Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΔΤ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Η νέα "δημόσια" τηλεόραση που οικοδομεί η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά κατά τα πρότυπα της Σοβιετικής Ένωσης, του "παραδείσου" που ονειρεύεται ακόμα το ΚΚΕ με τους 40.000.000 νεκρούς και την λίμνη Γκουλάγκ!!! Η διπλανή εικόνα προέρχεται από την εφημερίδα "Στόχος". Σας θυμίζει τίποτα η ΕΔΤ με το κομμουνιστικό CCCP TB;;;
Αυτή είναι η τηλεόραση που οικοδομεί ο κ. Σαμαράς! Τοποθέτησε μάλιστα έναν πασόκο Υφυπουργό Ραδιοτηλεόρασης: τον Παντελή Καψή. Όλα τα προβλήματα τα λύσαμε, η ραδιοτηλεόραση είναι το πρωτεύον.
Το 96% των εργαζομένων της ΕΡΤ ήταν αριστεροί. Εξ ου και η απεριόριστη συμπαράσταση ΠΑΜΕ-ΚΚΕ-ΣυΡιζΑ και όλων των συνιστωσών και παραφυάδων τους. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει είτε ΠαΣοΚ, είτε ΝΔ κυβερνούσε διορίζονταν αριστεροί. Ελάχιστοι δεξιοί. 
Προσωπικά πιστεύω, πως δεν έπρεπε να κλείσει η ΕΡΤ μέχρι να δημιουργηθεί αυτός ο προπαγανδιστικός υπέρ της κυβέρνησης σοβιετικού τύπου τηλεοπτικός σταθμός της ΕΔΤ, γιατί σαν μανιτάρια ξεφύτευσαν σκοπιανά και αλβανικά κανάλια στην Βόρειο Ελλάδα. Η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας για ανθρώπους είναι ανήμποροι και δεν μπορούν να την παρακολουθήσουν από κοντά ή δεν έχουν την δυνατότητα, τώρα τι πρέπει να κάνουν.
Να θυμάστε αυτή την εικόνα για να δείτε τι προγράμματα θα παίζει η... ΕΔΤ! Είδομεν...
Δείτε το βίντεο με την πρώτη μετάδοση της ΕΔΤ: Πρώτη μετάδοση της ΕΔΤ - YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου