Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΕΣΣΑ & ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Οι δραστηριότητες του Βασιλέως
Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία, ως γνωρίζετε, βρέθηκαν στις Σπέτσες με την σύζυγό του Άννα- Μαρία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real.gr "το ζευγάρι πήρε μέρος στους διεθνείς αγώνες Spetses Classic Yacht Race με το σκάφος τους «Αφρόεσσα» στην κατηγορία «Καΐκια». Ο Κωνσταντίνος πήρε τιμητική πλακέτα για το σκάφος και η Άννα- Μαρία πήρε βραβείο για την «Καλύτερη Εμφάνιση Πληρώματος». Το ζευγάρι απόλαυσε για άλλη μια φορά την συμμετοχή του στους αγώνες και συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Όσον αφορά τον πρίγκιπα Νικόλαο, μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά δεν πήγε στις Σπέτσες, αφού είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα".

Στις 24 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς πρόδιδε για 3η φορά την παράταξή του στο ΠαΣοΚ και ετοίμαζε να την βάλει δυναμικότερα στην νέα κυβέρνηση, ένα μήνυμα, καθώς μεταφέρθηκε μέσω τρίτου προσώπου, έφτασε στον πρωθυπουργό. Η παραίνεση του Βασιλέως μας να μην προχωρήσει σε καμία περίπτωση σε ανασχηματισμό ημέρα Τρίτη, γιατί είναι γρουσουζιά!
Η σύσταση εννοείται, όπως αποδείχθηκε, αγνοήθηκε. Άφησε άπαντες άφωνους το συγκεκριμένο μήνυμα του Βασιλέως ακόμα και εμάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου