Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ: ΕΠΙΛΟΓΗ Ή ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κατ΄ αρχάς φυσιολογική τάση του ανθρώπου. Πίσω από όλες αυτές τις ανωμαλίες και τις παθογένειες που έχουν δημιουργήσει μία κοινωνία χωρίς ηθικές αξίες και αρχές, κρύβονται οι Σιωνιστές. Δεν το λέω εγώ. Το παραδέχεται ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εβραϊκής καταγωγής Μπάηντεν

Προσωπική άποψη 
Προσωπικά θεωρώ ανωμαλία την ομοφυλοφιλία και εκνευρίζομαι τρομερά όταν κάποιοι προσπαθούν να το περάσουν ως κάτι φυσιολογικό. Όμως ως άνθρωποι έχουν το δικαίωμα της επιλογής στην προσωπική τους ζωή! Είναι αδιανόητο όμως να παντρεύονται ομοφυλόφιλοι και μάλιστα να υιοθετούν παιδιά. Τα παιδιά αυτά σε τι περιβάλλον θα ζήσουν; Ποια θα είναι η εξέλιξη της κοινωνίας;
Αν ένα άτομο έχει τάσεις ομοφυλοφυλίας, κανείς δεν μπορεί να του αλλάξει την γνώμη με οποιοδήποτε μέσο. Ίσως επιδεινωθεί περισσότερο η κατάσταση του, μπορεί. Ο κάθε ομοφυλόφιλος θα πρέπει να καταλάβει την ιδιαιτερότητα του ότι επιλέγει μία παθογένεια, ένα ελάττωμα τα οποία δεν είναι φυσιολογικό, είναι παρά φύσιν. 
Από την άλλη, έκαστος έχει το δικό του "κουσούρι" και πρέπει να κοιτούμε την καμπούρα μας και να μην είμαστε κουτσομπόληδες. Σχολιάζουμε μία παρά φύσιν κατάσταση και θα θέλω όλων την γνώμη σας. Γράψτε ένα σχόλιο. 
Ψυχικά ασθενής δεν είναι μόνο ο ομοφυλόφιλος. Ψυχικά ασθενής είναι και ο γυναικάς (ή αντίστοιχα η νυμφομανής γυναίκα). Το να θέλει δηλαδή κάποιος να έχει σεξουαλικές σχέσεις με περισσότερα από ένα άτομα του αντιθέτου φύλλου! Ή το να έχει σεξουαλικές σχέσεις εκτός του μυστηρίου του γάμου. Ούτε η ψυχική ασθένεια περιορίζεται μόνο στο σεξουαλικό θέμα. Ψυχική ασθένεια είναι και η κλεπτομανία, και η πλεονεξία, και η τοξικομανία, και ο αλκοολισμός, και η πολυφαγία, και η ψευτιά, και η φιλαργυρία, και η εργασιομανία, και γενικά κάθε υπερβολή ή πάθος που υπάρχει, με κορυφαία ασθένεια την Υπερηφάνεια.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει, αρκεί να μην προκαλεί! Πως να το κάνουμε δεν είναι καθόλου ωραίο θέαμα να βγαίνεις μια βόλτα με τα παιδιά σου και να βλέπεις δυο άντρες να ερωτοτροπούν. Εξαρτάται βέβαια και από τον τρόπο που μεγαλώνει κανείς και σε ποια κοινωνία ζει.
Ας μην λησμονηθεί ότι υπάρχει και μία άλλη περίπτωση που κατά την ανάπτυξη του ανδρικού σώματος δεν αναπτύσσεται η τεστοστερόνη που παίζει βασικό ρόλο σε ορισμένα θέματα υγείας και σεξουαλικής συμπεριφοράς. 

Η θέση της Εκκλησίας
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανά τους αιώνες, αγιογραφικές περικοπές όπως οι επόμενες δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε άλλη εκτός από την προφανή ερμηνεία:
  • Εάν ένας άνδρας κοιμηθεί με έναν άντρα όπως με μια γυναίκα, και οι δύο έχουν διαπράξει βδέλυγμα … (Λευιτικό κ΄ 13)
  • Γι’ αυτό το λόγο (δηλ. για την άρνησή τους να αναγνωρίσουν, να ευχαριστήσουν και να δοξάσουν το Θεό) ο Θεός τους παρέδωσε σε επαίσχυντα πάθη. Οι γυναίκες τους αντάλλαξαν τις φυσικές σχέσεις με τις παρά φύση, και παρομοίως οι άνδρες άφησαν τις φυσικές σχέσεις με τις γυναίκες και κάηκαν με φλόγα ακράτητης επιθυμίας μεταξύ τους, διαπράττοντας άνδρας με άνδρα επαίσχυντες πράξεις και λαμβάνοντας έτσι από τον ίδιο τους τον εαυτό το μισθό που τους άξιζε για την πλάνη τους (Ρωμ. α΄ 26-27).
  • Μην πλανάσθε! Ούτε οι πόρνοι, ούτε οι ειδωλολάτρες, ούτε οι μοιχοί, ούτοι εκθηλυμένοι, ούτε οι αρσενοκοίτες (δηλ. σοδομίτες, αυτοί που κοιμούνται με άντρες), ούτε οι πλεονέκτες, ούτε οι κλέφτες, ούτε οι μέθυσοι, ούτε οι υβριστές, ούτε οι άρπαγες δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. Και τέτοιοι ήσασταν κάποιοι από σας. Αλλά πλυθήκατε, αλλά αγιασθήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με την επίκληση του ονόματος του Κυρίου Ιησού Χριστού και με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος (Α΄ Κορ. στ΄ 9-11).
Η Εκκλησία δεν θεωρεί την ομοφυλοφιλία ως κάτι "ιδιαίτερο" μεταξύ των άλλων ψυχικών ασθενειών.

Πηγές:
- Χριστιανική Φοιτητική Δράση.
- Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας.

Θέλω τα σχόλια σας οπωσδήποτε. Οι απόψεις όλων δεκτές και σεβαστές αρκεί να τεκμηριώνονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου