Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΔΗΜΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Μόνο για την ΕΡΤ δεν έφυγε η ΔΗΜΑΡ απ΄ την κυβέρνηση. Στην ευρύτερη περιοχή μας (της Μεσογείου) παίζονται πολλά γεωστρατηγικά παιχνίδια. Και όπως ανέφερε ο αγαπητός φίλος και συνδιαχειριστής κάθε πολιτικός αρχηγός κατευθύνεται ή πιέζεται από ένα ή περισσότερα Lobbies. 
Σαμαράς (ΝΔ) & Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) από το γερμανοευρωπαϊκό παράγοντα (lobby). Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) & Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) από τον αμερικανικό παράγοντα (lobby) Ας αφήσουμε προς το παρόν έξω το σιωνιστικό lobby και τα κόμματα: ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή & ΚΚΕ. Για τα λόμπι δείτε εδώ: ΛΟΜΠΙ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ.
Ο Σαμαράς υπήρξε άνθρωπος των Αμερικανών. Έριξε καθ΄ υπόδειξιν τους την κυβέρνηση Μητσοτάκη με το αμερικανόφιλο κόμμα του "Πολιτική Άνοιξη". Ο Σαμαράς όμως στην πρόσφατη ιδιωτικοποίηση του νερού (ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ) επιχείρησε κάτι ενάντια στα συμφέροντα των Αμερικανών και θα καταλήγαμε σε επανάληψη του επεισοδίου με τον Καραμανλή το 2009 αλλά με διαφορετικά πρόσωπα. 
Τι έγινε στην ιδιωτικοποίηση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Προσέξτε:
Ο Σαμαράς ήθελε: η ΔΕΠΑ στους Ρώσους, ο ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους. Το Αζερμπαϊτζάν είναι δορυφόρος των ΗΠΑ και ημιδορυφόρος της Τουρκίας. Οι Αμερικανοί δεν θέλουν τους Ρώσους στο παιχνίδι, οι οποίοι Ρώσοι πολλάκις προσπάθησαν να διεισδύσουν στην Ελλάδα (ενεργειακά, οικονομικά, τουριστικά κλπ) αλλά η αμερικανογερμανόδουλη ηγεσία της χώρας μας της κλείνει πάντα την πόρτα. Οι Ρώσοι έφυγαν από το παιχνίδι της ιδιωτικοποίησης.
Η ΕΡΤ δίνει την αφορμή στην ΔΗΜΑΡ να φύγει. Ο Κουβέλης ενώ είναι έτοιμος από τις 19 Ιουνίου 2013 για συμφωνία την Πέμπτη το βράδυ, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου επιστρέφει στις αδιάλλακτες κομματικές του θέσεις. Έτσι, ξαφνικά; Τι προηγήθηκε. Ο αμερικανικός παράγων. Αυτό προηγήθηκε. Η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ ήταν μήνυμα στον Σαμαρά πως θα σου ρίξω στην κυβέρνηση και να περιμένετε σε λιγότερο από ένα χρόνο επίσκεψη του Σαμαρά στις ΗΠΑ!

Επίλογος
Αυτή είναι η ηγεσία της χώρας. Αυτή ξεπουλά την χώρα, εξαιτίας της αυτοκτονούν Μ.Ο. 2 άνθρωποι την μέρα. Εξαιτίας της το 50% καταφεύγει στους σκουπιδοτενεκέδες για φαγητό. Εξαιτίας πένεται ο Ελληνικός λαός.
Στείλτε τους στον κάλαθο των αχρήστων. Ας ήταν εδώ ο Κωνσταντίνος ΙΓ΄. Μπορεί να συνέβαιναν οι λαμογιές των ξένων κέντρων εξουσίας και να πολεμείτο γιατί δεν υποτάσσεται στον Σιωνισμό αλλά σίγουρα δεν θα διακυβευόταν το μέλλον της χώρας και ούτε θα είχε φθάσει σημείο εσχάτου εξευτελισμού, ταπείνωσης, ρεζιλέματος και δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου