Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ

Είχαμε δημοσιεύσει στο blog μας ένα μήνυμα προς την Α.Μ. τον Βασιλέα Κωνσταντίνο (δείτε το εδώ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ) και μέσω σχολίου του 18χρονου Γ. Καραμπέρη. Η απάντηση ήρθε στο e-mail μου και την δημοσιεύουμε αυτολεξεί παρακάτω:

Αξιότιμοι κύριοι Χατζηευστρατίου και Καραμπέρη,
 
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.
 
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ενημερώθηκε για τα μήνυμά σας και σας ευχαριστεί θερμά για τα ευγενικά σας σχόλια.
 
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος κατανοεί τις ανησυχίες σας για την δύσκολη αυτή περίοδο και έχοντας βαθιά αγάπη για την Ελλάδα και ακλόνητη πίστη στις ικανότητες των Ελλήνων, προσπαθεί κινούμενος με διακριτικότητα και σεβόμενος τον ρόλο του να βοηθήσει στην αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδος.
 
Με συγχωρείτε για την καθυστερημένη απάντηση στο μήνυμά σας, η οποία οφείλεται στον μεγάλο όγκο αλληλογραφίας των τελευταίων εβδομάδων.
 
Παραμένω στη διάθεσή σας.
 
Με εκτίμηση,

Ειρήνη Παπαδέλλη
Γραφείο Βασιλέως Κωνσταντίνου

Tel:  +30 210 3615584
Fax: +30 211 4053975

Ευχαριστούμε για την απάντηση βαθύτατα. Ο Βασιλεύς μας συνεκίνησε γιατί ανταποκρίθηκε στο μήνυμά μας και πήραμε μία απάντηση. Όσο για την "καθυστερημένη απάντηση" έχουμε να πούμε "κάλλιο αργά παρά ποτέ". Το εκτιμάμε και σας ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό. 


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη.Καταρχάς,θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τόσο εσάς κύριοι και κυρίες του αγαπητού αυτού blog,οι οποίοι ασχοληθήκατε με τις έννοιες και τους προβληματισμούς ενός 18χρονου,καθώς επίσης και την αγαπητή κυρία Ειρήνη Παπαδέλλη,η οποία μεταβίβασε τα μηνύματά μας προς την Α.Μ Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ' των Ελλήνων.Αυτό που κάνατε ήταν πολύ σπουδαίο και δε γνωρίζω πώς να σας ευχαριστήσω.Ειλικρινά,πίστευα ότι ο Βασιλεύς μας δε θα ήθελε να ασχοληθεί με τα προβλήματα ενός ανώριμου και ατίθασου 18χρονου,αλλά,προς έκπληξή μου,διαψεύστηκα.Εύχομαι ολοψύχως να σας έχει ο Θεός όλους καλά,να σας δίνει υγεία,αγάπη και ομόνοια.Και πού ξέρετε,ίσως δούμε κάποια μέρα το Βασιλέα μας να επιστρέφει στη θέση που του αξίζει,στο Θρόνο των Ελλήνων.

    Υ.Γ(1) Θα ήθελα αγαπητό blog να μεταβιβάσετε το μήνυμα αυτό,αν μπορείτε,στο Γραφείο Τύπου του Βασιλέως και στην κυρία Ειρήνη Παπαδέλλη,η οποία μπήκε στον κόπο και ασχολήθηκε μαζί μου (την ευχαριστώ θερμά),αλλά και αν γίνεται και στο Βασιλέα μας.

    Υ.Γ(2) Όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω,τα αναφέρω χωρίς ίχνος υποκρισίας,αλλά με πλήρη εντιμότητα και συναίσθηση του χαρακτήρος μου.Τα λόγια αυτά βγαίνουν κατευθείαν από την καρδιά μου,η οποία πονάει για την κατάσταση που επικρατεί στην πολυπολιτισμική κοινωνία που ζούμε.Και πάλι,σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με τις έννοιες μου.

    Με Εκτίμηση,
    Γεώργιος Καραμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα μεγάλο μπράβο στον συν - βασιλόφρονα φίλο μου Γεώργιο Καραμπέρη για την τόσο ενθαρρυντική επιστολή του σε έναν εθνάρχη ο οποίος δεν στάθηκε χωρίς ανταπόκριση αλλά άκουσε την φωνή του λαού που τόσο αγαπά . Φίλε μου , σε περνάω ένα χρόνο στην ηλικία όλοι λένε πως είμαστε παιδιά , όμως τώρα καταλαβαίνω πως η αγάπη και ο αγώνας υπέρ της Ελλάδας δεν έχει ηλικία φίλο και πρόσωπο . Όσο μικροί και άπυροι και αν μοιάζουμε στα μάτια των παλιών , το χρέος μας να τον φέρουμε πίσω είναι το ίδιο μεγάλο με το δικό τους.
    να είσαι πάντα καλά συνοδοιπόρε
    ζήτω ο βασιλιάς !
    ζήτω το περήφανο καύχημα της πατρίδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή