Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Η ΤΡΟΙΚΑ "ΔΙΟΡΙΖΕΙ" ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Η Τρόικα «διορίζει» Πρόεδρο Δημοκρατίας τον…Σημίτη Τα δικά της μέτρα και σταθμά θέλει να επιβάλει στην Ελλάδα η Τρόικα και μέσω αυτής η Γερμανία, προωθώντας ένα πρόσωπο της δικής της αποδοχής για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας NEWSBOMB, δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σημίτη του εβραϊκού γένους Αβούρι, τον αποκαλούμενο «δάσκαλο της διαπλοκής», τον πρωθυπουργό της ταπείνωσης στα Ίμια.
Όπως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, τα πολιτικά πτώματα μόνο καταδικάζονται και δήθεν τιμωρούνται (π.χ. Τσοχατζόπουλος, Παπαγεωργόπουλος). Υπάρχουν και οι εφεδρείες των πολιτικάντηδων όπως αποδεικνύεται και ο Κ. Σημίτης που τον ευνοεί η τρόικα για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Από εδώ να καταλάβετε την σαθρότητα του αβασίλευτου πολιτεύματος που σβερκώθηκε στον Ελληνικό λαό, με επιταγή της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, της Αμερικάνικης πρεσβείας και του Κων/νου Καραμανλή.
Και εδώ, αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η ανάγκη για αποκατάσταση του Ελληνοκεντρικού πολιτεύματος της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Απευθύνομαι σε νοήμονες ανθρώπους γεμάτο αυτογνωσία και πατριωτισμό. Είναι αδύνατον να μην καταλαβαίνουν το συμφέρον της χώρας το οποίο επιτάσσει αλλαγή πολιτεύματος σ΄ ένα ουσιαστικότερα δημοκρατικό με κεφαλή της έναν ακομμάτιστο Ανώτατο Άρχοντα. Αλλιώς αποδεχθείτε τους εντολοδόχους και γκαουλάιντερ της τρόικας. Η επιλογή είναι στα χέρια του Ελληνικού λαού που μπορεί να ανατρέψει την δύναμη του Σιωνισμού αν γίνει ένα.
Όμως ας θυμηθούμε κάποια πεπραγμένα του Σημίτη. Ίμια, ανοικτά συμβόλαια με γερμανικές πολυεθνικές, εκποίηση 20 τόνων χρυσού, συμφωνία Μαδρίτης, στάση του σε βομβαρδιμούς της Γιουγκοσλαβίας, σκάνδαλο Αριάδνη, Χρηματιστήριο, υφαρπαγή της περιουσίας του Βασιλιά Κωνσταντίνου, είσοδος στο ευρώ, swap, νόμος περί ευθύνης υπουργών, χρεοκοπία κρατικών ταμείων, επιβολή 97 νέων φόρων, αύξηση του μεταναστευτικού ρεύματος νέων στο εξωτερικό κλπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου