Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ!


Απίστευτο σοκ προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη το απίστευτης βαρβαρότητας βίντεο όπου ισλαμιστές αντάρτες και μισθοφόροι στη Συρία σφάζουν σαν τα σκυλιά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα ρασοφόρο χριστιανό.
Ακούγοντας με προσοχή το βίντεο διακρίνονται οι λέξεις «altemarine» που σημαίνει μητροπολίτης ή επίσκοπος και «Alepi» που σημαίνει Χαλέπι. Όλοι θέλουν να πιστεύουν πώς το βίντεο αυτό δεν έχει σχέση με τους δύο απαχθέντες Μητροπολίτες από τους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας.
Όπως και να ‘χει πάντως το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα. «Οι μαχητές για τη δημοκρατία» στη Συρία, οι ισλαμιστές, σφάζουν με μαχαίρι χριστιανούς σε δημόσια θέα, υπό τις ιαχές του πλήθους που ζητωκραυγάζουν και αναφωνούν «Ο Θεός είναι μεγάλος».
Ότι φώναζαν δηλαδή και οι ισλαμιστές στην τελευταία μεγάλη συγκέντρωσή τους στην Ομόνοια.
Αξίζει να σημειωθεί πως για αυτούς τους αντάρτες – σφαγείς η Ελληνική μαζί με τις άλλες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, υπέγραψε πριν έναν μήνα την άρση του εμπάργκο στην πώληση όπλων που μπορούν να τους κάνουν κυρίαρχους στην περιοχή.

Πηγή: news.princeoliver.com

Σχόλιο ΔΕΡ
Εμείς εδώ ετοιμάζουμε τζαμί, θέλουμε να τους δώσουμε δικαιώματα όταν σε 20 χρόνια οι Μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ευρώπη και σε 50 χρόνια όλη η Δύση μουσουλμανική!!! ΑΙΣΧΟΣ στους κυβερνώντες και σ΄ όλα αυτά τα καλόπαιδα που υποστηρίζουν τους Μουσουλμάνους. Η εικόνα αυτή του Αρχιμανδρίτη ας αρχίσει να γίνει συνήθεια διότι σύντομα θα είναι και στην γειτονιά σας. 
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! Δείτε το βίντεο:
.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου