Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ακούμε καθημερινά από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ πως η Ελλάδα έχει δημοκρατία και πρέπει να την προφυλάξουμε από κινδύνους και... την Χρυσή Αυγή! Επί τινών βάσεων στηρίζεται η "δημοκρατία" μας. Τι είναι η δημοκρατία κατ΄ αρχάς; Τα έχουμε σκεφθεί όλα αυτά. Μιλάμε για τις λεπτομέρειες, για τα επί μέρους και αφήνουμε στην άκρη την ουσία. 
Το πολίτευμα που έχει σήμερα η Ελλάδα δεν μπορεί να περιγραφεί. Τοις τύποις λέγεται "Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία". Η ουσία είναι ότι είναι ένα καθεστώς που βασίστηκε κατ΄ αρχάς στην θυσία, τον διαμελισμό της Κύπρου. Ένα καθεστώς που δέχεται τα κελεύσματα και τα πολιτικά κατασκευάσματα-πολιτικάντηδες του Σιωνισμού, της Τριμερούς, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ κλπ. Ένα καθεστώς που ο Ανώτατος Άρχοντας του, ο Πρόεδρος Δημοκρατίας δεν κάνει τίποτα αλλά πλουτίζει με παχυλούς μισθούς, επιδόματα και χορηγίες. Ένα καθεστώς πρωθυπουργοκεντρικό, που η Βουλή δεν έχει σοβαρό λόγο και οι βουλευτές είναι πειθήνια όργανα των κομμάτων τους. Ένα καθεστώς μιζών, βρωμιάς, διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, ξεπουλήματος της Πατρίδας αλλά και συνειδήσεων. Ένα καθεστώς το οποίο δεν δέχεται τον διάλογο που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας. Ένα καθεστώς στο οποίο πρώτη γραμμή έχει η αριστεροκομμουνιστική ιδεολογία. Ενώ ο κομμουνισμός (=δημιούργημα-παρακλάδι του Σιωνισμού) σ΄ όλες τις χώρες του κόσμου έχει χρεοκοπήσει, μόνο στην Ελλάδα από το 1974 παραμένει μπροστά. Ένα καθεστώς αθρόας εισροής λαθρομεταναστών (1000 περίπου την ημέρα). Ένα καθεστώς πλήρους ασυδοσίας, κρατικοδίαιτης και παλαιοκομματικής αντιλήψεως, παραλογής ρουσφετιών και φαυλότητος. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας, η χορήγηση δανείων, το δήθεν κοινωνικόν κράτος ήταν τα προσωπεία με τα οποία η μεταπολίτευση κατάφερε 39 χρόνια τώρα να επιβιώσει. Αυτά έκαναν τον πολίτη κολλημένο στον υπερκαταναλωτισμό, την καλή-πλούσια ζωή, το ρουσφέτι. 
Η ζωή που συνάδει σ΄ έναν Ορθόδοξο Έλληνα είναι απλή, ασκητική, λιτή και όταν ο Έλληνας ανακαλύψει τον συνάνθρωπο, την αγάπη, θα ανακαλύψει και τον ΧΡΙΣΤΟ και θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος ολόκληρου του κόσμου!
Η δημοκρατία και η ελευθερία συνεπάγονται με ευθύνη-σοβαρότητα-ωριμότητα. Σε μία δημοκρατία  πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές, όλες οι απόψεις και οι γνώμες. Τα πάνελ των τηλεοπτικών συζητήσεων επανδρώνονται από κάτι ψευτοκουλτουριάρηδες ή από βολευτές (και ουχί βουλευτές) της Βουλής. Τα ΜΜΕ σε καρατσακίζουν στο βρισίδι για να νομίσει ο κόσμος ότι είσαι κακός και μετά σε καλούν στα πάνελ μια στις 20 φορές ή και ποτέ.
Είναι δημοκρατία ο Σιωνισμός αποφασίζει, η κυβέρνηση εισηγείται, η Βουλή ψηφίζει, ο Πρόεδρος Δημοκρατίας υπογράφοντας εφαρμόζει; Είναι δημοκρατία η ισοπέδωση της δημόσιας και προσωπικής περιουσίας από διάφορες ομάδες αναρχικών πάσης παρατάξεως και αποχρώσεως; Είναι δημοκρατία η προπαγάνδα των ΜΜΕ, των σχολείων, του θεάτρου; Είναι δημοκρατία η απουσία διαλόγου; Είναι δημοκρατία το "αποφασίζω και διατάζω" του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης; Είναι δημοκρατία να έρχεται το κράτος να μου κόβει το εισόδημα, το νερό, το ρεύμα, να μου δημεύει την περιουσία; Είναι δημοκρατία οι πλούσιοι και οι εχθροί του Έθνους να κερδοσκοπούν εις βάρος της Ελλάδος μας και οι φτωχοί να εξαθλιώνονται;
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!

Προεπισκόπηση
Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
      Ή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου