Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Γράφουν ο Γιώργος Χατζηευστρατίου και ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις του Σεπτεμβρίου υπήρξαν πολλά και ενδιαφέροντα. Σε όλα τα επίπεδα. Πολιτικά, εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά. Είχαμε απεργίες, ξεπούλημα επιχειρήσεων, έξαρση της Χρυσής Αυγής, νέοι φόροι, προκλήσεις Ρεπούση κλπ. Επιλέξαμε τις βασικότερες ειδήσεις και σας τις παραθέτουμε. Η φιλοβασιλική φωνή συντονίζεται, παίρνει θέση στα τεκταινόμενα, καυτηριάζει και προτείνει λύσεις.

Εθνικά
Προκλήσεις Ρεπούση
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη η βουλευτής της ΔημΑρ, τηρητής του "δόγματος ΚίσιγκερΜαρία Ρεπούση. Οι δηλώσεις της Ρεπούση συνολικά (συνωστισμός, Σούλι, Πόντιοι, Θρησκευτικά, Αρχαία, κατάργηση εκκλησιασμού, προσευχής και Αρχαίων Ελληνικών & κατέβασμα των Ιερών εικόνων) αποτελούν εθνικό θέμα που προέκυψε σε κίνδυνο γιατί το Υπουργείο Παιδείας έκυψε γόνυ στα κελεύσματα της αριστερής Ρεπούση και κατήργησε τα Θρησκευτικά από την Γ΄ τάξη των ΕπαΛ.
Περί αρχάς Σεπτεμβρίου, η Ρεπούση ζήτησε την κατάργηση του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών και των Θρησκευτικών από το Λύκειο. Δυναμιτίζει την ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση αυτού του τόπου από την στιγμή που η Ορθοδοξία αποτελεί την σπονδυλική στήλη του Ελληνισμού. Ο κατηχητικός τρόπος διδασκαλίας των Θρησκευτικών θα μεταλαμπαδεύσει αξίες και ιδανικά διαχρονικά της φυλής μας, θα δημιουργήσει ανθρώπους και θα ολοκληρώσει χαρακτήρες.   
Τα Αρχαία Ελληνικά δεν είναι νεκρή γλώσσα τα αρχαία Ελληνικά όπως διακηρύσσει η Ρεπούση. Είναι ζωντανή. Λέμε άλογο όμως λέμε ιππασία, λέμε μάτι όμως λέμε θα πάμε στον οφθαλμίατρο όχι στον ματογιατρό. Λέμε βουνό όμως λέμε ορειβάτης, λέμε έμεινα άναυδος από το αρχαίο ουσιαστικό του Ομήρου "αυδή" που σημαίνει φωνή.

Παραμέληση της Βορείου Ηπείρου
Τα ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου θα διδαχθούν φέτος μόνο αλβανικά βιβλία καθ΄ όσον η Ελλάδα δεν έχει στείλει ακόμα βιβλία. Ως Βασιλόφρονες υποστηρίζουμε πως η υπόθεση πρέπει να ελεγχθεί και οι ένοχοι να τιμωρηθούν. Το επίσημο μνημονιακό κράτος παραμελεί τον υποδουλωμένο στους Αλβανούς Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Από την Ελλάδα, ο μόνος που αγωνίζεται για την Βόρειο Ήπειρο είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας. Φωτεινό και καθοδηγητικό το παράδειγμά του!

Η χειρότερη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
Η παιδεία είναι εθνικό θέμα. Η παιδεία είναι το βασικότερο εφόδιο και το πολυτιμότερο όπλο που μπορεί να έχει και να χρησιμοποιήσει ένας άνθρωπος. Οι Βασιλόφρονες, αναγνωρίζοντας τα λάθη τους, είναι υπέρ της χρηματοδότησης της Παιδείας, μίας παιδείας δωρεάν, ελκυστικής στον μαθητή που δεν θα τον φορτώνει με ύλη, που θα του ακονίζει το μυαλό, που θα τον συνδέσει με τις Ελληνορθόδοξες αξίες και τις παραδόσεις μας, που θα του μαθαίνει να σκέφτεται και όχι να γίνεται παπαγάλος.
Σήμερα, η κυβέρνηση Βενιζέλου με πρωθυπουργό τον Σαμαρά προχώρησε στην χειρότερη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Πανελλαδικές από την Α΄ Λυκείου πράγμα που σημαίνει ότι λιγότερα παιδιά θα συνεχίσουν τις σπουδές τους, απολύσεις καθηγητών, λιγότερα σχολικά συγκροτήματα κλπ.
Το εκπαιδευτικό πρέπει εκ βάθρων να αλλάξει. Να κάνει τον μαθητή άνθρωπο, Έλληνα, Ορθόδοξο, όχι κομμουνιστή, παθητικό αποδέκτη ότι του πλασάρουν. Το σχολείο έχει φθαρεί εδώ και 4 δεκαετίες. ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ.

Πολιτικά
Η Εθνική Ελπίδα έτοιμη για κάθε εκλογική αναμέτρηση
http://www.ethnikielpida.gr/index.php?lang=gr&resize=true&t=f&ph=%2Fgallery%2FETHNIKI+ELPIDA+LOGO.jpg
Στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 θα κατέλθει το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Γιώργου Παπαδόπουλου. Μάλιστα, δήλωσε πως θα είναι 1ος στην λίστα των υποψηφίων για την Ευρωβουλή. Κατέρριψε δε, κάθε φήμη που την θέλει να συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή.

Διήμερο Συνέδριο ΠαΣοΚ
Στις αρχές Σεπτεμβρίου με αφορμή την συμπλήρωση 39 ετών από την ίδρυσή του πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του ΠαΣοΚ όπου εμφανίστηκαν και πάλι φαντάσματα του παρελθόντος (όπως ΣημίτηςΠαπανδρέου κλπ). Το ψέμα, η παροχολογία και τα "θα" κυριάρχησαν. Ευτυχώς το ΠαΣοΚ εξαφανίζεται αλλά δυστυχώς αφομοιώνεται ένα μεγάλο καταστροφικό κομμάτι του σε ΝΔ & ΣυΡιζΑ.

Προκλήσεις Χρυσής Αυγής
Μετά την αμαύρωση της εθνικής εκδήλωσης στο Γράμμο-Βίτσι από στελέχη της Χρυσής Αυγής, έχουμε νέους τραμπουκισμούς στον Μελιγαλά, εκεί όπου, 4.000 Έλληνες και Ελληνίδες βρήκαν φρικτό θάνατο από τις ορδές του Βελουχιώτη και του ΚΚΕ. Ασεβώντας την μνήμη τους, σε ρόλο "διαιτητή", χτυπούσαν όποιον ήθελαν ακόμα και σε μέλη εθνικιστικών οργανώσεων, επιτέθηκαν φραστικά στον Δήμαρχο Οιχαλίας και στην νεολαία του ΛαΟΣ.
http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//0F5F206DB7A3B7CD0E2650A05A5EC198.jpgΣτα Γιαννιτσά, μέλη του ΚΚΕ επιτέθηκαν σε στελέχη της Χρυσής Αυγής την ώρα που ο βουλευτής της τελευταίας κατέθετε στεφάνι στην μνήμη των σφαγιασθέντων Ελλήνων από τους ναζί. Τα άκρα αρχίζουν και συγκρούονται και τροφοδότες τους είναι η τρόικα, τα μέτρα της κυβέρνησης, η στάση συμπάσης της αντιπολίτευσης και τα ΜΜΕ.
Μετά την δολοφονία Φύσσα (δες παρακάτω) πολιτικάντηδες & ΜΜΕ καταφέρονται κατά της Χρυσής Αυγής η οποία απειλεί με παραιτήσεις όλων των βουλευτών της και των αναπληρωματικών ώστε να ξεσπάσουν επαναληπτικές εκλογές στις περιφέρειες που έχει εκλέξει βουλευτή. Αυτό σημαίνει αποσταθεροποίηση! Ήδη συνελήφθησαν από την Αστυνομία ΜιχαλολιάκοςΚασιδιάρης και άλλα 10 στελέχη του κόμματος.
Πάμε για δίπολο συνιστώσες ΣυΡιζΑ-ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή. Το δίπολο που θα φέρει εμφύλιο πόλεμο εν μέσω 3.000.000 λαθρομεταναστών διότι και τα 3 κόμματα αυτά είναι άκρα. Και τα άκρα φέρνουν φανατισμό και βία. Ως Βασιλόφρονες συνιστούμε ΠΡΟΣΟΧΗ! Aλλά να μιλούν οι κλέφτες και οι κομμουνιστές για Χρυσή Αυγή αυτό είναι πέρα από την φαντασία.

Παροχολογία στην ΔΕΘ και μεγάλα λόγια
http://www.agelioforos.gr/files/Portalistas/Samaras%20DEThessalonikis%20omilia.jpg130 "θα" χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην 78η ΔΕΘ. Ζει σε έναν διαφορετικό κόσμο μη έχοντας καμία σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα και ψεύδεται για να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τον λαό.
Ο Πρόεδρος του ΣυΡιζΑ Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΔΕΘ, θύμισε Ανδρέα Παπανδρέου. Λόγια, λόγια, λόγια και από πράξεις: άδειασαν τα ταμεία. Παρουσιάστηκε πιο σοβαρός μειώνοντας τους ψευτοεπαναστικούς τόνους για να αλιεύσει ψήφους από τον πατριωτικό χώρο.

25 ευρώ η εισαγωγή στο Νοσοκομείο
Το μέτρο του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη: 25 ευρώ η εισαγωγή στο Νοσοκομείο την ώρα που ο λαθρομετανάστης εισάγεται και εξετάζεται δωρεάν. Κοινωνική πολιτική μόνο για τους εκτός Ελλάδος, τους αλλοδαπούς, ο Έλληνας που κόπιασε για το κράτος, που απ΄ αυτό φορολογείται και σ΄ αυτό πληρώνει αντιμετωπίζει έναν φθηνό "αλλοδαπόλαγνο" ρατσισμό! Ντροπή και αίσχος στην blac list των κυβερνώντων.

Απειλές Καμμένου
"Λιντσάρετε τον Πάχτα" (= δήμαρχο του Αριστοτέλη Χαλκιδικής) ώθησε πολίτες ο παλιός γνώριμος της CIA και Πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων ΕλλήνωνΠάνος Καμμένος αποδεικνύοντας τον πραγματικό πολιτικό του λόγο. Αλλά την πάτησε και ο ίδιος που τον κυνήγησαν όταν πήγε να καταθέσει λουλούδι στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας. Ξεκαθαρίζουμε: Εμείς οι Βασιλόφρονες είμαστε ευγενείς. Δεν έχουμε σχέση με την βία. Ο Καμμένος θα σώσει την Ελλάδα;;; Με τι;;; Με τα μεγάλα λόγια και με τις μπουνιές;;; Σοβαρότης και πολιτικό επίπεδο δεν βλάπτει.

Απειλεί το ΚΚΕ με εμφύλιο
"Τσακίστε τους φασίστες" προτρέπει τους "συντρόφους" του ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Πάμε για ε΄ γύρο;;; Ποιους εννοεί φασίστες ο κ. Κουτσούμπας; Όσοι δεν ανήκουν στο κόμμα που ηγείται, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, όπως το 1944-49 όσοι δεν άνηκαν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και το ΚΚΕ;;;

Επηρέασαν εξελίξεις οι γερμανικές εκλογές
Μέχρι και σαμπάνια άνοιξαν οι Σαμαράς-Στουρνάρας μόλις έμαθαν ότι νικητής των εκλογών είναι η Μέρκελ. Η Μέρκελ, ως τοκογλύφος, επιμένει στο τσεκούρωμα μισθών και συντάξεων και την εξόντωση του Ελληνικού λαού απειλώντας δια της δόσης. Οι Βασιλόφρονες πάνω σε ποια βάση του μνημονίου θα κάνουμε διαπραγμάτευση με τους "εταίρους"; Στην βάση του ξεπουλήματος της χώρας; Στην βάση της διόγκωσης του χρέους και των ελλειμμάτων; Στην βάση του "σε δανείζω, σε δανείζω και έτσι σε κρατώ στο χέρι"; Στην βάση των λουκέτων στις επιχειρήσεις;

Οικονομικά
Ξεπούλημα του ΟΣΕ στην Ρουμανία
Η 21η Απριλίου δημιουργούσε κράτος. Ο ΟΣΕ ιδρύθηκε το 1971, ο ΟΑΕΔ το 1969, η ΕΛΒΟ (τότε Στάγιερ Ελλάς) το 1972. Σήμερα το αβασίλευτο κράτος της ρεμούλας έρχεται και τα ξεπουλά. Ο ΟΣΕ ήδη βρίσκεται στα χέρια των Ρουμάνων. Ξεφτίλα σ΄ όλο της το μεγαλείο!

Ετοιμάζονται για ξεπούλημα και στις ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ!
http://www.kerdos.gr/media/691012/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%BF.jpgΟι Βασιλόφρονες δεν υπήρξαμε ποτέ στην πορεία μας οσφυοκάμπτες. Είναι αδύνατον να πουληθούν τα ΕΑΣ όταν έχεις τέτοιους γείτονες (Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Βουλγαρία). Η χώρα θα καταλήξει απροστάτευτη. Εδώ έχει στην Λάρισα Τούρκο Διοικητή σε μεραρχία του ΝΑΤΟ. Η ΕΛΒΟ θα μπορούσε να προσφέρει στην διεθνή αγορά αλλά την κατακερμάτισαν με την αποβιομηχάνιση. Ή κατήργησαν επιχειρήσεις ή τις εξωθούσαν (ακόμα και το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ με τις ενέργειές τους) σε άλλα κράτη των Βαλκανίων ή της Ευρώπης.

Φεύγει και η Βιοχάλκο
Μετά την Coca Cola, την S&B και την ΦΑΓΕ, φεύγει η ιστορική Βιοχάλκο από την χώρα μας και εγκαθίσταται στο Βέλγιο λόγω ανυπαρξίας ρευστότητας. Στην καταραμένη λίστα των ανέργων προστίθενται άλλα 8.000 άτομα. Ωστόσο, η κυβέρνηση μας χλευάζει μιλώντας για πλεόνασμα και ανάπτυξη. Αντίθετα, με τους φόρους επί φόρων που βάζει, υπηρετεί την πολιτική αποβιομηχάνισης που ξεκίνησε ο Κων/νος Καραμανλής

Κοινωνικά
Απεργίες στο δημόσιο
Αυτό που κάνουν κλάδοι του δημοσίου τομέα πρέπει να το κάνουν και τα 10.000.000 των Ελλήνων. Όπως είπε και ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελπίδας, οι καθηγητές να κάνουν την απεργία στους 3-4 μήνες του καλοκαιριού αν είναι παλικάρια. Τα παιδιά αποζημιώνονται με την γνώση, το Υπουργείο Παιδείας αναπάσα στιγμή, αδεία της τρόικα, αν θέλει τους διπλασιάζει τον μισθό. Εάν χάσουν τα παιδιά μας την χρονιά τους, ποιος θα τους αποζημιώσει;;; Τα σχολεία πρέπει να λειτουργεί εύρυθμα όπως και κάθε κρατική υπηρεσία.
Ή θα κάνουμε κάτι συλλογικά ή ας καθίσουμε στα αυγά μας χωρίς μία κοινωνική και επαγγελματική τάξη να αποδιοργανώνει την άλλη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Δολοφονία του Π. Φύσσα
Ξαναζούμε ημέρες Δεκεμβρίου 2008. Πρώην μέλος του ΚΚΕ και νυν μέλος, με το αζημίωτο φυσικά, της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, γνωστό αριστερό για τις αντιναζιστικές του ιδέες. Και ασεβώντας την μνήμη του Φύσσα, άρχισαν ένα κύκλο συζητήσεων τα σιωνιστοκρατούμενα ΜΜΕ για την Χρυσή Αυγή, εάν είναι εγκληματική οργάνωση, αν πρέπει να καταργηθεί. Έτσι όμως την τροφοδοτούν, και αυτό επιδιώκουν για να υπάρξει εμφύλια σύγκρουση!
Όταν ο Συριζαίος δολοφόνησε έναν ταξιτζή στις 19 Σεπτεμβρίου ούρλιαξαν τα ΜΜΕ να καταργηθεί ο ΣυΡιζΑ και οι συνιστώσες του;;;

Ανεργία στο 27,9%
Τον Ιούνιο του 2013 ανήλθε σε 27,9%, 58,8% στους νέους 15-24 ετών. Η κυβέρνηση εξοντώνει τον Ελληνισμό και διώχνει τους νέους μας στο εξωτερικό για μία καλύτερη τύχη. Συγχαρητήρια στους πολιτικούς μας.
Εμείς λέμε: Μείωση φόρου στα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσειςευνοϊκό περιβάλλον για επενδύσεις και δημιουργία επιχειρήσεωνστροφή και χρηματοδότηση στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τις χειρωνακτικές εργασίες και flat tax rate.
Μεταρρυθμίσεις χωρίς κόστος. Απλά πράγματα. Αλλά αυτοί υπακούν στην τρόικα και το... σιωνιστικό λόμπι.

Αυτοκτονίες 5.000!
Θύματα της κρίσης, των μνημονίων και όλων αυτών των βάρβαρων και εξαθλιωτικών μέτρων είναι 5.000 αυτόχειρες. Η κατάσταση βαίνει άκρως χειρότερη. Προβλέπεται αποσταθεροποίηση & κοινωνική εξέγερση. Αλλαγή πολιτικής. Αυτό είναι το ζητούμενο. Για να σταματήσει η εξαθλίωση και οι αυτοκτονίες που μ.ο. είναι 2 αυτοκτονίες την ημέρα!
Προσευχόμαστε στον Κύριο υπέρ παύσεως των αυτοκτονιών ως εξής (να προσεύχεσθε και εσείς): Κύριε Κύριε, η των θλιβομένων παραμυθία και των πενθούντων παράκλησις και πάντων των εν ολιγοψυχίᾳ αντίληψις υπάρχων, τους τω πένθει των εξ αυτοχειρίας θανόντων συνεχομένους τη ση ευσπλαχνίᾳ παραμύθησαι και παν άλγος εγκείμενον εις την καρδίαν αυτῶν θεράπευσον.

Μία φιλοβασιλική φωνή στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου