Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Ακούω πολλά σχόλια από διάφορα facebooks, blogs και ιστοσελίδες να επέμβει ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος. Είμαστε και εμείς υπέρ μίας ανακοινώσεώς του να καυτηριάζει τους πολιτικούς και να συμπαρασταθεί ενεργότερα στον Ελληνικό λαό. 
Όμως την απάντηση την δίνει η κ. Ειρήνη Παπαδέλλη, γραμματεύς του εν Αθήναις Γραφείου του Βασιλέως: "Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος κατανοεί τις ανησυχίες σας για την δύσκολη αυτή περίοδο και έχοντας βαθιά αγάπη για την Ελλάδα και ακλόνητη πίστη στις ικανότητες των Ελλήνων, προσπαθεί κινούμενος με διακριτικότητα και σεβόμενος τον ρόλο του να βοηθήσει στην αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδος".
Αν το πάρουμε τώρα από την άλλη πλευρά, εμείς οι Βασιλόφρονες τι περιμένουμε. Υπάρχουν τόσα facebooks. Πρέπει να δημιουργηθούν πυρήνες ανά πόλη και οι Βασιλόφρονες να ξεσηκωθούμε να απαιτήσουμε την αναγέννηση της Ελλάδας και την αποκατάσταση του Κωνσταντίνου στον θρόνο.
Αρκετά αφήσαμε τους αργυρώνητους αμερικανόδουλους πολιτικούς να αφαιμάξουν την Ελλάδα και εμάς. Σκεφθείτε την νέα γενιά και τις επόμενες γενιές. Θα είμαστε καταραμένοι στον αιώνα τον άπαντα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.

Για να επικοινωνήσετε με το εν Αθήναις Γραφείον του Βασιλέως Κωνσταντίνου:
Τηλέφωνο: +30 210 3615584
Fax: + 30 211 4053975

Ιστοσελίδα. Επικοινωνία με την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια. Στείλτε το e-mail σας στον Βασιλέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου