Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΚΟΤΕΤΣΙ-ΓΗΠΕΔΟ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Η ΒΟΥΛΗ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Την τελευταία εβδομάδα η Βουλή έχει γίνει γήπεδο-κοτέτσι όπου χρησιμοποιούνται εκφράσεις πεζοδρομίου. Θυμίζει τις εποχές του 1965 μόνο που σήμερα είναι χειρότερα. Τότε υπήρχε ένας Βασιλιάς που διασφάλιζε Σύνταγμα και Δημοκρατία (και όποιος το αμφισβητεί ας διαβάσει το Σύνταγμα του 1952), τώρα ποιος είναι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Χαρά στα μπατζάκια μας.
Έχουμε αφ΄ ενός τις απειλές και τον "σπαρμό ζιζανίων" από τον ΣυΡιζΑ όπως πολύ ορθά τον χαρακτήρισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτσης "γιαλαντζί κομμουνιστές", και από την άλλη την Χρυσή Αυγή να εκτοξεύει ύβρεις και βωμολοχίες. 
Έχουμε όμως και γυναίκες βουλευτές σαν κατίνες να μαλώνουν για ανοησίες, μη σεβόμενοι όλοι τους την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός. Έχουμε Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Α. ΠετράκοςΡαχήλ Μακρή, Σοφία Βούλτεψη, Φωτεινή Πιπιλή, η πλειοψηφία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ιορδάνης Τζαμτζής, κλπ.
Άκου "θα μου κλάσεις τα αρχ...", "τσόκαρο", "γαμ...", "μαλ...", "χάιλ χίτλερ", "ραντεβού στα γουναράδικα" και πόσα άλλα. Δείτε τα παρακάτω βίντεο.

Βίντεο: 

  • Ηθος και ευπρέπεια εθνοπατέρων.
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ vs ΣΥΡΙΖΑ Βουλή 18 07 2013
  • Μπουρδελο εγινε η βουλη:Τζαμτζής σε Μακρή Θα μας κλ*σεις τα αρχ***@
  • 1 σχόλιο:

    1. για την κουταλα γινονται ολα...ποιο ηθος και ποια ευπρεπεια.

      ισως και να επαληθευονται οσοι λενε οτι στη βουλη δεν υπαρχουν ορθοδοξοι ελληνες ή ειναι ελαχιστοι.

      κι ενα ακομα που καποιοι δηλωνουν ψευτικη μορφωση και καλπικα διπλωματα σε τάχαμου-τάχαμου πανεπιστημια της αμερικης για να καλυψουν την αμορφωσια τους...

      περαστικα μας!!!
      το ψευτορωμαίικο ειναι εδω!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή