Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ...

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Για την αείμνηστη Βασίλισσα Φρειδερίκη έχουν λεχθεί πολλά. Πως κατηύθυνε τον σύζυγο της και τον γιο της, ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον Καραμανλή, τον αρχηγό της CIA, ότι ετοίμαζε την Ελλάδα για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ότι έκανε παιδομάζωμα. Κανείς όμως δεν λέει ότι προστάτεψε χιλιάδες παιδιά από την μανία των κομμουνιστοσυμμοριτών, ότι ανέπτυξε μία πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα, ότι ίδρυσε κοινωφελή ιδρύματα, ότι συνέβαλε στον τουριστικό τομέα, ότι αρνήθηκε την χορήγηση σύνταξης από το κράτος σεβόμενη τα χρήματα του Ελληνικού λαού και μη θέλοντας να προκαλέσει αντιδράσεις.
Αυτοί οι μύθοι από έναν αξιόλογο και αντικειμενικό ιστορικό καταρρίπτονται διότι δεν εδράζονται στην λογική και στα πειστήρια αλλά στο πείσμα, το αβυσσαλέο μίσος και την πολιτική φιλοδοξία της αριστεράς όλων των αποχρώσεων και της αστικής δεξιάς.
Απάντηση στις εμπάθειες και την μικροψυχία δίνει ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Ζαμπέλης ο οποίος σχολιάζει στο βιβλίο του "Μια ζωή στους προμαχώνες": "Η Βασίλισσα Φρειδερίκη δι΄ εμέ που την έζησα από κοντά-υπηρέτησα στα Ανάκτορα-ήτο μία δυναμική και εξέχουσα προσωπικότης, που υπεραγάπα την οικογένειά της, αλλά και την Ελλάδα".

Μία φωτογραφία από περιοδεία των αειμνήστων Βασιλέων μας Παύλου Α΄ & Φρειδερίκης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου