Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»

Την αντίθεση της στην απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και της κυβέρνησης εξέφρασε με Δελτίο Τύπου, η Τ.Ο. Κοζάνης (ως υπεύθυνη για τις ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου) του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα". Έκανε λόγο για "υποταγή της κυβέρνησης σε ξένα συμφέροντα" και παραβίαση "του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της ιδιοκτησίας". Ως λύση πρότεινε: άρση της απόφασης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίαςαλλαγή τού νομοθετικού πλαισίου που ανέχεται τις ληστρικές δραστηριότητες των τραπεζών και επιστροφή των περιουσιών που υφαρπάχθηκαν από τις τράπεζες λόγου πανωτοκίων τα οποία πανωτόκια τα χαρακτήρισε "αντίθετα στην κοινωνική οικονομική ηθική".

Όποιοι επιθυμείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Τ.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ".

1 σχόλιο:

  1. Όποιος θέλει να σχολιάσει σ΄ αυτό το άρθρο, ας περιοριστεί καλύτερα στην θέση της Εθνικής Ελπίδας επί το θέμα των πλειστηριασμών και ας μην κάνει υποδείξεις και μαθήματα πολιτειολογίας.
    Οι απόψεις όλων γίνονται σεβαστές αρκεί να τεκμηριώνονται διατηρώντας το ανάλογο επίπεδο!
    Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή