Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΡΙΓΑΣ: Ο ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑΣ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"

Γράφει ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς".

Για το μητρώο του ψευτοΕΘνάρχη Νο2 (ο ψευτοΕθνάρχης Νο1 ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος) Κωνσταντίνου Καραμανλή γράφει ο Αθ. Στριγάς (πρώην στέλεχος του ΝΑΤΟ και σύμβουλος των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών) στο βιβλίο του «Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων πολιτικών»:
«Τα καρτέλ πετρελαίου, οι Μεγάλες Αδερφές, απαιτούσαν μια πειθαρχημένη Δημοκρατία (Republic) στην Ελλάδα και όχι έναν Ορθόδοξο Βασιλιά που θα έλεγε συχνά-πυκνά «Όχι». Και ο καταλληλότερος για τον ρόλο αυτόν ήταν ο Κ. Καραμανλής. Ήταν δοκιμασμένος, άλλωστε, και παλιότερα, σε χρόνια πιο δύσκολα. Ο λαός τον είχε σαν Μεσσία. Θυμηθείτε λίγο την αγριωπή έκφρασή του, αλλά και το στοργικό ύφος του, όταν ατένιζε τον ελληνικό λαό. Τον νιώθαμε όλοι, λίγο-πολύ, σαν πατέρα μας. Τόσο ο Μεσσίας (σ. και Μασώνος 33ου βαθμού) Καραμανλής, όσο και ο Λυτρωτής Παπανδρέου εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό κατά συνείδηση και κατά εξακολούθηση.
Το ρεσιτάλ της ψευτιάς και της ωμής τραγωδίας δόθηκε στην Βουλή όταν ο Καραμανλής διαβεβαίωνε ότι «η Ελλάς εισέρχεται πλέον εις την διαδικασίαν της αποχωρήσεως από το ΝΑΤΟ και της αναθεωρήσεως των εν Ελλάδι Αμερικανικών βάσεων». Τόσο ψέμα πια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου