Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (18/10/13)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1LC8xQVGwLN4DbnoCcZ-9TkNRVWSvGpLmF25PumxsR09fMmy_CvDIeng8pRtW1KEbfOWFJhDOv7N7mUES4T9UYDRrEIOYMw32ZFdIDE65mLvPNVZ7rckPl7pJvLi2GOtdicX80Trdoik/s320/basilofron-papadopoulos660.png
Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Εγνατίας tv κατά το Κεντρικό του Δελτίο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" Γιώργος Παπαδόπουλος.
Μοναδικό θέμα που συζητήθηκε κατά την συνέντευξη του Γ. Παπαδόπουλου ήταν η ίδρυση κόμματος από τον Πρίγκιπα Νικόλαο. Δήλωσε: "Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω". Εξήγησε πως αυτό θα σημάνει την αναστολή της λειτουργίας της Εθνικής Ελπίδας και την προσχώρησή της στο κόμμα του Νικόλαου. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Λαζάρου για τις σπουδές και την ζωή του Νικόλαου ο Πρόεδρος δήλωσε πως έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία στην Βρετανία και την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα και να υπηρετήσει και εδώ! καθώς και ότι έχει ασχολείται με τις επιχειρήσεις της Βασιλικής Οικογένειας. Τόνισε την εργατικότητα που τον διακρίνει και την ακούραστη δουλειά που κατέβαλε στο Γραφείο της Βασιλικής Οικογένειας για να βοηθήσει τους Έλληνες που επικοινωνούσαν μ΄ αυτό. «Πάντα ήθελε να ασχοληθεί ο Νικόλαος με την πολιτική» είπε.
Αναφέρθηκε και δήλωσε ότι "το 80% του Ελληνικού λαού λέει ΝΑΙ σε ένα τέτοιο κόμμα" και επιζητά την Βασιλική Οικογένεια γιατί έχει γνώση, αντίληψη και μνήμη. Τέλος, ειδική νύξη έκανε και στο θέμα του ΑΜΚΑ και ενός θανάτου ενός ανθρώπου που πέθανε επειδή δεν μπορούσε να αγοράσει τα φάρμακά του.

Όποιος θέλει να δει την συνέντευξη ας πατήσει εδώ: 30:15-43:49: 18-10-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου