Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

49 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σαν σήμερα οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία ενώνονταν με τις ευλογίες της Εκκλησίας σε έναν κοινό αγώνα για το "καθ΄ ομοιώσιν". Ενώνονταν με τα δεσμά του Γάμου τηρώντας το "Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε". Επισφραγίζουν τον έρωτά τους με τον Γάμο. Αποκτούν, καθ΄ όσον ευρίσκονταν στην Ελλάδα, 2 παιδιά. Την Πριγκίπισσα Αλεξία και τον Διάδοχο Παύλο. Και θα αποκτούσε ακόμα ένα αλλά στον βωμό της αποκατάστασης της συνταγματικής τάξης στις 13 Δεκεμβρίου 1967, οι ταραχές, το άγχος, η αφόρητη κόπωση, το ξαγρύπνημα προκάλεσαν απώλεια του τρίτου παιδιού των Βασιλέων μας.
Τα πρώτα σύννεφα που θα επισκίαζαν όχι μόνο την πολιτική ζωή του τόπου αλλά και την οικογενειακή των Βασιλέων μας δεν άργησαν να φανούν. Τα Ιουλιανά, η συνεχής πολιτική αστάθεια και τέλος το κίνημα της 21ης Απριλίου υπήρξαν από τα μελανά σημεία στην ζωή τους. Η 44ετής εξορία τους, που αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν, υπήρξε το μελανότερο σημείο στην ζωή τους. 
Ωστόσο, απέκτησαν άλλα 3 τέκνα, τους Πρίγκιπες Νικόλαο, Θεοδώρα και Φίλιππο και αφοσιώθηκαν στην καλή τους ανατροφή, την ελληνορθόδοξη γαλούχηση και την δημοκρατική διαπαιδαγώγηση.
Σήμερα, βρίσκονται στην Ελλάδα και εορτάζουν αυτήν την επέτειό τους, την 49η επέτειο του Γάμου τους, με το χαμόγελο και πάλι στα χείλη γιατί βρίσκονται στην Πατρίδα τους! Πιστεύοντας στην αξία της αγάπης και της ενωμένης οικογένειας, ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία αποτέλεσαν πρότυπο Ελληνικής οικογένειας εν αντιθέσει με τους πολιτικάντηδες μας (π.χ. σόι Παπανδρέου).
Το blog "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" εύχεται στους λαοφιλείς και πολυαγαπημένους μας Βασιλείς χρόνια πολλά, υγεία, αγάπη και κάθε ευτυχία. Το πρώτο βήμα του επαναπατρισμού έγινε. Ελπίζουμε στην σύντομη επανενθρόνιση της Α.Μ. του Βασιλέως Κωνσταντίνου για να απεμπλακεί η χώρα από τα δεινά που συσσωρεύτηκαν, να υπάρξει διέξοδος και οικονομική ανάπτυξη καθώς και η γαλανόλευκη κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού να έχει την συνεχή στήριξη των Βασιλευομένων καθεστώτων της Ευρώπης.

Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου