Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Θα παραθέσουμε και τις δικές μας άγνωστες βασιλικές ιστορίες που πρέπει όλος ο Ελληνικός λαός ανεξαρτήτως διαφορών και ιδεολογιών να τις διαβάσουν και έχουν μέσα τους την Ελλάδα, τον πατριωτισμό, την αγάπη προς την Πατρίδα θα καταλάβουν για τι ανθρώπους μιλάμε.
Στο άρθρο μου θα αναφερθώ σε μία εν πολλοίς άγνωστη ιστορία που ο τότε Διάδοχος Παύλος Α΄ ζήτησε 3 φορές από τους Άγγλους να μεταβεί δίπλα στον αρχηγό της ΕΔΕΣ Ναπολέοντα Ζέρβα να πολεμήσει τον κατακτητή Γερμανό και να απελευθερώσει την Βόρειο Ήπειρο από την αλβανική κατοχή. Δυστυχώς, οι Άγγλοι ρύθμιζαν την κατάσταση και η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια ήταν εγκλωβισμένη στην αγγλική πολιτική και την... αγγλική ραδιουργία-πανουργία!

Ο Παύλος θέλει να συμμετάσχει ενεργά στην εγχώρια Εθνική Αντίσταση
To καλοκαίρι του 1942, το 1943 και τον Οκτώβριο του 1944 ζήτησε από τους Άγγλους ο Διάδοχος Παύλος να έρθει στην ορεινή Ελλάδα, να τεθεί επικεφαλής των δυνάμεων του Ζέρβα και να πολεμήσει τους Γερμανούς. Τον Οκτώβριο του 1944 στην ελεύθερη πλέον ορεινή Ελλάδα για να απελευθερώσει την Βόρειο Ήπειρο.
Προεπισκόπηση
Βασιλείς Γεώργιος Β΄ & Παύλος Α΄
Κατά την εξορία του ο φιλόσοφος Βασιλεύς των ΟΧΙ Γεώργιος Β΄ συνεργάστηκε με τους Άγγλους Βασιλείς και στρατηγούς καθώς και την βρετανική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Τσώρτσιλ σε θέματα στρατηγικά και στρατιωτικά για την ήττα του Άξονα. Ο Χίτλερ χαρακτήρισε τον Γεώργιο Β΄ στην περίφημη ομιλία του για την Ελλάδα (04/05/1941) ως το "κυριότερο εχθρό του Άξονα"!!! Ο Γεώργιος Β΄ ήταν ο μόνος που έθεσε στους Άγγλους θέμα ανταλλαγμάτων για μετά τον πόλεμο, θέμα εθνικής αποκατάστασης των περιοχών της Βορείου Ηπείρου, των Δωδεκανήσων, της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Κύπρου! Ουδείς άλλος. Οι Άγγλοι όμως το έπαιζαν σε διπλό ταμπλό. Μία με τους εξόριστους πολιτικούς και από την άλλη με τον συρφετό του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ενισχύοντας τους με λίρες! Από αρχές του 1944 είχαν ήδη θέσει σε εφαρμογή "σχέδιο παραμερισμού του Βασιλέως"!
Μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων στις 15 Οκτωβρίου του 1944 ο Ζέρβας πρότεινε στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ την από κοινού καταδίωξη των Γερμανών και την εθνική αποκατάσταση της Βορείου Ηπείρου. Η απάντηση των ΕΑΜιτών ήταν η εξής: "Οι Αλβανοί είναι αδελφικός λαός και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να τους πειράξει!"!!! Στην συγκεκριμένη οργάνωση, ειρήσθω εν παρόδω, καυχιέται πως συμμετείχε και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Οι Άγγλοι ήταν σύμφωνοι με τους κομμουνιστές. Γι΄ αυτό δεν άφησαν τον Παύλο να έρθει στην Ελλάδα. Αυτοί είναι δήθεν σύμμαχοι. Λύκοι που θα σε κατασπαράξουν σε κάθε στιγμή αδυναμίας σου. Σπανιότατα βοήθησαν την Ελλάδα.

Αφιερωμένο σ΄ αυτούς που θέλουν την ιστορική αλήθεια αλλά και σ΄ αυτούς που, με την ελάχιστη ιστορική γνώση που διαθέτουν, κατηγορούν τον Γεώργιο Β΄ και τον Παύλο Α΄ ως "φυγάδες" με την εισβολή των Γερμανών. Ο Γεώργιος θέλησε να εγκατασταθεί αυτός, η οικογένεια του και η εξόριστη κυβέρνηση στην Κύπρο αλλά οι Άγγλοι δεν τους άφησαν και πήγε στην Αίγυπτο. Αυτά γιατί δεν τα λέτε; Θέλετε να έχετε αγαπητοί ψευτοκουλτουριάρηδες τα πρωτεία της Αντίστασης. Δυστυχώς έχετε τα πρωτεία του κουνσερβουκουτιού και του δολοφονείν και βασανίζειν Έλληνα αδελφόν.
Η ιστορία δεν σβήνεται, απλώς αποκρύπτεται!

3 σχόλια:

  1. Εθνικός Αγωνιστής: http://www.youtube.com/watch?v=5wG71WyUoPo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οι Άγγλοι όμως το έπαιζαν σε διπλό ταμπλό. Μία με τους εξόριστους πολιτικούς και από την άλλη με τον συρφετό του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ενισχύοντας τους με λίρες!"
    Και μετά:
    "Οι Άγγλοι ήταν σύμφωνοι με τους κομμουνιστές. Γι΄ αυτό δεν άφησαν τον Παύλο να έρθει στην Ελλάδα."
    Και στο τέλος η ιστορική αλήθεια:
    Βρετανοί εναντίον ΕΑΜ-ΚΚΕ στα Δεκεμβριανά!
    Ωραία ιστορία ποι τη μαθαίνετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Βρετανοί χρηματοδότησαν το ΕΑΜ με 7.000 λίρες. Αν γνωρίζετε ιστορία θα πρέπει να έχετε ακούσει ότι Βρετανία και Σοβιετική Ένωση ήταν σύμμαχοι μέχρι το 1945.
      Ήδη κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 1944, ο Τσόρτσιλ και ο Στάλιν, ερήμην του Ρούζβελτ, είχαν κατανείμει την επιρροή τους στη νότια Βαλκανική Χερσόνησο, Ελλάδα, Βουλγαρία και Γιουγκοσλαβία, υπέρ της Βρετανίας στην πρώτη, υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης στη δεύτερη και κατ' ισομοιρία στην τρίτη περίπτωση.
      Ωστόσο, ο Στάλιν ονειρευόταν διέξοδο στο Αιγαίο, την Μακεδονία ανεξάρτητο κράτος σύμφωνα με την Γ΄ Κομμουνιστική Διεθνή (1924) και την Ελλάδα προτεκτοράτο του. «Γνωρίζετε καλώς το ιστορικόν μήνυμα του συντρόφου Στάλιν, του Δεκεμβρίου 1944, το οποίον μας παρεκίνησε να κηρύξωμεν την λαϊκήν εξέγερσιν με τα γνωστά και τραγικά αποτελέσματα, άτινα μας οδήγησαν εις Βάρκιζαν... Ότε η Γερμανία ηττήθη, ο σύντροφος Στάλιν αντελήφθη ότι ήτο ελεύθερος να στραφεί προς την Ελλάδα, απαραίτητον δια την συμπλήρωσιν των φιλοδόξων του σχεδίων. Κατόπιν διαταγής του σ. Στάλιν προς τους βορείους γείτονάς μας, ο εφοδιασμός μας με όπλα και πυρομαχικά ήρχισε να καταφθάνη...». (Μάρκος Βαφειάδης, Επιστολή του προς Νικ. Ζαχαριάδη)
      Οι Βρετανοί θεώρησαν πως θίχτηκαν και ο Στάλιν παραβίασε τα συμπεφωνημένα με τον πρωθυπουργό τους Τσόρτσιλ. Επίσης, και για την Ελλάδα υπήρξε πρόκληση αφού οι κομμουνιστές των ΕΑΜ-ΚΚΕ ήθελαν πραξικοπηματικά να καταλάβουν την εξουσία και έστησαν ένα κλίμα τρομοκρατίας και εκτελέσεων πριν το συλλαλητήριο της 3ης Δεκεμβρίου 1944.
      Διευκρινίζω: άλλα τα συμφέροντα της Ελλάδας, άλλα της Βρετανίας.
      Οι Βρετανοί για να συρρικνωθεί το έδαφος και ο πληθυσμός της Ελλάδος παίζοντας το σε διπλό ταμπλό και οι κομμουνιστές πιστοί υπάκουοι του Στάλιν.

      Ωραίες οι ανακρίβειές σας. Που τις μαθαίνετε;;;

      Διαγραφή