Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ Σ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Με τα ομορφότερα λόγια ο λαός μας, τους πιο ποιητικούς ύμνους οι υμνογράφοι, τους πιο εγκωμιαστικούς λόγους οι Άγιοι Πατέρες έχουν κοσμήσει την Υπεραγία ΘεοτόκοΤο Ελληνικό Έθνος την έχουμε ονομάσει "υπέρμαχο στρατηγό" και παντού και πάντοτε εκδηλώνει την πίστη του σ΄ αυτήν καθώς τον σκέπει και τον φυλάει διαχρονικά και την όποια σωτηρία της η Ελλάδα την οφείλει στην Μεγαλόχαρη. Κάθε άνθρωπος την επικαλείται, στην χαρά και τις λύπες, στην ευτυχία και τις στεναχώριες. Είναι το πρώτο όνομα που επικαλούμαστε και αυτό δείχνει πόσο στερεωμένη είναι στην καρδιά μας η αγάπη για Εκείνην.
Το blog πιστεύοντας στην Ορθοδοξία, αγαπώντας την Πατρίδα και φυλάσσοντας μεγάλα ιδεώδη και ιδανικά τοποθέτησε ως σημαία του, την εικόνα που βλέπετε από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε.
Ευχόμαστε σ΄ όλους τους Ορθοδόξους Έλληνες καλή Παναγία, χρόνια πολλά. Η ΠΑΝΑΓΙΑ είθε να σκέπει, να φρουρεί και φυλάσσει το Έθνος μας, να ενδυναμώνει και να προστατεύει τον Στρατό, να προασπίζει και να καθοδηγεί τον κάθε ένα μας και να πρεσβεύει στον Κύριο και Υιό της υπέρ ειρήνης του κόσμου.
Ακούστε το απολυτίκιο και το ποίημα του Αγίου Νεκταρίου "Αγνή Παρθένε":

Αγνή Παρθένε Δέσποινα - YouTube

Απολυτίκιον Κοιμήσεως της Θεοτόκου - YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου