Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΤΙ...

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Γνωρίζετε για τον Βασιλιά Κωνσταντίνο και την λοιπή Βασιλική μας Οικογένεια τα κάτωθι.

* Ο Κωνσταντίνος είναι άνθρωπος αλτρουιστής, φιλομαθέστατος, ευπροσήγορος, δραστήριος, δημιουργεί εύκολα φιλίες, κατακτεί την γοητεία όσων των γνωρίζουν από κοντά και διαθέτει εκπληκτικά δυνατή μνήμη. Μιλά εκτός από άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Προτιμά τα λαχανικά, τα ψάρια και τα φρούτα, συμπαθεί το κοκκινέλι, σε πολύ μικρή ποσότητα, ασχολείται με την ιστιοπλοΐα και με το σκι, όποτε του προσφέρεται η ευκαιρία και έχει κληρονομήσει το ζεστό χαμόγελο και το βροντερό γέλιο του πατέρα του αειμνήστου Βασιλέως Παύλου Α΄. Όχι τόσο ο χρόνος, όσο οι πικρίες έχουν αποθέσει την σφραγίδα τους στο μέτωπό του, γύρω στα μάτια και πλάι στα χείλη.

* Η Άννα-Μαρία είναι απλή, καλοσυνάτη, ευγενική χαμογελαστή, έτρεφε ξεχωριστή κλίση προς την ιστορία και την ελληνική μυθολογία, τιμητική θέση στην παιδική της βιβλιοθήκη κατείχαν κείμενα για τον Τρωικό Πόλεμο, την Αργοναυτική εκστρατεία, τον χρυσό αιώνα του Περικλέους και την "αδυναμία" της τον Μέγα Αλέξανδρο. Έχει αφιερώσει την ζωή της στην ανατροφή των παιδιών της και τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
Στις αρχές του 1968 θα ανακηρυσσόταν η ομορφότερη Βασίλισσα παγκοσμίως.

* Στις 13 Δεκεμβρίου 1967 ο Κωνσταντίνος επιχείρησε να ανατρέψει το απριλιανό καθεστώς για να εφαρμόσει την δημοκρατία έτσι όπως την διδάχθηκε. Και οι Συνταγματάρχες είχαν το δικό τους σχέδιο για την επαναφορά της δημοκρατίας αλλά τους πλησίασαν οι Σιωνιστές, τους έδωσαν το πράσινο φως και εμμέσως πλην σαφώς πως θα κινηθούν και αυτό ο Κωνσταντίνος δεν το επέτρεπε. Δεν επέτρεπε να αλωνίζουν ελεύθερα οι Ισραηλινοί πράκτορες της Mossad και η Ελλάς να γίνει ισραηλιτικό προτεκτοράτο.
Και γράφουν οι καταγέλαστες μαρξιστικές γραφίδες πως ήταν "ένα φιάσκο, μία οπερέτα το αντιπραξικόπημα του Γλύξμπουργκ με σκοπό την εγκαθίδρυση της χούντας των Στρατηγών". Όμως ο Κωνσταντίνος, μαρξιστάκια της δεκάρας, έχασε το κυοφορούμενο παιδί του! Τη χάσατε εσείς για τον σκοπό αυτό; Στον βωμό της εθνικής ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας, θυσιάστηκε το κυοφορούμενο παιδί των Βασιλέων μας. Ποιος γνωρίζει ότι η Άννα-Μαρία έχασε το παιδί της εξαιτίας της έντασης της όλης κατάστασης, της μετακίνησης της από πόλη σε πόλη, του άγχους της και της αερομεταφοράς της από Καβάλα σε Ρώμη.
Στις 30 Δεκεμβρίου 1967 η Άννα-Μαρία απέβαλλε. Ο δρ. Κουτηφάρης το απέδωσε ολοκληρωτικά στην υπερένταση της πτήσης καθώς τις ψυχοσωματικές ταλαιπωρίες. Τι θυσίασε για τον ίδιο σκοπό ο Ανδρέας Παπανδρέου με το ΠΑΚ; Τίποτα, αντίθετα έβρισκε Σουηδέζες πρόθυμες για οριζοντίωση...

* Στην κηδεία της Φρειδερίκης θα συγκεντρωνόταν 1.500.000 Έλληνες και Ελληνίδες για να αποχαιρετήσουν την αείμνηστη "μάνα του λαού". Παρά τις απαγορεύσεις Καραμανλή-Ράλλη 25.000 συγκεντρώθηκαν για να πουν το "ύστατο χαίρε" στην αείμνηστη Βασίλισσα-Μητέρα.

* Στα τέλη της δεκαετία του 1980 η Πριγκίπισσα Αλεξία πήγε στο σπίτι του Ανδρέα Παπανδρέου όπου συνέφαγαν και τον είπε πως η φρουρά στους τάφους των προγόνων μου πρέπει να αυξηθεί. Και μάλιστα μετά από ελάχιστες ημέρες η φρουρά στους βασιλικούς τάφους αυξήθηκε από 17 σε 32.

* Όταν η Ελλάδα έφτασε παρολίγον σε πόλεμο με την Τουρκία τον Μάρτιο του 1987 ο Διάδοχος Παύλος ζήτησε να υπηρετήσει στον Στρατό και να πολεμήσει για την Ελλάδα αν χρειαστεί!!! Η αίτηση παρέμεινε καταχωνιασμένη στα συρτάρια των αρμοδίων δημοσίων υπηρεσιών!!! Για να υπηρετήσει στον Στρατό σχετική αίτηση υπέβαλλε και ο Πρίγκιπας Νικόλαος. Η κατάληξη, ίδια με αυτή την περίπτωση του Παύλου.

* Ο Παύλος θέλει όλοι να τον φωνάζουν με τον Ελληνικό Χριστιανικό του όνομα "Παύλος" και όχι με το αγγλικό "Paul".

* Ο Κωνσταντίνος, κατά την 50η επέτειο των γενεθλίων του (2 Ιουνίου 1990), δεν δέχτηκε δώρα και παρακάλεσε τα σχετικά ποσά να κατατεθούν υπέρ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.)! Για την πρωτοβουλία του αυτή, που απέδωσε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, τιμήθηκε με ειδικό δίπλωμα από τον Ε.Ε.Σ.! (Περισσότερες πληροφορίες εδώ: ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄: ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ & ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ).

Τα γνωρίζατε αυτά φιλές αναγνώστριες και φίλοι αναγνώστες του blog μας; Και έπεται και συνέχεια. Το άρθρο που θα ταράξει τα νερά... Την Κυριακή δημοσιεύεται.

Πηγές:
- Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται.
- Κωνσταντίνος και 13η Δεκεμβρίου.
- Κωνσταντίνος ΙΓ΄.
* Από τον αείμνηστο Γρηγόριο Μιχαλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου