Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ GAY PRIDE. ΛΑΒΡΟΣ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

Αποκάλυψη του φιλικού blog "Ελλάς-Ορθοδοξία" για τα Gay Pride που ετοιμάζει ο Μπουτάρης και οι ομοφυλόφιλοι στην Θεσσαλονίκη μας. Η Αμερικάνικη πρεσβεία πίσω από τα επικείμενα αίσχη. Παρακάτω δείτε, από το ίδιο blog, την συνέντευξη του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, ο οποίος λάβρος ενάντια στο σιωνιστόδουλο τηλεοπτικό κατεστημένο, δήλωσε πως είναι κατά των αχαρακτήριστων αυτών σκηνών που θα συμβούν στην συμπρωτεύουσα και ότι 20.000 υπογραφές συγκεντρώθηκαν κατά αυτών.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" τάσσεται κατά των Gay Pride. Η προτίμηση εκάστου δεν ενδιαφέρει κανέναν. Να την κρατά για τον εαυτό του και την πάρτι του και να μην προκαλεί τα δημόσια αισθήματα. Από την στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει να είναι έτσι όπως είναι και να μας επιβάλλουν μάλιστα το πρόβλημα τους, έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιδρούμε και να αντιδράσουμε. Είναι αμαρτία γιατί πηγαίνει κόντρα στην ανθρώπινη φύση. Δεν είναι αναχρονισμός-ρατσισμός και μισαλλοδοξία. Είναι ορθή αντιμετώπιση των πραγμάτων. Και είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουμε την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται και να μην παίζουμε τους ψευτοπροοδευτικούς και θολοκουλτουριάρηδες γιατί αυτοί δεν θέλουν την πρόοδο αλλά την ισοπέδωση. Άλλο πρόοδος άλλο ισοπέδωση. Άλλο κοιτώ μπροστά και έχω ανοικτό μυαλό και άλλο να θέλω να βγάλω το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο και να επιβάλλω τις ανωμαλίες των Εβραίων.

Το κείμενο:
Όταν γράφαμε εδώ και χρόνια πως πίσω από την «προοδευτική» επιβολή της ΧΟΥΝΤΑΣ των κίναιδων βρίσκονται ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ, κάποιοι μας λέγανε συνωμοσιολόγους!!! Τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί, που η Αμερικανική Πρεσβεία Αθηνών - δηλαδή το ίδιο το αμερικανικό κράτος!!! - βάζει τη «σφραγίδα» του στη διοργάνωση της «παρέλασης» του αίσχους, μαζί με τον πάντα πρόθυμο σε τέτοια καραγκιοζιλίκια Δήμο Αθηναίων;;;
Μήπως τελικά οι ελεεινοί κίναιδοι δεν είναι τόσο «επαναστάτες» όσο παρουσιάζονται, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;
Διαφορετικά, ας μας εξηγήσουν τι δουλειά έχουν οι «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» - μιας και οι περισσότεροι εξ αυτών δηλώνουν αριστερούληδες - στην βρωμερή τους «εκδήλωση»...! 

Η συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου