Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (20/09/13)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1LC8xQVGwLN4DbnoCcZ-9TkNRVWSvGpLmF25PumxsR09fMmy_CvDIeng8pRtW1KEbfOWFJhDOv7N7mUES4T9UYDRrEIOYMw32ZFdIDE65mLvPNVZ7rckPl7pJvLi2GOtdicX80Trdoik/s320/basilofron-papadopoulos660.png
Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Εγνατίας tv κατά το Κεντρικό του Δελτίο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" Γιώργος Παπαδόπουλος.
Αναφέρθηκε στην δολοφονία του Π. Φύσσα και χαρακτήρισε "ανεπίτρεπτες" τις κινήσεις της Χρυσής Αυγής. "Έχουμε μετακινήσεις πληθυσμού στα 2 άκρα" δηλώσεις. Είπε πως δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή ακραία, είναι και "το ΠαΣοΚ που έβαλε φωτιά στην Marfin και πέθαναν 4 άνθρωποι και έκαιγε τα λεωφορεία του Μητσοτάκη", το ΣυΡιζΑ και οι συνιστώσες του καθώς και το ΚΚΕ που "αιματοκύλισε την Ελλάδα". Τόνισε εμφατικώς πως "οι Βασιλόφρονες και ο Βασιλιάς ήταν και είναι πάντα ευγενείς".
Στο θέμα της απεργίας των καθηγητών δήλωσε σύμφωνος άλλα όχι κατά την έναρξη ή την διάρκεια του σχολικού έτους ή την περίοδο των εξετάσεων. Χαρακτηριστικά είπε: "Οι καθηγητές να απεργήσουν τους 3-4 μήνες το καλοκαίρι". 
Για τα πολιτικά πράγματα τόνισε πως "οι 300 πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και να συμμαζευτούν" και "τα χρήματα να τα δώσουν στον Ελληνικό λαό".
Τέλος, δήλωσε πως η Εθνική Ελπίδα είναι πανέτοιμη για κάθοδο στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς και τις ευρωεκλογές και επανέλαβε την εκτίμησή του; πληροφορία; ότι βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο με ιδιότυπο σύστημα απλής αναλογικής και είσοδο στην Βουλή 0,33%. "Φοβούνται τους Βασιλόφρονες και την δύναμη που έχουν στην Ευρώπη" δήλωσε.

Αν θέλετε να δείτε την συνέντευξη πατήστε εδώ (42:26 -57:20): 20-09-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου