι του Παλατιού:
    https://www.youtube.com/watch?v=2rELAcYXa7k#t=41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεβαίνει συνεχώς το ποσοστό της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στην Ρουμανία. Αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ 25%--30%. Και αν η πλειοψηφία της πολιτικής ηγεσίας της χώρας υποστηρίξει μία τέτοια λύση, τότε το ποσοστό της βασιλείας, θα μπορούσε να υπερβεί αρκετά το 50% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν υπάρχει πολιτική βούληση για την αποκατάσταση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας, τότε το μεγαλύτερο τμήμα του λαού που είναι ουδέτερο στο θέμα αυτό, θα ακολουθήσει τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή