Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΕΡΤ, ΤΙ ΔΤ.

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Μετά την κατάργηση της ΕΡΤ δημιουργήθηκε από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠαΣοΚ η ΔΤ (Δημόσια Τηλεόραση). Στην ΔΤ βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα της ΕΡΤ. Γνώριμοι άνθρωποι του κρατικοδίαιτης παραλογής και εννοείται της Αριστεράς. Βλέπουμε ταινίες ξένες που δεν συμβαδίζουν με την ελληνική πραγματικότητα και το ελληνορθόδοξο ήθος. Αντάξια του σοβιετικού σήματός της, αποτελεί μία τηλεόραση στα μέτρα της ΕΡΤ. Και μάλιστα ο μοναδικός κρατικός τηλεοπτικός σταθμός που έδειχνε και μία επιμορφωτική εκπομπή, έδειχνε κάτι ωφέλιμο (η ΕΤ3) σήμερα είναι καταργημένος!
Και γεννάται η απορία γιατί ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του κλείσανε την ΕΡΤ;;; Για να δημιουργήσουν μία ακόμα πιο αποτυχημένη δημόσια τηλεόραση;
Υπάρχει αδιαμόρφωτο πρόγραμμα και μία γενικότερη ακαταστασία που θα ρίξει τα ποσοστά τηλεθέασής της κάτω του 2% για τον απλούν λόγο ότι δεν προκαλεί ενδιαφέρον στον Έλληνα.
Ως "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" έχουμε μία πρόταση για την αναμόρφωση της Δημόσιας Τηλεόρασης.
* Μετονομασία της σε ΕΔΕ (Εθνική Δημόσια Ενημέρωση) μία στην Αθήνα στην θέση της ΕΤ1 & της ΝΕΤ και η άλλη στην Θεσ/νίκη στην θέση της ΕΤ3.
* Αναμόρφωση και δημιουργία εκπομπών που να προκαλούν ενδιαφέρον στον πολίτη. Εκπομπών πατριωτικού, θρησκευτικού, ηθικού, ενημερωτικού περιεχομένου.
* Εκπαιδευτική-Ενημερωτική-Ψυχαγωγική Τηλεόραση σύμφωνα με τις επιταγές του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας.
* Διαμόρφωση του ραδιοτηλεοπτικού της προγράμματος και του διαδικτυακού της ιστότοπου.
Που είναι ο Εθνικός Ύμνος στην έναρξη και το τέλος του ημερησίου της προγράμματος. Που πήγε η προσευχή "Βασιλεύ Ουράνιε" και το "Σε υμνούμεν". Στην κολυμβήθρα της αριστερής ψευτοκουλτούρας εξαφανίσαμε ότι είναι εθνικό και ορθόδοξο. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ.
Αλλά από εδώ φαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς ο οποίος υποσχέθηκε ψήφο στους λαθρομετανάστες πόσο υποταγμένος είναι στην Αριστερά και την κρατικοδίαιτη παραλογή. Ειδάλλως θα δημιουργούσε μία σοβαρή δημόσια εθνική τηλεόραση όχι το σημερινό μόρφωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου